Günaydın kızlaar hastaneden yazıyorum dün saat 10:33 de kavuştum oğluşuma 3440 gr 51 cm doğdu maşallah çok ii şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür ben gazımı yapabilirsem gideceğiz evimize :) hepinize hayırlı doğumlar diliyorum anne olmak harika bi duygu
Günaydın kızlaar hastaneden yazıyorum dün saat 10:33 de kavuştum oğluşuma 3440 gr 51 cm doğdu maşallah çok ii şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür ben gazımı yapabilirsem gideceğiz evimize :) hepinize hayırlı doğumlar diliyorum anne olmak harika bi duygu
Eki Görüntüle 560048 bu benim öğretmenler günü hediyem Eki Görüntüle 560049 bu da kızımın hediyesi
eşim almış:)))
Ögretmenım CNm bnm CNm bnm seni ben pek çok pek çok severim:))))meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum
seastire mesaj kutun dolmuş taşmış kız cevap veremedim o yüzden :)
anammm oyyy
dana gibin olduk vallahiii
ben sahsen kendimii dana diye ilann ediyorummm :))
yerimden kalkıyorumdaa 10 dkk yürüyüncee yatarsam işte o zman devreye kocamın güzel ellerii düşüğyoo
varya birgün korkuyorum adam üstüme düşcek diye beni kaldırmaya calısırkennn
sendemi öğretmensin tatlım Allahım inş banada nasip eder bende öğretmen olurum
Evet CNm atanmamış zavallı matematık ögretmenı;((ama ücretli ögretmenlık yapıyorum yaniy meslegımı yapıyorum inş hayatım senı de en kısa zaman da bu camiada görmek istiyoruz)))
Eki Görüntüle 560048 bu benim öğretmenler günü hediyem Eki Görüntüle 560049 bu da kızımın hediyesi
eşim almış:)))
slm annecikler
dün kontrolümüz vardı kızım 3 kilo olmuş..12 aralığa sezaryen randevumuzu aldık..o gun patlama olacakmış ameliyatlarda doktorum seni alırım mutlaka ama sanırım diğer kadın doğumcular ve tabii ameliyatlar düşünülürse anestezist sıkıntısı yaşanabilir.
yeni annelere hayırlı olsun tebrikler..
Günaydınn..
Ne çok öğretmen varmış topiğimizde. ben de meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.
Bugün hava kapalı,keyfim yok pekbugün yine alışverişe çıkacam.ufak tefek eksiklerimiz kaldı. umarım bu sefer tamamlanır hepsi de yıkayıp ütüleyebilirim artık...
Ögretmenım CNm bnm CNm bnm seni ben pek çok pek çok severim:))))meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?