• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar bende kızımı aldım kucağıma normal doğum oldu şimdi cadı kızım ağladığı için bu kadar yazabiliyorum daha sonra yazarım 3330 gr kızım gayet iyiyiz evdeyiz şimdi

AY nooolur normal doğumu bı anlatın kızlaaaar 12 gunum kaldı ....yaw bak sancılarım oluyo korkuyorum ...sezeryana doncem valla

Of saat onbir den beri belimin ağrısından ölücem :( doğum sancı si mi onu da bilmiyorum :( çok siddetlenrse akşama eşim gelince gidicm hastaneye :(

hanımlar parkk yatakmı yoksa sepet beşikmi bi türlü hangisini alacagıma karar veremedim

$Cosby-cok-Fonksiyonlu-Oyun-Parki_41396_1.webp $BEBEK-SEPET-BESIK-BORDO-LUKS-LITTLE-PRINCE__53250884_1.webp

İŞTE BU İKİSİNİ düşünüyorum sepet beşiğin görünüşü daha cok hoşuma gidiyo ama park yatagında avantajı cok fazla seyahat ettiğimde söküp yanımda götürebilirim cocuk büyüdügünde içine koyup oynayabilir ben bu kararsızlıkla neyapcam bilmiyorum

hanımlar parkk yatakmı yoksa sepet beşikmi bi türlü hangisini alacagıma karar veremedim

Eki Görüntüle 565364 Eki Görüntüle 565363

İŞTE BU İKİSİNİ düşünüyorum sepet beşiğin görünüşü daha cok hoşuma gidiyo ama park yatagında avantajı cok fazla seyahat ettiğimde söküp yanımda götürebilirim cocuk büyüdügünde içine koyup oynayabilir ben bu kararsızlıkla neyapcam bilmiyorum

bence park yatak al canım...

Ben park yatak aldım canım. tavsiye ederim. maddi imkanın varsa her ikisini de al derim. içinde kalmasın.

canım eğer ayrı odası varsa ikisini de al park yatğı odaya koyarsın sepetide yatak odasına tekerlekliyse diğer odalara da alırsın ama odsı yok dersen yatak odanda müsaitse park yatak al derim benim yatak odam küçük olduğu için sepet aldım onu da2 yaşına kadr kullanabilirm ama park yatak daha uzun yıllar kullanırsın ama zaten biraz büyüdümü yanından ayırırsın başka bi odaya koyrsn park yatağı ben depark yatka istemiştim ama oda yaptık çünkü odası vardı hem eşyalrını koymaya yerim yoktu dolapta alama gerkecekti o yüzden oda yaptık

Of saat onbir den beri belimin ağrısından ölücem :( doğum sancı si mi onu da bilmiyorum :( çok siddetlenrse akşama eşim gelince gidicm hastaneye :(

Canım sadece belin mi ağrıyor? kasıklarında adet sancısı gibi sancı varsa doğum sancısıdır diye biliyorum ben.

bence park yatak. Sepet beşikte en fazla bir yaşına kadar yatabilir. Oyun parkı daha iyi ve avantajlı. En azından sonrasında yer sorunu yaşamazsn

Ben park yatak aldım canım. tavsiye ederim. maddi imkanın varsa her ikisini de al derim. içinde kalmasın.

bence park yatak. Sepet beşikte en fazla bir yaşına kadar yatabilir. Oyun parkı daha iyi ve avantajlı. En azından sonrasında yer sorunu yaşamazsn

canım eğer ayrı odası varsa ikisini de al park yatğı odaya koyarsın sepetide yatak odasına tekerlekliyse diğer odalara da alırsın ama odsı yok dersen yatak odanda müsaitse park yatak al derim benim yatak odam küçük olduğu için sepet aldım onu da2 yaşına kadr kullanabilirm ama park yatak daha uzun yıllar kullanırsın ama zaten biraz büyüdümü yanından ayırırsın başka bi odaya koyrsn park yatağı ben depark yatka istemiştim ama oda yaptık çünkü odası vardı hem eşyalrını koymaya yerim yoktu dolapta alama gerkecekti o yüzden oda yaptık

kızlar ayrı odası var mobilyadan oyüzden bi secim yapmam lazım ev yatakla dolsun istemiyorum oyüzden bi tanesine karar vermem lazım

kızlar 26.11.2012tarih
pazartesi günü erva sümeyye mize kavustuk saat14.00 2850gr 51cm sezaryan la dogdu biraz daha toparlannca anlatırım d.hikayemizi tüm dpgum yapanların gözleri aydın olsun allah analı babalı büyütsün dogum yapamayanları ise rabbim bi sancıda kurtarsın inş.öptük sizi

kızlar 26.11.2012tarih
pazartesi günü erva sümeyye mize kavustuk saat14.00 2850gr 51cm sezaryan la dogdu biraz daha toparlannca anlatırım d.hikayemizi tüm dpgum yapanların gözleri aydın olsun allah analı babalı büyütsün dogum yapamayanları ise rabbim bi sancıda kurtarsın inş.öptük sizi

canım allah analı babalı büyütsün maş. bebişne

belim ağrıyor kasiklarim da ağrıyor. Kalçalarıma da vuruyo ağrısı. Geliyo gidiyo aralıklı
Hımm o zaman bi dikkat et bakalım düzenli aralıklarla mı geliyo sancın canım. yine de geçmezse akşam doktora gidin.bişey varsa ortaya çıkar,yoksa da için rahatlar.

kızlar ayrı odası var mobilyadan oyüzden bi secim yapmam lazım ev yatakla dolsun istemiyorum oyüzden bi tanesine karar vermem lazım
Baştan söylesene canım ya.o zaman beşik daha iyi.
kızlar 26.11.2012tarih
Gözün aydın canım. Herşey yoludadır umarım. doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz.

Slm kızlar nasılsınız?

pdr,mustafamvezeynebim,sagra ve doğum yapan göremediğim tüm arkadaşlar gözünüz aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. ne güzel bi duygu bu yarabbim...

fd01 bebişin çok güzeeeellllllllll. sana benziyo sanki :))))))

seastire nasılsın canım. pek girmiyosun foruma. hayırdır?

iyiyim canım saol sen nasılsın ya öyle oldu bu ara pek giremiyorum bazen eşim evde oluyo bazen gelen oluyo giremiyorum

Bu arada benim de doğum yaklaşmış kızlar.dün bayağı gezdim sonra dr'a gittik kontrole.nst'de bir sürü sancı çıktı,ama hafifti. rahim ağzı uzunluğun 2 cm'e düşmüş dedi. ben de gece tekrar sordum.bu ne demek diye. birkaç gün sonra doğum başlayabilir,her an tetikte ol dedi. :(((( daha erken değil mi ya...ben daha çantamı bile hazırlamamıştım üstelik. artık başladım yıkama ütüleme işlerine...bi daha gezmiycem tövbe...

canım sen sormuştun ben yazdım sana benim dediğimi demiş doktor doğum yakın demiş :) hadi hayırlısı olsun çantanıda hazırla hazır dursun

Kizlar canim sikkin bigun neden bilmiyorum icimde bi sikinti var vok bunaliyorum

neden ki,şuan iyisindir umarım

dr'a git cnm,hem için rahat eder

yatağı zaten varmış,beşik al o zaman

kızlar 26.11.2012tarih

gözünaydın cnm,darısı bize

Back
X