Evet ufak ufak kabarciklar olustudayanilmaz bir kasinti..
Canim ben arkadasimdan aldim onun bebisi daha yeni sutten kesildi..ihtiyaci kalmayinca ben el koydum:)
Valla bana tlf num yeter:) sarji son dk da cantaya atmam lasim..
Surekli degil ama arada o seviyelerde sanci cikio ilk nst den beri..
Selam kızlar ne yapıyosunuz :) oğlusumun emziğı biberonları yengemizden geldi.. Sonra resimleri eklerim :)
slm hayırlı olsun sen neler yapıyorsun
Selam kızlar ne yapıyosunuz :) oğlusumun emziğı biberonları yengemizden geldi.. Sonra resimleri eklerim :)
teşekkür ederim canım sağol. Ne yapaym eşimi bekliyorum. Son iki gündür çatılarim çok kötü ağrıyor acaba diyorum erkenden mi doğuracagm :)
ben alacaktim ama hediye geldi. Bebedor markası. Cam şişeler.. Lazım olur bence...ben biberon almadım. alsamıydım acaba diyorum . annem bi ara ben alcam diyordu ama aldığını hiç duymadım. olmazsa haftasonu bi biberon alayım. msj yazarken bile ne kadar kararsızım yaa
kız bi durun sıranızı niye beklemiyorsunuz benden önce doğurmayın
ben biberon almadım. alsamıydım acaba diyorum . annem bi ara ben alcam diyordu ama aldığını hiç duymadım. olmazsa haftasonu bi biberon alayım. msj yazarken bile ne kadar kararsızım yaa
ben alacaktim ama hediye geldi. Bebedor markası. Cam şişeler.. Lazım olur bence...
belli olmaz canım aralık bebisleri pek bi sabırsız :) senin çok az kalmış
evet de bende bi değişiklik yok henüz hanımefendinin yeri rahat herhalde
ay bana da annem aldırmadı ya biberon.kadın resmen totem yapmış sanki ben biberon alınca emmicek bebek benim sütüm olmicak:))kendi emzirememiş fazla daha doğrusu biz emmemişiz o kadar hevesli ki emsin diye...alma almaa emecek çocuk belki illa lazım olursa hemen hastanenin ordaki eczaneden alıveririz dedi aldırmadıı.
merhaba arkadaşlar benimde sezeryan tarihim belirlendi..27 kasım salı 11 de inşallah...
hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımzı...
çok heyecanlı yaa. Allah sağlıkla kucağına versin inşallah. 5 gün kalmış yaa
merhaba arkadaşlar benimde sezeryan tarihim belirlendi..27 kasım salı 11 de inşallah...
hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımzı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?