• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar bugun aşkımı prensesimi taburcu ettiler şimdi uyuyor allhımm çok mutlu bi görseniz uyurken bile gülücükler atıyor
çok şükür emzirebileceğm

kızlar bide meme ucu hiç olmayanlar wollex in ektrikli süt sağma makinesi otomatik süper bişey olmayan göğüs ucum çıktı hemde sütü çok güzel sağıyor

slm kızlar bugun aşkımı prensesimi taburcu ettiler şimdi uyuyor allhımm çok mutlu bi görseniz uyurken bile gülücükler atıyor
çok şükür emzirebileceğm

kızlar bide meme ucu hiç olmayanlar wollex in ektrikli süt sağma makinesi otomatik süper bişey olmayan göğüs ucum çıktı hemde sütü çok güzel sağıyor

maşallah prensese..,
ay ben anlayamıyorum gögüs ucum küçük mü büyük mü?bana göre iyi ama bakalım emebilecek mi?

maşallah prensese..,
ay ben anlayamıyorum gögüs ucum küçük mü büyük mü?bana göre iyi ama bakalım emebilecek mi?

elinle oyna masaj yap ucu çıkıosa vardır ,,ben oynuodm ucu çıkmıodu neler çektm çıkarmak için pes etmek yok canım

Selam kızlar herkesin keyfi yerindedir umarım...
Dün kontrole gittik bizim ufaklığı yeri rahatmış gelmeye niyeti yok:1:
Haftaya cumaya tekrar kontrole gidecez benim ki gününü de geçecek galiba:24:

Günaydın kızLAR her gün yATAKtan ağlayarak kalkıyorum. Şeyimin acısina dayanamıyorum artık. Yataktan kalkmak eziyet :( backlarimi üst üste bile koyamıyorum artk. Artık yalvarıyorum Allahma ne olur hayırlısıyla kurtar beni diye :(

artık beni görende Allah kurtarsın demeye basladııııııııııııııııı

kızlar merhaba nasılsınız bakalım?
saat 3 te randevum var bugün doktorda.
birde bora ismi nasıl sizce hala isim bulamadık oğluma?

bence bora cok gğüzel bir isim canımmm

ecrincim hadii bak gözün aydınnnnnnnn
canım bebeğine çok sevindimm

bende sen öyle göğüs ucum yok emziremedim sarılık oldu fln diiyince ödüm koptu gittim eczaneden aldım süt sagma seyi ama bnmkii makine değil elle kendim şey etcem ama aynı seninki gibiii
bişberonuda var altındaa

aman ihtiyacımız olmasında tabiii..

çünkü bnmde göğüs ucum cok azz tırsıyorum vallaaaaaaa

çok şükür emzirebileceğm

Canım çok geçmiş olsun çok sevindim:16:

Canim bizimde bu hafta kontrolumuz var 3 aralik olacak galiba bizi de listeye ekler misin???

Kizlar ömür isminin yanina C harfi ile baslayan guzel bi isim bulun kizim isimsiz kalacak bu gidisle :(

kızlarrr şafak kaç, kaç gününüz kaldı bakalım en erken kim... benim daha öncede bahsettiğim gibi bu salı kısmetse.. 2gün kaldı neredeyse:) bu arada doğum yapan arkadaşlar analı babalı büyütsün.. bizlerde su gibi doğuralım inşallah.. doğum yapan arkadaşlar o kadar güzel anlatmışki heyecanlandım resmen.. benim gibi korkanlara sesleniyoruuuuum kızlar hiç korkup panik yapıp o en güzel günümüzü zehir etmeyelim çünkü o anlar geri gelmicek.. alt tarafı yarım saatlik olay.. sonra bebeğimiz misssss kokulumuz kucağımızda olacak... ben hafiflettim en azından korkumu, kendimi bu şekilde telkin ediyorum :))

