1 litre suya 2-3 damla koyman yeterli yakmaz ozaman canım
Himmm azmis deneyim o zaman sabunlu suyla yikadiktan sonra sebamedin pisik kremini suruyorum onu surmeyim mi o zaman
sürme tatlım sabunlu suylada yıkama bana doktorum bide krem vermişti kaşını olunca sür diye ama ben hiç kullanmadım
Sadece sirkeli su ile yikiyoruz cikiyoruz o zaman 
Sadece sirkeli su ile yikiyoruz cikiyoruz o zaman 
evet canıkm her wc yw gittiğinde yap
bende travazol sürüyorum canım iyi geliyor yıkadıktan sonra bu arada benimde akıntım çoğaldı ama rengi beyaz..
bende travazol sürüyorum canım iyi geliyor yıkadıktan sonra bu arada benimde akıntım çoğaldı ama rengi beyaz..
ORKDM kız nasılsın doğum yaptınmı doğdumu prensesin
Sagol canim benim :))) forumda olmasa napardik bilmem...,
dun geceden beri kivraniyorum canim
sancilar duzenli 10 dk bir ama acilmiyoo dr 5 dk dusmeden gelme dedii yani öl diyo bana
Allah yardımcın olsun canım.dun geceden beri kivraniyorum canim
sancilar duzenli 10 dk bir ama acilmiyoo dr 5 dk dusmeden gelme dedii yani öl diyo bana
sende saol canım. bu arada anneni başka doktora götürücektin götürdünmü o ne dedi
Oy oy oy allah kolaylik versin canim kacinci haftadasin bana da sancin olmadan gelme dedi napcaz ki
canim bitti son 4 gun ama sanci geldimi kudurtuyoo 24 saattir uyku yok
bebegin kafasi kanala yeterince baski yapmiyormus rahimde acilamiyoo napcam kizlar yaa
bebegin kafasi kanala yeterince baski yapmiyormus rahimde acilamiyoo napcam kizlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?