2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bende onu düşünüyodum korkarsam uyuturlar mı diye son gidişimde soracaktım doktoruma sağol öğrenmiş oldum çok rahatladım çok çok sağol canım

Hic korkmaa canim,gormuyosun zaten bisey,bebeginin ilk aglama sesine odaklanmis bekliyo oluyosun :)) ben bi an mide bulantisi yasamistim anestezist sormustu ama eklemistide simdi yapicagm igne dogrudan oglunada gider iyiysen yapmayalim diye,iyiyim diyip yaptirmamistim iyikiide yaptirmamisin ikinci kez uyutmalari icin,ilk aglamsini duymak onu o an gormek herseye bedeldi..

Sağolasın canım. Biz de deneyip göreceğiz artık :)

Tum meslektaslarimin ogretmenler gunu kutlu olsun :)))

öncelikle ben de tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günün kutluyorum.

ve kızlar saat 9-10 gibi hastaneye gidiyorum.salı günü gittiğimde sancı çıkmıştı doktor artarsa ct alırız dedi ve aç gitmemi söyledi.bakalım ne olacak çok heyecanlıyım.belki bugün bebeğime kavuşurum.ne olur dua edin kızlar.biraz erken olacak ama inşaallah bebeğim ve benim için hayırlısı olur.hepiniizi çok öptüm.eğer doğum yaparsam 1-2 gün giremeyebilirim merak etmeyin.

genel anestezi en zoru canım,hiç düşünmeme bile.Epiduralde hissetmiyorsun ki,yani acı hissetmezsin,hatta bir anda bitiverir,anlamazsın

hayırlısı olsun canım,haberlerini bekliyoruz

ben de öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum,bugün tören varmış bizim okulda.

evet canım hatırlıyorum..
seninde dediğin gibi genetik bir faktörde oluyomuşşş
saglıklı olması tek dilğim tabikiii

canım hadi hayırlısııı
inşş alırsın bebişinni kucagınaaaaaaaaaaaaaaa
all artık birsycik olmazzzzzzzz

ayy biz ne cürük nesil olduk kızlar yaaaa
öffffffff
annem diyokii ben doguma giştmedenn camları sildim hop hoppp o camdan o cama geçiyordummm
evi temizlemiş 2 gün snra doguma gitmişşş

bizler isee dahaa kacıncı aydan itibaren popomuzu kaldırmakta zorlanıyoruzzz
hep yedklerimizden oluyooo vay gelecek nesillereeeeeeeee
benim kızımda cok zorlanıcakkkk ((((((((((

uykuluyumm senin belin daha hiç iş yapmadan mı agrımaya basslsadı canım

Allah iyiliğini versin emi :) ne iş yapması kız ben kendimi kaldıramıyorm artık. Oturduğum yerden kalkmam için vinç falan lazım :) şaka bi yana iş yapmadığım halde belim ağrıyor.

Allah iyiliğini versin emi :) ne iş yapması kız ben kendimi kaldıramıyorm artık. Oturduğum yerden kalkmam için vinç falan lazım :) şaka bi yana iş yapmadığım halde belim ağrıyor.

anammm oyyy
dana gibin olduk vallahiii
ben sahsen kendimii dana diye ilann ediyorummm :))
yerimden kalkıyorumdaa 10 dkk yürüyüncee yatarsam işte o zman devreye kocamın güzel ellerii düşüğyoo

varya birgün korkuyorum adam üstüme düşcek diye beni kaldırmaya calısırkennn

benim kocis de bana dana diyor :) alıştım artık alınmıyorum

Bi de ben fitil kullanıyorum şimdi. Ama o ilaç içeriyi temizledikce akıntılar geliyo bende suyum geldi sanıyorum. Nasıl anlicam ben suyumun geldiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…