- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
saray derken saray muhallebicisini mi kastettin canım? :44: o da yok maalesefama özsüt olabilir orda da vardı sanırım aşure
ayyy zeynoo diye düşünüppp yavruss yamzısımmmmmmmmmmmmmmm
tabikii zeynoo canım.naptı acabaa.
geçmişide okuyamadımmm
direkt daldım şimdiyeeeeeeee
12 de bi uyumusuummm koltuktaa yarım saat önce uyandım dahda kendime gelemedimm
kzlar ıspanaklı yumurta yapıyorum.
çok basitmiş valla,bnde bayağı uğraşlı bişi sanıyordum.
çok da severim.bol bol yicez şimdi kızımla =)))))
Problem olmadan sancılarla birlikte doğum kanalında fetal baş seviyesi uygun bir iniş gösteren gebelerde ise doğum travayında hiçbir zaman çok aşırı bir sancı hissedilmez, ancak doğuma yakın dakikalarda sancı biraz daha yoğun hissedilir.
kızlar normal doğum bekleyiptwe korkuları olan arkadaşlar için ekledim
selam kızlar. nabersiniz? zeynodan haber var mı?
Bu arada ben hastaneye bilgisayarımı da mı götürsem diyorum.nasıl olur sizce.
kısssssss tırsıyom heee :) sen nasıl oldun bakıyım şekerim :)
ayyy kızlar melekte aşure yapıyolar sıcak sıcak severim ben Allahtan aşure zamanı geliyo annemde buraya gelince yapacak inşallah. apartmandan yapıpta getiren olur inşallah biz yapana kadar da
arkadaşlar merhaba ben 34+5 günlük hamileyim 2 haftadır nst ye giriyorum ve sancı çıkıyo 50 - 80 lerde sizlerde hiç böyle nst sonucu sancı çıkan oldu mu ?
ben en son pazartesi gittim nst ye girdim ama 10 ,15 arasıydı şimdiye kadar hiç öyle yükselmedi
benim hiç sancım çıkmıyor yaa. eşim evde sürekli dalga geçiyor benle. nst iyi suyun da güzel diyo. nst önemli hacı diye dalga geçiyor
benim sadece sancı sorunum yokki bide suyum fazla oda bi sorun doktorum sürekli istirahat verdi yatıcaksın dinleneceksin dedi bende 38.haftayı bi görebilsem keşke
iyi akşamlar canım dün bende alışverişe gitmiştim yürüyerek gidip geldim akşamda misafir vardı gece wc ye kalkayım dedim belim bide bacak aram çatı bölgesi galiba nasıl tutulmuş yürümektenmi bilmiyorum öğlende zor kalktım yataktan beton gibiydim:44:birz azaldı sanki ağrılaım bide sancıları düşünemiyorum ya sen bebişine odaklan ağrıların az da olsa azalır
canım hemşirene veya doktoruna söyle mutlaka uyuştuktan sonra taksınlar.çünkü bazen çok acıtabiliyor.yok canım benim eşimde aynı seyii söyledii ne gerek varrrrr
ben ztn calısmıyorum evdeyimm...
bir tonm asrafff
inşş gerek kalmazdaaa
lazm olursda alınırr
şekercimmmmmmmm
nasılsınn bebişş nasıııı karaoglanımm benim :))))))))))))
birsy sorcamm
sezeryanda sonda takılıyor yaa ben onu hiç sevmiyorum ne kadar kalıyoo birde uyurken mi taktılar onuu
canım benim 1 haftadır var kaşıyınca kabarcık oluşuyor mu
kıslarrr tatlişkolarrrr herkes süt sağma makinası aldımı acaba ya biz baktık baya uçuk fiyatlar eşimde dediki lazım olursa ben gider alırım dedi banada mantıklı geldi tamam dedim :)
selam kızlar. nabersiniz? zeynodan haber var mı?
Bu arada ben hastaneye bilgisayarımı da mı götürsem diyorum.nasıl olur sizce.
arkadaşlar merhaba ben 34+5 günlük hamileyim 2 haftadır nst ye giriyorum ve sancı çıkıyo 50 - 80 lerde sizlerde hiç böyle nst sonucu sancı çıkan oldu mu ?
canım hemşirene veya doktoruna söyle mutlaka uyuştuktan sonra taksınlar.çünkü bazen çok acıtabiliyor.
Problem olmadan sancılarla birlikte doğum kanalında fetal baş seviyesi uygun bir iniş gösteren gebelerde ise doğum travayında hiçbir zaman çok aşırı bir sancı hissedilmez, ancak doğuma yakın dakikalarda sancı biraz daha yoğun hissedilir.
kızlar normal doğum bekleyiptwe korkuları olan arkadaşlar için ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?