2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ymd cnm nbr geldilermi bebişin odası için sana bana hala gelmediler yahu :/ çıldırıcam

cnm simdi birseyler yiyecegim ve dinlenecegim eger gecmezse dr.arayacagim artik...aklima plasentanin ayrilmasi felan oyle kotu seyler geliyor....

cnm simdi birseyler yiyecegim ve dinlenecegim eger gecmezse dr.arayacagim artik...aklima plasentanin ayrilmasi felan oyle kotu seyler geliyor....

allah korusun kıs arada banada kasığıma ağrı giriyo okadar korktuysan ara dr unu cnm için rahat eder

AaaaaaAAAA!!!!!!! plesantanın agrısı farklı olur Allah korusun ona dayanamazsın bence kötü şeyler aklına getirme !!! bak dinlen --- geçicek ??? haber ver dr gecmezse

AaaaaaAAAA!!!!!!! plesantanın agrısı farklı olur Allah korusun ona dayanamazsın bence kötü şeyler aklına getirme !!! bak dinlen --- geçicek ??? haber ver dr gecmezse

allah korusun kıs arada banada kasığıma ağrı giriyo okadar korktuysan ara dr unu cnm için rahat eder

biraz daha vakit gecsin eger devam ederse arayacagim dr.mu agrim gecerse sizede haber veririm...

biraz daha vakit gecsin eger devam ederse arayacagim dr.mu agrim gecerse sizede haber veririm...

Bekliyoruzzz onlar oyun istediklerinde yapıyolar .. ayaklarını uzat bak kıpırdanmaya başlar seninki :)

Bu arada bende dün akşam sızarak uyudum sabah 6 ya kadar oyuuun vakti oldu ya da şurdan mı çıksam burdan mı bilemiyorum artık sabah kız kardeşim geldi güzel vakit gecirdik saglık ocagından cagırmıslardı oraya gıttım kan aldılar aclık falan sonra eve geldık sonra ona hiç uyuyamadığını soledım o da 2 ye kadar uyuyamamıs (erkek arkadasından) sonra uyuyalım dedı mutfaga gıttım geldıgımde uyumustu :) Bende napym utu yapmaya basladım :) bizde iş biter iş başlar :)

kızlar TAYGA MERİÇ , TAYGA SARPER hangisi ... ??? beni görenler akıl versinler nooolur ,, TAYGA ısmını cok benımsedım sızce nasıl ???

Kizlar ecrinden haberi olanvar mi ses soluk yok merak ediyorum

selam canm ben pek bakamadım bugün foruma, bilgisayar açıktı ama mutfaktaydım hep, eşim de işe geç gitti. ne oldu anlamadım? biri link verebilir mi arkadaşımızın yazdığını okuyup biz de yardımcı olmaya çalışalım

kızlar TAYGA MERİÇ , TAYGA SARPER hangisi ... ??? beni görenler akıl versinler nooolur ,, TAYGA ısmını cok benımsedım sızce nasıl ???

ben meriç ismini çok severim ama sarper de karizmatikmiş doğrusu. bilemedim. tayga yı ilk defa duydum ne demek acaba

ymd cnm nbr geldilermi bebişin odası için sana bana hala gelmediler yahu :/ çıldırıcam

Canım merhaba,
Bugün geldiler daha. Haftasonu mobilyayı aldığım yere gittim. Oradaki yetkili "Belis, yedek parça temini için 30 gün süre veriyor normalde" dedi. Bekleyin dedi. Ben biraz çıkışınca da kendiniz arayın o zaman fabrikasını dedi. Vs.vs.vs. konu uzadı, çıktık gittik mağazadan. Bugün de aradılar yeni kapak geldi değiştireceğiz diye. Değiştirdiler şükür. Senin montaj yapılalı kaç gün oldu?

kızlar 2-3 sayfa geriye gidince ecrinin konusunu anlamış oldum. çok ama çok üzüldüm. hele ki şu dönemde allah kimseye yaşatmasın diyorum. ama kimin başına ne geleceği belli olmaz. şimdi yapacağımız yorumlarla, yaşadığımızda yapacağımız hareketler de birbirini tutmaz. en iyi yaşayan bilir heralde ne yapacağını o yüzden. üzüldüm gerçekten.ç umarım yanlış anlaşılmadır bambaşka bişey vardır altında..

Söyleyebilecek hiçbir şey bulamıyorum Ecrin. İnşallah hiçbir şey düşündüğün gibi değildir diyesim geliyor. Ne diyeyim bilemedim... Dilerim Allahtan olay her ne ise ve sonucu her ne olursa olsun Allah hep yanında ve yardımcın olsun inşallah. Söyleyebilecek hiçbir şey bulamıyorum arkadaşım..

merhaba kızlar doktordan geldik şimdi herşey yolunda suyumda iyiymiş bebek 3300 dedi ama yanılma payı bırakıyo300 gram eksik yada az.çatı muayenesini sordum doktoruma ben yapmıyorum dedi çoğu doktor sezeryana yönlendirmek için yapıyo dedi ayrıca sen düşünme normal yaptırıcam seni iddalıyım dedi geçen bir hastasıda yalvarmış sezeryana al diye sancı çekerken almadım doğurdu dedi.bakalım hayırlısıyla bir aksilik çıkmadan doğururum işallah..

slm güzel anneler nasılsnz benm bugun baya agrım var gerci2gündür var bugun hava cok güzeldi biraz dolaştık ailecek şimdi belim karnım cokama cok agrıyo karnım taş gibi okadar zaman gecirdik ama bi 9gün geçmiyo

Bende sayende görmüş oldum mesajı ...
Bu gerçekse ,, herkes layık olduğunu bulur,, ama sanmıyorum ki gerçek olsun ..Peki ecrin bu telf dan ulaşmamış mı ? konuşmamış mı o telf kımınse kım olduguna bakmamıs mı bence esıyle basbasa guzel bır sekılde konussun ..ben bu sekılde bısey olmamıstır dıye dusunmek ıstıyorum ...

aminnn cok üzüldm ecrin rabbin yar ve yardımcın olsun:26::26:

aminnn cok üzüldm ecrin rabbin yar ve yardımcın olsun:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…