2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Tebrikler canım . Allah nazarlardan saklasın. Böyle burda dertleştiğimiz arkadaşlarımız doğum yaptıkça biraz olsun içimizdeki şişlik hafifliyo..insanın bebeğini kucağına almak müthiş bir duygu olmalı ... hayırlısı olsun hepimiz için ......sevgiyle kal şimdilik ...

günaydın canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Ögretmenım CNm bnm CNm bnm seni ben pek çok pek çok severim:))))meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum

çok güldüm yaa

Günaydınlar millet. herkesin öğretmenler günü kutlu olsun. çok mutlu bi gün olsun.

sendemi öğretmensin tatlım Allahım inş banada nasip eder bende öğretmen olurum

Evet CNm atanmamış zavallı matematık ögretmenı;((ama ücretli ögretmenlık yapıyorum yaniy meslegımı yapıyorum inş hayatım senı de en kısa zaman da bu camiada görmek istiyoruz)))

Evet CNm atanmamış zavallı matematık ögretmenı;((ama ücretli ögretmenlık yapıyorum yaniy meslegımı yapıyorum inş hayatım senı de en kısa zaman da bu camiada görmek istiyoruz)))

hmm hayırlısı olsun canım inş atanabilrsin. bende oğluşum doğsun sınava giricem bakalım şansımı denicem inş olur

kızlar günaydın,

birkaç gündür giremedim foruma,misafirim vardı hala da var,merak ettim ne yapıyosunuz diye, yeni doğum yapan arkadaşlar var mı acaba.. sanırım bugün ecrinin günüydü,zeyno da yapmış olmalı,başka kim vardı hatırlayamadım :44:

bu arada tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günün kutluyorum..

hayırlı olsun canım,iyi olmanıza çok sevindim,darısı biz bekleyenlere ,inş hepimiz sağsalim alırız yavrularımızı kucağımıza

Eki Görüntüle 560048 bu benim öğretmenler günü hediyem Eki Görüntüle 560049 bu da kızımın hediyesi
eşim almış:)))

ne şirinler,eşim kuru kuru kutladı benimkini,hoş ben de ona bir şey almadım

gözünaydın canım,maşallah kızına da

evet ya,burası da kapalı ama biz de çıkacağız alışverişe.Bir de bugün alışveriş yapmak çok sevapmış,evdeki bereket artarmış.Ne alırsak farketmezmiş,gıda,giyim de dahil.Özellikle belirtmişti bir arkadaşım,24'ünde alışveriş yap diye

ben de yüklüğü döktüm,düzelttim.Oğlumun eski battaniyelerini,çarşaflarını çıkardım,küçük oğluş için hazırladım.

Selam kızlar

Öncelikle;ilk öğretmenim annemin,sonra eşimin,kendimin ve tüüüüüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum

Nasılsınız bugün? Umarım herkes iyidir.Seastire tatlım inşallah bir gün seni de öğretmen olarak görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…