canım vicdanın rahat olsun..şuan sancın gelmiş olsa bebeği gelişimini tamamlamış olarak doğar..bir çok doktor sezeryan için bu kadar bile beklemiyor..
Canım geçmiş olsun, bugün fazla yordun mu kendini bilemiyorum ama şöyle koltuğa uzan biraz bakalım şekerli bişeyler al yanına içecek yada yiyecek biraz atıştır ; bak bakalım geçicek mi 10- 15 dk sonra gecmıyorsa dr nu ara derim ağrı girer ama gider gitmiyorsa sorun olabilir ne de olsa dene bakalım bii.........???
cnm simdi birseyler yiyecegim ve dinlenecegim eger gecmezse dr.arayacagim artik...aklima plasentanin ayrilmasi felan oyle kotu seyler geliyor....
cnm simdi birseyler yiyecegim ve dinlenecegim eger gecmezse dr.arayacagim artik...aklima plasentanin ayrilmasi felan oyle kotu seyler geliyor....
AaaaaaAAAA!!!!!!! plesantanın agrısı farklı olur Allah korusun ona dayanamazsın bence kötü şeyler aklına getirme !!! bak dinlen --- geçicek ??? haber ver dr gecmezse
allah korusun kıs arada banada kasığıma ağrı giriyo okadar korktuysan ara dr unu cnm için rahat eder
biraz daha vakit gecsin eger devam ederse arayacagim dr.mu agrim gecerse sizede haber veririm...
Kizlar ecrinden haberi olanvar mi ses soluk yok merak ediyorum
kızlar TAYGA MERİÇ , TAYGA SARPER hangisi ... ??? beni görenler akıl versinler nooolur ,, TAYGA ısmını cok benımsedım sızce nasıl ???
ymd cnm nbr geldilermi bebişin odası için sana bana hala gelmediler yahu :/ çıldırıcam
günaydın kızlar bende gece 4 uyandım kötü bir rüya ile..... eşim beni aldatıyormuş bende aldattığı kadınla sohbet ediyodum sonra 4 gibi uyandım eşimin telefonunu karıştırdım giden mesajlara baktım ne göreyimmm canım balım,,,diye msjlar atıyor kadının birine sabah işe giderken kalkmadım yataktan
bişeyde demedim daha doğumuma 5 gün kala öğrendiğim şeye bakın zaten yapalanızım bu pislik şehirde ,,,, düştüğüm duruma bakınn yaa az önce msj attım herşeyi biliyorum seninle aramızda herşey bitti dedim daha dönmedi bana alçak herif
hiç beklemezdim ondan,,
bu kadar özel buraya yazılır mı diyeceksiniz inanın bu pislik şehirde kimsem yokk 4 ten beridir ağlıyorum
Söyleyebilecek hiçbir şey bulamıyorum Ecrin. İnşallah hiçbir şey düşündüğün gibi değildir diyesim geliyor. Ne diyeyim bilemedim... Dilerim Allahtan olay her ne ise ve sonucu her ne olursa olsun Allah hep yanında ve yardımcın olsun inşallah. Söyleyebilecek hiçbir şey bulamıyorum arkadaşım..
Söyleyebilecek hiçbir şey bulamıyorum Ecrin. İnşallah hiçbir şey düşündüğün gibi değildir diyesim geliyor. Ne diyeyim bilemedim... Dilerim Allahtan olay her ne ise ve sonucu her ne olursa olsun Allah hep yanında ve yardımcın olsun inşallah. Söyleyebilecek hiçbir şey bulamıyorum arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?