bende normal istiyordum sezeryan dedi doktor ama hala akafamda şüphe vardı bugün sağlık ocağına gitmiştim oradaki ebeye sordum doğum hastanesine gitsem mi acaba diye hiç kafanı karıştırma dedi bu vakitten sonra doktorunu değiştirme artık senin için iyi olanı söylemiştir. sanırım 38. haftada olacak doğum dedim beklesem mi biraz daha dedim 36 dan sonra hiç bir problem yok dedi ebede 37 den sonra sezeryan olmuş.38. haftan dolunca sezeryan olabilirsin dedi.
merhaba oglusumla bİz geldikkkbize dua eden herkese tesekkur ederiz tatli teyzeler. Oglum harun 3200 gram 49 cm boyunda saglikli bir sekilde dunyaya geldi suan emziriyorum bugun cok yogundu gelenler gidEnler yazamadim. yarin ayintili yazicam. Oglumla opuyoruz hepinizi
Günaydın kızlar nasilsiniz ? Ay hava çok soğuk ya donuyorum. Benim belim kopuyo resmen ya
ellerim çok şişiyo sanki tombul tombull oluyoooo benimde sabahlarııııı
canım maşallah bayağı atağa geçmiş senin oğlun çok sevindimkızlar hayırlı akşamlar bugün kontrolüm vardı. izmirden babam geldi sakaryaya ,torununu kızının karnında görmeyeberaber gittik doktora eşim babam ve ben . oğlum 3200 olmuş boyu da 52 cm miş doktor gayet iyi dedi.çok iri bir bebek olmayacak ama doğum için böylesi daha iyi dedi.15 gün önce kontrolde 2550 ydi.750 gr almış oğluşum. dut bekmezinin faydası diyorum ben doğum tarihimiz 12-12-12 hala değişmedi.nst ye de girdim bugün ağrılarım çıkmadı.zaten yoktu da aralığın 4 ünde çatı muayenem var o gün tekrar nst olacak bakalım neler olacak.ne kadar geç olursa çatı muayenesi o kadar iyiymiş.aynı gün bile doğuma gelen olabiliyor doğumu tetikliyor çünkü dedi. bizden bu kadar kızlar sizler nasılsınız bugün ve dün giremedim varmı havadisler kızlar.zeyno doğum yaptı mı haber varmı.
canım ben kızımı epidural doğurmuştum kısmetse bunuda böyle düşünüyorum tdaha doktorumla görüşmedik o anı yaşıyorsun ya herşeye değer ilk ağlamasını duymak süper birşey genel anestesi de oldum başka bir ameliyat için çok zordu çok zor uyanmıştım ve ağrımda çok olmuştusağol canım cevabın için ama kime söylesem spinal yada epidüral olacam diye özellikle genel anestezi olanlar nerdeyse dövecekler.:) o ortama girince hemen uyuyup hiçbişeyi görmemek istiyosun diyolar ama epidüral olanlar çok memnun sinirimi bozmasalar çoktan kararımı vermiştim zaten genel anestezi olmak istemiyorum
ay demekki 2. ler daha zor oluyor bende öyle duymuştum inşallah kısa sürede geçer ağrılarıBu akşam zeyno aradı kızlar İyimis ama sancısı olmuş cok ılk sezeryanım boyle degıldı dedı cok ağrı kesıcıler yapmışlar sersem gıbıyım kafam yerınde degıl dedı bıraz zor gecmiş anlıycagınız;((
canım demek seninde vakit geldi inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsınöncelikle ben de tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günün kutluyorum.
ve kızlar saat 9-10 gibi hastaneye gidiyorum.salı günü gittiğimde sancı çıkmıştı doktor artarsa ct alırız dedi ve aç gitmemi söyledi.bakalım ne olacak çok heyecanlıyım.belki bugün bebeğime kavuşurum.ne olur dua edin kızlar.biraz erken olacak ama inşaallah bebeğim ve benim için hayırlısı olur.hepiniizi çok öptüm.eğer doğum yaparsam 1-2 gün giremeyebilirim merak etmeyin.
Günaydın kızlaar hastaneden yazıyorum dün saat 10:33 de kavuştum oğluşuma 3440 gr 51 cm doğdu maşallah çok ii şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür ben gazımı yapabilirsem gideceğiz evimize :) hepinize hayırlı doğumlar diliyorum anne olmak harika bi duygu
Günaydın kızlaar hastaneden yazıyorum dün saat 10:33 de kavuştum oğluşuma 3440 gr 51 cm doğdu maşallah çok ii şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür ben gazımı yapabilirsem gideceğiz evimize :) hepinize hayırlı doğumlar diliyorum anne olmak harika bi duygu
Eki Görüntüle 560048 bu benim öğretmenler günü hediyem Eki Görüntüle 560049 bu da kızımın hediyesi
eşim almış:)))
slm annecikler
dün kontrolümüz vardı kızım 3 kilo olmuş..12 aralığa sezaryen randevumuzu aldık..o gun patlama olacakmış ameliyatlarda doktorum seni alırım mutlaka ama sanırım diğer kadın doğumcular ve tabii ameliyatlar düşünülürse anestezist sıkıntısı yaşanabilir.
yeni annelere hayırlı olsun tebrikler..
Herkese merhaba... Ben yeni bir anne adayıyım... Siz tecrübeli anne adaylarına birşey danışmak istiyorum... Tahminen 4 haftalık gebeyim salı günü 1076 çıktı hcg... Ara sıra kahverengi akıntılarım oluyor çok değil lekelenme şeklinde... Doktora söylediğim de progeston verdi o gün yani salı günü olmuştu bu tarz leke bugün hafif kasıklarımda sancılar oldu sonrasında da yine lekelenme... Acaba yerleştiği için mi oluyor yoksa korkmalımıyım... Lütfen yardımcı olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?