çok şükür emzirebileceğm

canmm çok geçmiş olsun. artık hepp birliktesiniz. allah o güğnleri bizxe de göstewrsin inş. ben de lansinosh unkini almıştım. ama önceden denemek gibi şansımız yok arızalı değildir inş:))

kızlarrr şafak kaç, kaç gününüz kaldı bakalım en erken kim... benim daha öncede bahsettiğim gibi bu salı kısmetse.. 2gün kaldı neredeyse:) bu arada doğum yapan arkadaşlar analı babalı büyütsün.. bizlerde su gibi doğuralım inşallah.. doğum yapan arkadaşlar o kadar güzel anlatmışki heyecanlandım resmen.. benim gibi korkanlara sesleniyoruuuuum kızlar hiç korkup panik yapıp o en güzel günümüzü zehir etmeyelim çünkü o anlar geri gelmicek.. alt tarafı yarım saatlik olay.. sonra bebeğimiz misssss kokulumuz kucağımızda olacak... ben hafiflettim en azından korkumu, kendimi bu şekilde telkin ediyorum :))

ne güzel yazmışsın evet su gibi doğuralm inş:))) ben de düşünmemeye çalışıyorum doğum şeklini. bir de dışarı çıktıysam suyum gelicek zannediyorum hep evdeyim o yüzden.

iigeceler kızlar 27 kasım gece12.40bebeğim doğdu 3500kilo 52cm boyunda bugün döndük eve sütüm pek yok devamlı memede paşam anca uyudu haber vereyim dedim bu arada tüm hamişleri alla kurtarsınn...

Kızlar bende kızımı aldım kucağıma normal doğum oldu şimdi cadı kızım ağladığı için bu kadar yazabiliyorum daha sonra yazarım 3330 gr kızım gayet iyiyiz evdeyiz şimdi
kızlar gözünüz aydın allahım kurtarmış darısı bizlere olsun

Günaydın Aralık ayını bekleyen annişler;)))ah kızlar bnm kocam ne düşüncelıymış ne ince ruhlu bı adammış da bnm haberım yokmuş;((
Burda dogum hedıyelerını alan arkadaşlara özenırdım ne guzel dıe eşleri düşünmüş die ;))bnm eşim hıc konuşmazdı B'nde istemezdım ama içten içe de bızı düşünmüyor herhalde die hayıflanırdım...gecen gece ne kadar kaldı doguma hayatım dedi B'nde 1ay var gıbı dürüyor ama agırlastıgımı hıssedıyorum max 3hfta gıbı dedım;))tmm dıyıp susmuştu ...dün okadar yogundumkı arkadasım geldı görümcem geldı akşamda mısafır gelecektı bı trafik oluştu o ara eşim aradı sana bı süprızım yapacaktım ama bugun cok yogunsun dedi evet dedım akşama yaparsın ;))bı MMS geldı cep telefonuma son model beyaz bır otomobılın resmi ve altında SENIN KARNINDAKİ KELEBEKTEN DAHA ŞAHANE BİŞeY OLAMAz KARICIM gÜLE GÜLE KuLAN YAZMIŞ ;))hayatımın 3.şokuydu bu
canım ne güzel bir sürpriz bu iyi günlerde kullanın kazasız belasız inşallah

Bu arada benim de doğum yaklaşmış kızlar.dün bayağı gezdim sonra dr'a gittik kontrole.nst'de bir sürü sancı çıktı,ama hafifti. rahim ağzı uzunluğun 2 cm'e düşmüş dedi. ben de gece tekrar sordum.bu ne demek diye. birkaç gün sonra doğum başlayabilir,her an tetikte ol dedi. :(((( daha erken değil mi ya...ben daha çantamı bile hazırlamamıştım üstelik. artık başladım yıkama ütüleme işlerine...bi daha gezmiycem tövbe...
canım bundan sonra gezmelerei bırak istersen demekki sabırsız senin bebek inşallah vaktinde gelir

Kızlar bu nasıl sımdı buldum nette
çok güzelmiş beğendim

ne güzel yazmışsın evet su gibi doğuralm inş:))) ben de düşünmemeye çalışıyorum doğum şeklini. bir de dışarı çıktıysam suyum gelicek zannediyorum hep evdeyim o yüzden.

Hamileliklerin yüzde onunda su gelirmiş canım korkma yaaa ben yürümeye çalışıyorum ağır kaldırmamak şartıyla ev işlerinni yapıyorum sıcak suyla banyo yapıyorum normal doğum olsun diye elimden geleni yapıyorum ah şu sancı gelse artık :1:

Back
X