- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
üzüldüm canım senin adına allah kolaylık versin diyorlar ya aileyle evleniliyor gerçekten öyle aile çok önemli bir faktör .bugün pazara gidemedim sabahtan beri ağlıyorum .yok son zamanlarımmış da çarşıda yorulurmuşum da gitmicekmişim pazara. çok üzüldüm kayınpeder böyle demiş tamam iyiliğimi istiyor ama ben kendimi iyi hissetmesem zaten gitmem.azcık kafa dağıtacaktım .bizimkide böyle birisi işteherşeye müdahale.çok üzüldüm eşimde kahvaltı yapıcaktı benim de moralim bozuk diye ben yapmıcam dedim ona hazırlamıştım o da o zaman ben de yapmam dedi kalktı gitti.
bana ne oldu neden yemiyorsun neden moralin bozuk deseydi de anlatırdım ama demedi.şimdi moralim çok bozuk kayınvalidemle de konuşmucam beni bıraktı gitti.işimiz var gelsin birşey olmaz dememiş kocasına .evde bende bir temizlik yapmışım sorma o hırsla bütün koltukları kaldırdım ne varsa döktüm çocuğun mobilyaları gelmişti ne varsa çektim yerinden. öyle olmaz böyle olur.
biraz maddi anlamda destek olan aileler hayatını müdahele hakkını buluyo kendinde.valla bana karışamaz.hiç eyvallahım olmaz.beni sadece eşim bağlar kaynana kayınpeder boş işş.hayatımda bi yaptırımları olamaz olmadı da.kendi annem babam bile bi yere kadar bişey diyebilir.sırf bu yüzden iki taraftan da uzakta yaşıyoruz ve yaşamak istiyoruz.böyle tek başına takılmak iyii:)
senin pazara gitmenden kime ne ya,sanki senin aklın yok,rahatsız olsan zaten gitmezsin.Ben de sinir olurum böyle şeylere.
eczreyrey sağol canım,çok iyiyim ben,forumda bazı muhabbetler canımı sıkmaya başladı,arada bi girip bakıyorum sadece..
canım keşke kime kızdığını da yazsan,insan üzülüyor,ben miyim acaba diye,kimse yanlış anlaşılmak istemez.Bir de herkes aynı değil malesef,kimisi öfleyip püflemeyi sever,kimisi de eşine bile dertlenmez ben gibi.