• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hoşgeldin canım..
maşallahh bebeğine :))
iyi kilo almışşş:nazar::nazar::nazar:

maşallah bebişine tam ideal kiloda:)))

masallahh canım bebişineeeeeeeeeee
sancında yokmuşş bakkk işte ne güzelll bosver
en güzelii zartt dye dogurmak tabii normal oluaksaa :))

aslında tahmini doğum haftasında doğum yapsam kilosuda çok iyi olacak 38+6 da doğuma alıyor doktor,bunada şükür haftaya perşembe kontrolüm var artık bitiyor, anestezi muaynesi falan olcam ogün doğum ücretinide görüşeceğiz...şafak 11 kaldı......

ısır vallaa
hemide o kat kat olan yeri varya ben onraları morartıırım herhalde öpmektennn
ben öyle ısıramam kıyamamm :))))))))))
bende kıyamam kiiiiiiii :))
ya bana geliyo ki ben oplumu herkesten kıskanırım..
biri öpsün kucağına alsın istemem :D

benmde sülale hep sarışın eşiminde kumral sanki hep kabak gibi bişi bekliorum:)) yinede biz herhalukarda yiyelim popolarını bu yaramazların:))
ben kumra eşim sarışın :D
eşime çekerse çok saçlı olmazzz :)

aslında tahmini doğum haftasında doğum yapsam kilosuda çok iyi olacak 38+6 da doğuma alıyor doktor,bunada şükür haftaya perşembe kontrolüm var artık bitiyor, anestezi muaynesi falan olcam ogün doğum ücretinide görüşeceğiz...şafak 11 kaldı......

maşallah cnaım hayırlısı olsun çok az kalmış yaa
bende pazartesi gidicem gene doktora.
benimde inşallah pazartesi son kontrol olurr

safakk cok azzz :))))))))))))

bende kıyamam kiiiiiiii :))
ya bana geliyo ki ben oplumu herkesten kıskanırım..
biri öpsün kucağına alsın istemem :D

ben kumra eşim sarışın :D
eşime çekerse çok saçlı olmazzz :)

maşallah cnaım hayırlısı olsun çok az kalmış yaa
bende pazartesi gidicem gene doktora.
benimde inşallah pazartesi son kontrol olurr

valla canım ben de istememm
kucagına bile alınca baskasıı gözünü içine bakarım korkarımm
kısknırımmmmmm
pöffffffffffff
karnımdyaken tek bana ait amaa cıkıncaa olmuyoo hahaa

bende sakınırım gözümden valla şimdiden benim gibi bakabilir mi annem ya da kaynanam diorum sonra asla kimse ben gibi olamaz diorum bakalım nasıl olucak bebişlerle göbişde durdukları gibi durmucakları kesinde:))

Normal doğum yapacak olanlar varmı?
Karnınız ne kadar süre önce aşagı düştü kızlar birde kasık ağrısı yaşayan oldumu aranızda?

Karnınız ne kadar süre önce aşagı düştü kızlar birde kasık ağrısı yaşayan oldumu aranızda?

evet ben normal doğum yapmak isteyenlerdenim şimdilik öylede görünüo kasık ağrısı bu hafta başından beri hissedilir şekilde yaşıyorum regl sancısı tarzında sabahları ve akşamları oluo kısa süreli rahimin kendini doğuma hazırladığı yalancı sancılar bunlar,

evet ben normal doğum yapmak isteyenlerdenim şimdilik öylede görünüo kasık ağrısı bu hafta başından beri hissedilir şekilde yaşıyorum regl sancısı tarzında sabahları ve akşamları oluo kısa süreli rahimin kendini doğuma hazırladığı yalancı sancılar bunlar,

bende normal düşünüyorum ama karnım düştümü bilmiyorum normal gözüküo ama ara ara kasık ağrılarım hafif sancılarım başladı diyebilirim

yok yok şimdide iyi kilosu hem 3200-3300 çok çabuk kilo alıp büyüyorlarmış beni de 38+4 de alacak şafak 9 :))))

kızlar mide yanmanız oluyomuuu

3 -4 gündür mahvetiii vallahiii
agzıma su geliyoo acı tat flnnnn
anoyyyyyyyy didim ne zor imişşşşş bu reflüüü
çokmu saçlı olucekkk acep bebişimmmmmmmmmmmm neeeeeeeeee :1::1::1:

feci oluyor hem de :((

slm kızlar muayneden geldim herşey yolunda nst de sancım çıkmadı.10 günde 2,950 olmuşuz.10 gün önce 2.550 idi.tahmini 3.200 yada 3.300 doğar dedi hayırlısı bakalım....

maşallah canım,gözünaydın

biz de dr'dan geldik,yaklaşık 3 kilo,52 cm benim minnoş.Zaten son kontroldü,9 gün sonra kavuşuyorum bebeme inşallah.Umarım 300 gr daha kilo alır,3300 doğar.

valla beni gören son 3 aydır senin ki geliyor aşağı inmiş diyorlar :)))) ama 38. haftadayız rabbime çok şükür
kasık ağrısı son 3 haftadır var sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum bu 2-3 gündür daha fazla sanki.

Günaydın kızlar doğuranların gözü Aydın olsun ;))walla artık herkes ağırlaştı alışverişler bıttı konuşacak bişeyler kalmadı oğlu:1:
Badem sımdı senı gördüm eskilerden nasılsın CNm günler nAsıl geçiyor ??

selam kızlarr, biz geldik kontroldennn. bebişim( belki hatırlarsınız) hep ters posizyondaydı, bu hafta normal pozisyonunu almış, kafası da bayaa aşağılarda. ama kilosu 3.604 gr olmuş. dr a sez. olacak o zaman dedim, yok normali deneriz dedi:( tırstım doğrusu kilosundan dolayı. suyu normal dedi. nst de sancı çıkmadı. ayın 5 ine randevu verdi sadece kontrol için.

Back
X