• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hoşgeldin canımm benim..
bende çok kötüyüm valla..
bacak aralarımdan çocuk çıkacak gibi aynı..
çok ağrım var vajinamda.
benimde pazartesi kontrolüm var..
ne olur bende doğursamm pazartesi günü yaa :43:

aynenya bende hergun enaz iki saat yuruyorum evim dorduncu kat asansorsuz kac kez inip cikiyommm
yinede yokkk,guya acilmam varya anlamiyomki tik yokkk suannn:5:
allah inss en kisa zamanda kurtarir bizide ya bebislerimiz cok sukur buyuduler artik disarda bakariz onlaraaa insss:emir_bebek::16:

Günaydın kızLAR her gün yATAKtan ağlayarak kalkıyorum. Şeyimin acısina dayanamıyorum artık. Yataktan kalkmak eziyet :( backlarimi üst üste bile koyamıyorum artk. Artık yalvarıyorum Allahma ne olur hayırlısıyla kurtar beni diye :(

canım az kaldı,az daha sabret,üzüldüm ya

evet ben de asttım buzluğa, çiğ börek özellikle tavsiye ederim pratik oluyor. onun dışında bir de köfte attım. mantı atmak da istiyorum bakalım..

kolay gelsin canım,çok pratik oluyor

kızlar merhaba nasılsınız bakalım?
saat 3 te randevum var bugün doktorda.
birde bora ismi nasıl sizce hala isim bulamadık oğluma?

biraz daha araştırın cnm,fena da değil ama...

slm kızlar bugun aşkımı prensesimi taburcu ettiler şimdi uyuyor allhımm çok mutlu bi görseniz uyurken bile gülücükler atıyor
çok şükür emzirebileceğm

kızlar bide meme ucu hiç olmayanlar wollex in ektrikli süt sağma makinesi otomatik süper bişey olmayan göğüs ucum çıktı hemde sütü çok güzel sağıyor

çok çok sevindim canım,Allah bir daha ayırmasın

Canim bizimde bu hafta kontrolumuz var 3 aralik olacak galiba bizi de listeye ekler misin???

Kizlar ömür isminin yanina C harfi ile baslayan guzel bi isim bulun kizim isimsiz kalacak bu gidisle :(

cemre geldi ilk aklıma

mrb kızlar;

[h=5]
[/h][h=5]kızlar doktordan şimdi geldim.... bizim ufaklık kordonu boynuna doladığı için sezeryana karar verdik... 04.12.12 de sezeryana giriyorum öğleden sonra... epidural olucak şimdilik tabi ben son anda panik yapıp genel anesteziye çevirmessem...
[/h]

sen de kavuşuyorsun inş cnm,genel anestezi de ağrı olabiliyor,epidural olur umarım

canım bende hiç öyle bi sorun ok sadece sbaha karşı bacak ağrılarıyla uyanıyrm aradad sırtım yoksa daha doğuramıcam hiç belirti yok
sözde benim sancım çıkmıştı geçen pzartesi :9::9:

aynenya bende hergun enaz iki saat yuruyorum evim dorduncu kat asansorsuz kac kez inip cikiyommm
yinede yokkk,guya acilmam varya anlamiyomki tik yokkk suannn:5:
allah inss en kisa zamanda kurtarir bizide ya bebislerimiz cok sukur buyuduler artik disarda bakariz onlaraaa insss:emir_bebek::16:

beni,mde sancı çıkmıştı sözde ama tık yok...
yürüyemiyorum ki kalksam yürüsem..
wcye zor gidiyorum artık..
kocişe yemek bile veremiyorum düşünün..
bugün 9 da kalktım sözde ama yataktan 2 de çıktım

biz de az önce sinemadan geldik,alacakaranlık serisinin son filmine gittik,çook güzeldi.

Günaydın herkese kızlar, doğum yapan okadar çok arkadaş var ki.. maşallah hepinize,
isimler aklımda kalmıyor ama böyle sağlıklı güzel haberleri okudukça içim iyice kıpır kıpır oluyor...

darısı biz kalanların başına :D
artık aralık başladı.. aralık doğumları bugün ilk doğum mermaidden, inşallah güzel haberlerini bekliyoruuuzzz...

evet canım artık aralık ayı geldi,gönül rahatlığıyla doğurabiliriz biz de bugünden itibaren :16::16::1:

selam kızlar nasılsınız,

artık herkes yavaş yavaş bebeğini kucağına almaya başladı,bi biz kaldık, haydeyin biz de doğuralım artıkın :1::1:

hayııır daha ben varımmm şuna bak ya 2 günüm kaldı ama hiç bir belirti yokkk :(
ahh canımmm kıyamam sen bizden betersin :1:
belirti falan da mı yok..
bel ağrısı kasık ağrısı..
vs??

selam kızlar nasılsınız,

artık herkes yavaş yavaş bebeğini kucağına almaya başladı,bi biz kaldık, haydeyin biz de doğuralım artıkın :1::1:

hoşgeldin canım...
ay sorma sıra bize gelecek mi acaba :26:

selam kızlar nasılsınız,

a.s. doğumu bekliyorz gördüğün üzere canım kaç kişi kaldık yahu daha var bayağı doğurmyana ama aralık annneleriyz kesinleşti :2:

Son düzenleme:
ahh canımmm kıyamam sen bizden betersin :1:
belirti falan da mı yok..
bel ağrısı kasık ağrısı..
vs??

hoşgeldin canım...
ay sorma sıra bize gelecek mi acaba :26:

ağrı var ama öyle çok değil yani 40 haftayı bitirmek üzereyim sadece tuvalete girip çıkmakta çok zorlanıyorum.yoksa yürüyememe falan gibi bi sorunum yok.eşim artık acaba sancı geliyo da sen mi hissetmiyosun diyo.hemşireler her kontrolde sen daha doğurmadın mı diye soruyo.hayır hamile olmak sorun değil de ben de bebeğimi görmek istiyorum artık:5:bi de artık zayıf olmak istiyorum tuvalette göbeğim beni çok zorluyo bu obezler nasıl tuvalet ihtiyacını karşılıyo hayret ediyorum doğrusu :40:

ağrı var ama öyle çok değil yani 40 haftayı bitirmek üzereyim sadece tuvalete girip çıkmakta çok zorlanıyorum.yoksa yürüyememe falan gibi bi sorunum yok.eşim artık acaba sancı geliyo da sen mi hissetmiyosun diyo.hemşireler her kontrolde sen daha doğurmadın mı diye soruyo.hayır hamile olmak sorun değil de ben de bebeğimi görmek istiyorum artık:5:bi de artık zayıf olmak istiyorum tuvalette göbeğim beni çok zorluyo bu obezler nasıl tuvalet ihtiyacını karşılıyo hayret ediyorum doğrusu :40:

hıımmmmm..
inşallah doğurursun..
kntrol ne zaman peki?
bilmiyorum klozet olmasa bende zorlanırdım diye düşünüyorum :1:

Back
X