2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım bence değiştirme sonuçta gittiğin dr porfösör sezaryen dediyse vardır bildiği
ne demişler bildiğin ayranı bilmediğin yoğurt,a değişme sonuçta bu doktoruna güvenmişsin ne diye riske giresin

gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin maşallah oğluşuna annesi

canım maşallah bayağı atağa geçmiş senin oğlun çok sevindim

canım ben kızımı epidural doğurmuştum kısmetse bunuda böyle düşünüyorum tdaha doktorumla görüşmedik o anı yaşıyorsun ya herşeye değer ilk ağlamasını duymak süper birşey genel anestesi de oldum başka bir ameliyat için çok zordu çok zor uyanmıştım ve ağrımda çok olmuştu

ay demekki 2. ler daha zor oluyor bende öyle duymuştum inşallah kısa sürede geçer ağrıları

canım demek seninde vakit geldi inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın

Günaydın kızlaar hastaneden yazıyorum dün saat 10:33 de kavuştum oğluşuma 3440 gr 51 cm doğdu maşallah çok ii şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür ben gazımı yapabilirsem gideceğiz evimize :) hepinize hayırlı doğumlar diliyorum anne olmak harika bi duygu

ay çok güzel Allah analı babalı büyütsün gözün aydın cnm...

gözün aydın canım analı babalı büyütmek nasip etsin Rabbim. maşallah oğluşunada inş gaz probleminde biranönce geçer canım öptük oğluşunla seni annesi ne tatlıdır o şimdi darısı başımıza

meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum bu yıl ki hediyemi daha doğrusu mucizemi kızımı sabırsızlıkla bekliyorum.

Allah analı bablı büyütsün, gözünüz aydın

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Topiğimizde çok öğretmenimiz var, sizin öğretmenler gününüzü ayrıca kutluyorum...

slm annecikler
dün kontrolümüz vardı kızım 3 kilo olmuş..12 aralığa sezaryen randevumuzu aldık..o gun patlama olacakmış ameliyatlarda doktorum seni alırım mutlaka ama sanırım diğer kadın doğumcular ve tabii ameliyatlar düşünülürse anestezist sıkıntısı yaşanabilir.
yeni annelere hayırlı olsun tebrikler..

hayırlısı olsun cnm maşallah bebişine.

Günaydınn..
Ne çok öğretmen varmış topiğimizde. ben de meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.
Bugün hava kapalı,keyfim yok pek bugün yine alışverişe çıkacam.ufak tefek eksiklerimiz kaldı. umarım bu sefer tamamlanır hepsi de yıkayıp ütüleyebilirim artık...

Merhaba canım bende gebeliğimin ilk zamanlarından ıtıbaren karnım agrırdı ve progestan kullandım ..Evet soledıgın gıbı bebek gelişirken agrılar olabılıyor akıntılar vs kotu dusunme hıc ılk gebelıgınse dıkkatlı ol anı hareketler uzanmalar ve bıldıgımız tehdıt olusturucak seylerden uzak dur progestan kullanmalısın dedıgınde dr bende senın gıbı korktum merak ettım ama su an 20 gunum kaldı ve daha yenı kestık progestanı hıc korkma rahat ol kı bebesınde rahat olsun bu arada dıkkatlı olmayı da ıhmal etme en az 3 ayını dıkkatlıce gecır en azından ...sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…