2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

güle güle kullanın canm.

Allah yardimcin olsun, dusa girmeyi denedin mi ilik dus belki iyi gelir... Bir de umutsuzluga kapilma bundan sonraki asamalar daha hizli ilerler derler - hem bu devirde niye sikiyosun canini dayanamazsan gider epiduralini taktirirsin :))) sen yeter ki sik disini, uzun kismi bitti oyle dusun, ufaklik da bos durmuyo o da orda caba harciyo annesi:))) helal olsun kiz sana!

Yiğit Ali çok güzel bir isim olmuş. Kuzenimin oğlunun adı Yiğit Ata çok beğeniyorum ben ama ikisi de dini olmuyr. Ama düşünürsen aklında bulunsun.

Güle güle kullansın cicilerini...

kızlar demin göbeğime krem sürerken göbek deliğimin üstünde küçük küçük çatlaklar farkettim
offf yaaaa:18::84::85::95:

kızlar demin göbeğime krem sürerken göbek deliğimin üstünde küçük küçük çatlaklar farkettim
offf yaaaa:18::84::85::95:

kızlar hiç üzülmeyin, bebişler bizi deforme edecek illaki ... anne olmak kolay mı :)

hem çok daha fena çatlayanlar var bütün göbekleri kıpkırmızı olan hamişler var. buna da şükür üzülmeyin emi

valla üzülmeyi bırak sinirden çatlıyorum resmen :95:
benim kadar kremlenen yağlanan yoktur heralde bende de olduysa artık hakkaten yapılacak bişey yokmuş demek
mahvetti bizi yaramazlar doğduktan sonra kıymetimizi bilseler bari

ay canım benim biraz zor valla. ben şahsen annemin kıymetini tam olarak bilemedim hala da bilemiyorum

krem sürmeseydin belki daha kötü olacaktı iyi ki sürmüşsün...

bir de çok derin değilse sonra epeyce azalıyormuş. sen krem sürmeyi yine de ihmal etme

yook zaten bırakmam kremlenmeyi inceleyince belli oluyo canım dışardan kimse anlamaz bile belki ama biz arkadaşlarla devamlı havuza gidiyoruz yine bikinilerimi giyim hava atmayı planlıyodum

off canım ya neyapacaz çaresi yokmudur acaba

canım ya bilmiyorum ki sürünmeye devam bide benm göbeğim komple kaşınıo bugün arkadaştaydım bacağımın arka üst tarfı nasıl kaşındı anlatamm kaşınmaktan oturamdm kilotlu çoraptanmı oldu anlamadm deli gibi kaşındım şimdi de göbüşüm kaşnıo acaip

yook zaten bırakmam kremlenmeyi inceleyince belli oluyo canım dışardan kimse anlamaz bile belki ama biz arkadaşlarla devamlı havuza gidiyoruz yine bikinilerimi giyim hava atmayı planlıyodum

:) hihihih atarsın canım yine havanı netice de bir kez doğum yapmış anneler klasmanında yarışacaksın artık

kilotlu çoraptandır canım normalde bile kaşındırıyo hamileyken hiç çekilmiyo gerçekten

ay kızlar kaşınsa da kaşımayın sakin ... hemen kreme yüklenin. ne kadar inceldi o kaslar ve deri bu bebişler için ne çok esnediler bir de kaşıntıya hiiiiç gelmezler alimAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…