Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiorum bakalım bizimki şöhret olmaya meraklı olursa olabilir:))) erkek bebiş bekliorum ya seninki ?
kızlar mide yanmanız oluyomuuu
3 -4 gündür mahvetiii vallahiii
agzıma su geliyoo acı tat flnnnn
anoyyyyyyyy didim ne zor imişşşşş bu reflüüü
çokmu saçlı olucekkk acep bebişimmmmmmmmmmmm neeeeeeeeee![]()
kız ezgi duru 8 aralık inş. bebeklerimizi kucağımıza alıp eve dönmeyi rabbim nasip etsin
slm kızlar muayneden geldim herşey yolunda nst de sancım çıkmadı.10 günde 2,950 olmuşuz.10 gün önce 2.550 idi.tahmini 3.200 yada 3.300 doğar dedi hayırlısı bakalım....
kızlar mide yanmanız oluyomuuu
3 -4 gündür mahvetiii vallahiii
agzıma su geliyoo acı tat flnnnn
anoyyyyyyyy didim ne zor imişşşşş bu reflüüü
çokmu saçlı olucekkk acep bebişimmmmmmmmmmmm neeeeeeeeee![]()
slm kızlar muayneden geldim herşey yolunda nst de sancım çıkmadı.10 günde 2,950 olmuşuz.10 gün önce 2.550 idi.tahmini 3.200 yada 3.300 doğar dedi hayırlısı bakalım....
bazen benim de oluyo ama çok sık değil benim bebiş aşağıda hiç mideme baskı yapmadı yedikçe yiyorum şimdiye kadar 10 kilo aldım kalan 10 günde de 10 kilo alıcam bu gidişle:))))
bazen benim de oluyo ama çok sık değil benim bebiş aşağıda hiç mideme baskı yapmadı yedikçe yiyorum şimdiye kadar 10 kilo aldım kalan 10 günde de 10 kilo alıcam bu gidişle:))))
vitamincim benimde mide yanmam oluyo..
özellikle baharatlı şeyler yediğim zaman..
farkettimde kırmızı biber.
karabiber.
hele bunlar kudurtuyo middemi![]()
maşşalh çok iyi klio almışsın ben şimdiden 14 kilo aldım bakalım sonda kaçı gösterecek ibre:))
demek son zamanlarda belirgin oluyoo bu olay
saglk ocagındaki doktor reflü olur hamilelikte ondanda olur demiştii
ama biz eski usul gidelim :)))
saclı bebişlerimiz geliyooo saclııııııı
Eki Görüntüle 563466
ben bir aydır çekiyorum nerdeyse
oğluma diyorum kiii
bi saçlı olma o zamn o poponu nası yicem senin![]()
ben bir aydır çekiyorum nerdeyse
oğluma diyorum kiii
bi saçlı olma o zamn o poponu nası yicem senin![]()