tatlım tayga nın anlamı ne ben pek ısınamadım :) ama sarper ve meriç güzel isim bence :)kızlar TAYGA MERİÇ , TAYGA SARPER hangisi ... ??? beni görenler akıl versinler nooolur ,, TAYGA ısmını cok benımsedım sızce nasıl ???
Canım merhaba,
Bugün geldiler daha. Haftasonu mobilyayı aldığım yere gittim. Oradaki yetkili "Belis, yedek parça temini için 30 gün süre veriyor normalde" dedi. Bekleyin dedi. Ben biraz çıkışınca da kendiniz arayın o zaman fabrikasını dedi. Vs.vs.vs. konu uzadı, çıktık gittik mağazadan. Bugün de aradılar yeni kapak geldi değiştireceğiz diye. Değiştirdiler şükür. Senin montaj yapılalı kaç gün oldu?
ymd cnm sen halı aldınmı ben daha istediğim gibi bulamadım ya odaya uyan güzel bişey arıyom :)
Bebek odasında en az ılk altı ay halı onerılmıyor malum mıkrop yuvası oluyor 1 yasından sonra o da cok dıkkatlı alınmalı ben koymayı dusunmuyorum
Bebek odasında en az ılk altı ay halı onerılmıyor malum mıkrop yuvası oluyor 1 yasından sonra o da cok dıkkatlı alınmalı ben koymayı dusunmuyorum
ya öylede cnm valla ben halısız ev oldumu çıplak gibi hissediyom çok boş gelio illa olucak yani hem temiz olduktan sonra ne olcak mikroplara gelince heryerde mikrop var zaten nekadar sakınsakta biz halısız evde büyümedikki bide eskiden parkede yoktu heryer halıflex ti allaha şükür sağlıkla büyümüşüz :)
Iyı akşamlar guzel anneler nasılsınız??bnde ancak geldım kızım epey tontiş olmuş 1.5 saat falan izledik vıdeolar yaptı Dr mız Youtube da yayınlıycakmış cok fotojenık dedı..36.haftada gözüküyor 2760olmuş)12.12. De almayalım dedı fızık olarak yeterli ama solunum problemi Yaşar mı bılemeyız yazık bu kadar sağlıklı bana sorarsan 38 leri görelim dedı bı sıkıntı olmazsa dedı )B'nde olur dedım sağlıklı olsunda 3hafta sonra gel bakalım tarihi koyalım dedi ok dedık bmizden boyle )ismimizi de hıc begenmedı Amerika'da bı arkadaşının oğlunun ismi derinmiş bence cocuklara bu kadar ıddalı ısımler koymamak lazım dedı okulda alay edecekler dedı illa Türküz Türk ismi koyün dedı darren olmuş burda derin diyor )
Kizlar 36. Haftadayim doktordan geldim bebisim dogum kanalina inmis ne zamana dogururum ki heyecan yaptim simdi
çok fazla heyecan yapma canım yha vakti zamanı gelince gelir inş davetsiz misafirinKizlar 36. Haftadayim doktordan geldim bebisim dogum kanalina inmis ne zamana dogururum ki heyecan yaptim simdi
ee artık kıs geldı aman dikkat edin kendinize dogum zamanları bu dönemler rabbim hepimizi korusun inşaallah:26::26::26:kslaaaar hava ne soğuk! bırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!! D:
Iyı akşamlar guzel anneler nasılsınız??bnde ancak geldım kızım epey tontiş olmuş 1.5 saat falan izledik vıdeolar yaptı Dr mız Youtube da yayınlıycakmış cok fotojenık dedı..36.haftada gözüküyor 2760olmuş)12.12. De almayalım dedı fızık olarak yeterli ama solunum problemi Yaşar mı bılemeyız yazık bu kadar sağlıklı bana sorarsan 38 leri görelim dedı bı sıkıntı olmazsa dedı )B'nde olur dedım sağlıklı olsunda 3hafta sonra gel bakalım tarihi koyalım dedi ok dedık bmizden boyle )ismimizi de hıc begenmedı Amerika'da bı arkadaşının oğlunun ismi derinmiş bence cocuklara bu kadar ıddalı ısımler koymamak lazım dedı okulda alay edecekler dedı illa Türküz Türk ismi koyün dedı darren olmuş burda derin diyor )
biraz daha vakit gecsin eger devam ederse arayacagim dr.mu agrim gecerse sizede haber veririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?