2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım hiçbirşey yapmak istemiyoo ... çok koştum çok yoruldum sanki yaa yapacak bişeydemi kalmadı sanki beni anca siz anlarsınız kızlar

- Doğum süreniz uzun, normal hayata dönme süreniz kısadır.
- Normal doğum, depresyonu azaltır.
- İlk doğumlarda biraz zorluk çekilmesine karşın, sonraki doğumlar çok daha kolay olmaktadır.
- Doğum esnasında sıkışıp büzüşen bebeğin akciğerleri soluk alıp vermeye hazırlıklı olur.
- Doğum sonrasında çok daha kısa sürede toparlar, bebekle ve kendinizle daha rahat ilgilenebilirsiniz.
- Bebeğiniz için gerekli, ideal besin içerikli anne sütünün gelmesi daha hızlı olur.
- Anestezi almanız gerekmez.
- Hastanede kalış süreniz daha kısadır.

evet dayanılmaz ben bi haftadır ne çekiyorum de dün karbonatlı suyla duş aldım çok faydası oldu şimdi de elimde karbonatlı su geziyorum resmen sana tavsiyem

Selam kızlar ne yapıyosunuz :) oğlusumun emziğı biberonları yengemizden geldi.. Sonra resimleri eklerim :)

selam kızlar, geçmişi hiç. okuyamadım umarım herkes iyidir. bizde bugün temizlik vardı, belki bebişten önmceki son temizliktir. ben pek kığpırdayamadım tabi, temizli,kçi bayan bir yandan annem sağolsun, hatta bi ara babam bile geldi iş yaptı gitti:) bugün bebiş fıkır fıkır 2 yandan gerdiyior karnımı hiç durmuyor 1 saattir özellikle. korkuyorum vala daha çok erken olduğu için. baya da kasıklarımda hissediyorum bebişi.

Selam kızlar ne yapıyosunuz :) oğlusumun emziğı biberonları yengemizden geldi.. Sonra resimleri eklerim :)

ben biberon almadım. alsamıydım acaba diyorum . annem bi ara ben alcam diyordu ama aldığını hiç duymadım. olmazsa haftasonu bi biberon alayım. msj yazarken bile ne kadar kararsızım yaa

ben biberon almadım. alsamıydım acaba diyorum . annem bi ara ben alcam diyordu ama aldığını hiç duymadım. olmazsa haftasonu bi biberon alayım. msj yazarken bile ne kadar kararsızım yaa
ben alacaktim ama hediye geldi. Bebedor markası. Cam şişeler.. Lazım olur bence...
kız bi durun sıranızı niye beklemiyorsunuz benden önce doğurmayın

belli olmaz canım aralık bebisleri pek bi sabırsız :) senin çok az kalmış

ay bana da annem aldırmadı ya biberon.kadın resmen totem yapmış sanki ben biberon alınca emmicek bebek benim sütüm olmicak:))kendi emzirememiş fazla daha doğrusu biz emmemişiz o kadar hevesli ki emsin diye...alma almaa emecek çocuk belki illa lazım olursa hemen hastanenin ordaki eczaneden alıveririz dedi aldırmadıı.

merhaba arkadaşlar benimde sezeryan tarihim belirlendi..27 kasım salı 11 de inşallah...
hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımzı...

annem diyor ki şimdi ihtiyacın olmasa yarın öbürgün sütten kesince ya da ek gıdaya geçince yine kullanırsın. alalım bulunsun diyor

slm ördek anneler nasılsınız :) herkes başlamıştır eminim benim gb vikvik yürümeye :)
çok komiğiz ama bi o kadarda tatlıyız
dün dr. muayenemiz vardı , gittik
37+0
kendimi sezeryan doğuma çok hazırlamıştım .dr.um keyfi olmaz dedi.üzüldüm , yıkıldım
sezaryana alması için bebegin 4 kg gecmesi.annenin şişman olması
yada Allah korusun diğer riskli durumlar olmalıymışşş(
depresyona giriyormuşum gb hissetmeye basladım kendimi
kızımı düşündükçe mutlu oluyorum ama ara ara çok mutsuzum
benim gb olanınız varmı ??
bu arada nst de ufak ufak sancılarım çıktı
dünden 2 gündürde çatımda ağrı var
üfff daha 37+1 deyiz , inş. 39. haftayıda görürüm
bende prensesimi görmek için sabırsızlanıyorum ama
kıızımla sürekli konusuyorum ''daha deil bebeğim daha deil ''
((((

merhaba arkadaşlar benimde sezeryan tarihim belirlendi..27 kasım salı 11 de inşallah...
hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımzı...

hayırlısı olsun cnm Allah kolay bi dogum nasip etsin. isteğe bağlı sezeryanmı yoksa mecburimi
benimde herşey yolunda normal gidiyor ben sezeryan istiyorum dr.um yapmıyor.
nasıl ikna edebilirimbilmiyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…