slm canım senin ilk hemilelik mi ??
kızlar neolur bi fikir verin ya kafayı yiyecem düşünmekten
sezeryanı genel anesteziyle olsam hem vücutta acayip bi şişme oluyo hemde şiddetli ağrıyla uyanılıyo
epidüral olsam doktorum ameliyat sırasında hissedersin diyo
spinalde de herkes 1 hafta baş ağrısı çektiğini söylüyo off deli olacam o günümü mutlulukla geçirmek istiyorum sancıyla baş ağrısıyla uğraşmak istemiyorum
yaaa ama oldumu şimdi bende istiyorummmm:84:
kızlar neolur bi fikir verin ya kafayı yiyecem düşünmekten
sezeryanı genel anesteziyle olsam hem vücutta acayip bi şişme oluyo hemde şiddetli ağrıyla uyanılıyo
epidüral olsam doktorum ameliyat sırasında hissedersin diyo
spinalde de herkes 1 hafta baş ağrısı çektiğini söylüyo off deli olacam o günümü mutlulukla geçirmek istiyorum sancıyla baş ağrısıyla uğraşmak istemiyorum
sağol canım canım darısı sana işallah sen ne öğretmenisin?
sınıf öğretmeniyim canım...2. sınıfları okutuyorum..ya sen?
Ben ilk dogumumda spinal anestezi oldum ve hic bu soylenenleri yasamadim,aksine cok rahattim,ameliyatta ve sonrasinda.kendi kafanda kurup dusunme surekli bence.genel olup saatlerce uyanma cabasi icinde ve doguma dair hic bise hatirlamamaktnsa spinal olup hep uyanik olmayi tercih ederim yine..
sağol canım cevabın için ama kime söylesem spinal yada epidüral olacam diye özellikle genel anestezi olanlar nerdeyse dövecekler.:) o ortama girince hemen uyuyup hiçbişeyi görmemek istiyosun diyolar ama epidüral olanlar çok memnun sinirimi bozmasalar çoktan kararımı vermiştim zaten genel anestezi olmak istemiyorum
sağol canım cevabın için ama kime söylesem spinal yada epidüral olacam diye özellikle genel anestezi olanlar nerdeyse dövecekler.:) o ortama girince hemen uyuyup hiçbişeyi görmemek istiyosun diyolar ama epidüral olanlar çok memnun sinirimi bozmasalar çoktan kararımı vermiştim zaten genel anestezi olmak istemiyorum
Senin eşin mi itriyat deposunda çalışıyordu? Öyle bir şey hatırlıyorum. Eğer bulabilirsen o tarz bir korse bana da haber verebilir misin canım :)
Canim zaten anestezist surekli basinda oluyo eger kendini iyi hissetmezsen uyumak istersin sikinti olmuyoki.
Yani bilmiyorum okudunmu ama daha oncede yazmistim,ben doktorumla beraber sarki soyluyodum ameliyatimda dusunki o kadar rahattim,bilmem seni rahatlatirmi bu soylediklerim :)) herkesin dogumu,acisi,sancisi farklidir.iyi yada kotu kisiye gore degisir.genel olursan baska alternatifin yok,ama spinal olursan istedigin zaman uyutur anestezi uzmani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?