benim göbeğim haricinde gögüslerimde de çok çatlak oldu yaa siz ne durumdasınız
o göğüslerdeki damar da olabilir takma kafana hem orayı kocadan başkası görmüyo nasılsa onu da süt damarları der kandırısın
canım benim göğüslerde yok ama ablamda daha üç aylık hamişken olmuştu. ama öyle çok sütü oldu ki sütten keserken bile hala göğüs pedi kullandı. ben de daha tık yok... :/ sütüm olmazsa diye korkuyorum. inşallah olur
canım benim göğüslerde yok ama ablamda daha üç aylık hamişken olmuştu. ama öyle çok sütü oldu ki sütten keserken bile hala göğüs pedi kullandı. ben de daha tık yok... :/ sütüm olmazsa diye korkuyorum. inşallah olur
göbek bel kalça
hafif bi açıklıkta , bi eğilmede bile belli olucak kadar çok benmkiler ve bütün çeveresini kaplıyooo
valla canım okadar çok ki gögüsümdekiler göbekteki falan boş yaniii
bana göğüs ucundaki kubuk tutanları koparma sütün boşa akar dediler bende ellemiyodum ama korktum acaba sütüm yokmu diye dün kopardım biraz sıktım ikisindende azıcık bi sıvı geldi açılsın yavaş yavaş artık
emzirme döneminde çoğumuzda olur nasılsa yapacak bişey yok
kızlar demin göbeğime krem sürerken göbek deliğimin üstünde küçük küçük çatlaklar farkettim
offf yaaaa:18: :84::85::95:
canım sakın kaşıma. bi de benm arkadaşımın çok fena kaşınmıştı ayak bilşeklerine kadar dr ileç vermişti testten sonra, geçmişti.canım ya bilmiyorum ki sürünmeye devam bide benm göbeğim komple kaşınıo bugün arkadaştaydım bacağımın arka üst tarfı nasıl kaşındı anlatamm kaşınmaktan oturamdm kilotlu çoraptanmı oldu anlamadm deli gibi kaşındım şimdi de göbüşüm kaşnıo acaip
slm kızlar
benm gögüslerimde göbeğimden daha bile çok çatlak oldu off yaa benm gibi olan varmı?
canm benm ne kalça ne göğüs çatladı. ama göbek deliğimin üstünün çatlamasından kurtulamadım. zaten oranın etrafının derisi bile inceldi sanki, üstünde de 2-3 tane gümüş kısa çizgi oluştu onlar çatlaktır. göbek deliğime çok baskı yapıyordu zaten.
ama kremlenmeye devam..
canım sakın kaşıma. bi de benm arkadaşımın çok fena kaşınmıştı ayak bilşeklerine kadar dr ileç vermişti testten sonra, geçmişti.
vala göğsümün çatlamasını tercxih ederdim, en azından büyüdüler de saüt olcak derdim.
Herkese merhaba..
Aralık annelerini sürekli takip ediyordum ancak çalıştığım için yazamıyordum.
İzne çıkınca (ki cumartesi çıkacaktım) ben de sizlere katılmayı sabırsızlıkla bekliyordum...
Tabi bunların hepsi hayal olarak kaldı çünkü sabırsız oğlum daha fazla bekleyemedi...Mehmet Alp 21.11.2012 17.16 da 35+2 e dünyamıza geldi..
Doğum hikayemi de sizlerle en kısa sürede paylaşacağım.
Herkese merhaba..
Aralık annelerini sürekli takip ediyordum ancak çalıştığım için yazamıyordum.
İzne çıkınca (ki cumartesi çıkacaktım) ben de sizlere katılmayı sabırsızlıkla bekliyordum...
Tabi bunların hepsi hayal olarak kaldı çünkü sabırsız oğlum daha fazla bekleyemedi...Mehmet Alp 21.11.2012 17.16 da 35+2 e dünyamıza geldi..
Doğum hikayemi de sizlerle en kısa sürede paylaşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?