• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar neolur bi fikir verin ya kafayı yiyecem düşünmekten :ssz:
sezeryanı genel anesteziyle olsam hem vücutta acayip bi şişme oluyo hemde şiddetli ağrıyla uyanılıyo
epidüral olsam doktorum ameliyat sırasında hissedersin diyo
spinalde de herkes 1 hafta baş ağrısı çektiğini söylüyo off deli olacam o günümü mutlulukla geçirmek istiyorum sancıyla baş ağrısıyla uğraşmak istemiyorum :(

öğretmen arkadaşlar günümüz şimdiden kutlu olsun...:16:

kızlar benim sezaryenim acıyor mümkün değil saramam şu an. korsem vardı getirttim ama giyemem...

büyük oğlumda da sarmadım göbek kalmamıştı umarım kalmaz bunda da...

sezeryanı genel anesteziyle olsam hem vücutta acayip bi şişme oluyo hemde şiddetli ağrıyla uyanılıyo
spinalde de herkes 1 hafta baş ağrısı çektiğini söylüyo off deli olacam o günümü mutlulukla geçirmek istiyorum sancıyla baş ağrısıyla uğraşmak istemiyorum :(

Ben epidural ve spinal olamam psikolojik olarak orda yapilana takilicagim icin bebek mutlulugunu 2.plana atarim..
Genel anestezi tercih edicem o yuzden..

Ben ilk dogumumda spinal anestezi oldum ve hic bu soylenenleri yasamadim,aksine cok rahattim,ameliyatta ve sonrasinda.kendi kafanda kurup dusunme surekli bence.genel olup saatlerce uyanma cabasi icinde ve doguma dair hic bise hatirlamamaktnsa spinal olup hep uyanik olmayi tercih ederim yine..

Hic keyfim yok bu ara kizlarrrrr..
Onceki gun olan randevumu kacirdim ve ertesi gun gittim,bide ne ogreneyim ikinci sezeryande olsa ameliyat gunu belirlenmiyimus artik devlete bagli yerlerde.
Kadin dogum hastanesi bide gittigim yer..kafam karisti,sancilaninca gelirsin dediler.ama ben ilk dogumumdada hic sanci hissetmemistim,nst de cikmisti sadece.oyle doguma alinmistim.4aralik randevu aldim yeniden bakalim nolcak..

Ben ilk dogumumda spinal anestezi oldum ve hic bu soylenenleri yasamadim,aksine cok rahattim,ameliyatta ve sonrasinda.kendi kafanda kurup dusunme surekli bence.genel olup saatlerce uyanma cabasi icinde ve doguma dair hic bise hatirlamamaktnsa spinal olup hep uyanik olmayi tercih ederim yine..

sağol canım cevabın için ama kime söylesem spinal yada epidüral olacam diye özellikle genel anestezi olanlar nerdeyse dövecekler.:) o ortama girince hemen uyuyup hiçbişeyi görmemek istiyosun diyolar ama epidüral olanlar çok memnun sinirimi bozmasalar çoktan kararımı vermiştim zaten genel anestezi olmak istemiyorum

sağol canım cevabın için ama kime söylesem spinal yada epidüral olacam diye özellikle genel anestezi olanlar nerdeyse dövecekler.:) o ortama girince hemen uyuyup hiçbişeyi görmemek istiyosun diyolar ama epidüral olanlar çok memnun sinirimi bozmasalar çoktan kararımı vermiştim zaten genel anestezi olmak istemiyorum

ben 3 kere ameliyat oldum..genel anestezi ile..hepsindede uyanmak çok zor oldu ve acı çektim..benim doğum şeklim belli değil..olursada epidural isterim.. o anı yaşamak isterim..

Canim zaten anestezist surekli basinda oluyo eger kendini iyi hissetmezsen uyumak istersin sikinti olmuyoki.
Yani bilmiyorum okudunmu ama daha oncede yazmistim,ben doktorumla beraber sarki soyluyodum ameliyatimda dusunki o kadar rahattim,bilmem seni rahatlatirmi bu soylediklerim :)) herkesin dogumu,acisi,sancisi farklidir.iyi yada kotu kisiye gore degisir.genel olursan baska alternatifin yok,ama spinal olursan istedigin zaman uyutur anestezi uzmani :16:

Senin eşin mi itriyat deposunda çalışıyordu? Öyle bir şey hatırlıyorum. Eğer bulabilirsen o tarz bir korse bana da haber verebilir misin canım :)

evet benim eşim çalışıyordu canım ona söyledim oda bakacak eğer bulabilirsem sana söylerim canım bu arada kafam karıştı ya kimisi sezeryanden sonra dikişlere zarar veriliyor diyor kimide 2gün içinde sarılıyor hem göbeğin sarkmasına engel olarak rahatlatıyor diyor...

Bu akşam zeyno aradı kızlar İyimis ama sancısı olmuş cok ılk sezeryanım boyle degıldı dedı cok ağrı kesıcıler yapmışlar sersem gıbıyım kafam yerınde degıl dedı bıraz zor gecmiş anlıycagınız;((

Canim zaten anestezist surekli basinda oluyo eger kendini iyi hissetmezsen uyumak istersin sikinti olmuyoki.
Yani bilmiyorum okudunmu ama daha oncede yazmistim,ben doktorumla beraber sarki soyluyodum ameliyatimda dusunki o kadar rahattim,bilmem seni rahatlatirmi bu soylediklerim :)) herkesin dogumu,acisi,sancisi farklidir.iyi yada kotu kisiye gore degisir.genel olursan baska alternatifin yok,ama spinal olursan istedigin zaman uyutur anestezi uzmani :16:

bende onu düşünüyodum korkarsam uyuturlar mı diye son gidişimde soracaktım doktoruma sağol öğrenmiş oldum çok rahatladım çok çok sağol canım:29:

Back
X