bende onu düşünüyodum korkarsam uyuturlar mı diye son gidişimde soracaktım doktoruma sağol öğrenmiş oldum çok rahatladım çok çok sağol canım
iyi geceler kzlar,naslsnz??
evet benim eşim çalışıyordu canım ona söyledim oda bakacak eğer bulabilirsem sana söylerim canım bu arada kafam karıştı ya kimisi sezeryanden sonra dikişlere zarar veriliyor diyor kimide 2gün içinde sarılıyor hem göbeğin sarkmasına engel olarak rahatlatıyor diyor...
iyi gecelr canım iyiyiz sen nasılsın
iyiyim cnm nolsun,keyif yapıyodum valla =))
size cici bi haber getirdim,bilmem izlediniz mi =))
ANNE KARNINDAKİ BEBEĞİN ESNEMESİ GÖRÜNTÜLENDİ - WEB TV :: Hürriyet
Tum meslektaslarimin ogretmenler gunu kutlu olsun :)))
kızlar neolur bi fikir verin ya kafayı yiyecem düşünmekten
sezeryanı genel anesteziyle olsam hem vücutta acayip bi şişme oluyo hemde şiddetli ağrıyla uyanılıyo
epidüral olsam doktorum ameliyat sırasında hissedersin diyo
spinalde de herkes 1 hafta baş ağrısı çektiğini söylüyo off deli olacam o günümü mutlulukla geçirmek istiyorum sancıyla baş ağrısıyla uğraşmak istemiyorum
öncelikle ben de tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günün kutluyorum.
ve kızlar saat 9-10 gibi hastaneye gidiyorum.salı günü gittiğimde sancı çıkmıştı doktor artarsa ct alırız dedi ve aç gitmemi söyledi.bakalım ne olacak çok heyecanlıyım.belki bugün bebeğime kavuşurum.ne olur dua edin kızlar.biraz erken olacak ama inşaallah bebeğim ve benim için hayırlısı olur.hepiniizi çok öptüm.eğer doğum yaparsam 1-2 gün giremeyebilirim merak etmeyin.
Ay CNm ozaman sen 1gun ye bak kendını nasıl hıssedıyon ona göre devam ederesin ya senın sekersin olduguna emın mısın CNm şekeri olan annelerın bebekleri daha asırı tombık oluyorlar)ama genetık bır mırasta var sanırım teyzesı bnm kızımın yanaklarını görmüşsündür sanırım sırf yanak dogacak )Dr sende seker çıkmamıştı gerıye tek bısey kalıyor annen senı kac kılo doğurmuş hatırlıyor mu dedı evet annem bütün cocuklarını 5kılo ve üstü doğurmuş dedım oda ozaman genetık dedı )ama bnm sezeryan olcak oyuzden 40hafta durmayacak bebeğim 3500fln doğar dıe tahmın edıyorum en fazla bnmkını
öncelikle ben de tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günün kutluyorum.
ve kızlar saat 9-10 gibi hastaneye gidiyorum.salı günü gittiğimde sancı çıkmıştı doktor artarsa ct alırız dedi ve aç gitmemi söyledi.bakalım ne olacak çok heyecanlıyım.belki bugün bebeğime kavuşurum.ne olur dua edin kızlar.biraz erken olacak ama inşaallah bebeğim ve benim için hayırlısı olur.hepiniizi çok öptüm.eğer doğum yaparsam 1-2 gün giremeyebilirim merak etmeyin.
uykuluyumm senin belin daha hiç iş yapmadan mı agrımaya basslsadı canım
Allah iyiliğini versin emi :) ne iş yapması kız ben kendimi kaldıramıyorm artık. Oturduğum yerden kalkmam için vinç falan lazım :) şaka bi yana iş yapmadığım halde belim ağrıyor.
anammm oyyy
dana gibin olduk vallahiii
ben sahsen kendimii dana diye ilann ediyorummm :))
yerimden kalkıyorumdaa 10 dkk yürüyüncee yatarsam işte o zman devreye kocamın güzel ellerii düşüğyoo
varya birgün korkuyorum adam üstüme düşcek diye beni kaldırmaya calısırkennn
benim kocis de bana dana diyor :) alıştım artık alınmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?