2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar eşim hasta oldu banada geçmesin diye yanaşmıyo pek inş geçmez doğuma ne kaldı şurda

Aman herkesler doğuruyor psikolojım bozuldu valla bu gidişle ayın 20 sıne kaldım seastıreyle en ıyısı bn Ocak annelerınee takılayım moralım yerıne gelsın dedım anam orda bıle doğuran var ;((
canım hiç psikolojini bozma zamanında sağlıklı doğsun inşallah,haftan daha var

günaydın kızlar eşim hasta oldu banada geçmesin diye yanaşmıyo pek inş geçmez doğuma ne kaldı şurda

günaydın canım,dikkat et kendine sakın hasta olma,ben çok kötü oldum pazartesi doğumum var iyileşeyim diye içmediğim yemediğim şey kalmadı dünden beri,gözlerimden sular akıyor öyle kötü oldum ki,şimdi bile zor bakıyorum bilgisayara ağlıyor gibiyim...şimdiden sen önlemini al limonlu ıhlamur falan iç.....

walla çok sağol ymd ya beni büyük bir meraktan kurtardın ve de çok güzel açıklamışsın. sonuç olarak bebeğimiz 38 hafta kalıyor rahmimizde onu da öğrenmiş olduk...

benim kızım da doğduuuu 4 aralık 2012 saa 05.10 3850 gr 53 cm.biraz süt sorunumuz var ama gayet mutluyuz normal doğum Allah hepinize yavrunuzu sağ salim kucağınıza almak nasip etsin

gözünaydın cnm,maşallah bebişine

geçmiş olsun cnm,ne denir ki,Allah sabır versin

Günaydın kızlar nasılsınız ? Gene uykusuz ve ağrılı bir gece.. Gördüğünüz gibi 6 gün kalmış bizim oğlus hiç gelme meraklısı değil :)

6 günde neler değişir cnm,az daha bekle

yarın kavuşuyorsun demek,hadi kolay doğumlar

Selam kızlar ben 04.12.2012 de 10:25de oğlumu kucağıma aldım.
3300 gr 51cm bi erkeğim oldu adı Emir darısı başınıza arkadaş...

gözünaydın canım

inş doğuma kadar iyileşirsin canım evde ıhlamur kalmadı bugün alıp yapıcam

günaydınnn tontişlerrr bugün güne ağlayarak başladım başım ağrıyo yaa rüyamda annemin hasta olduğunu gördüm çok etkilendim yaa zaten çok özledim rüyamdada öyle görünce çok kötü oldum

cnm günaydın geçmiş olsun benim kocişde akşamdan beri bi tuhaf inşallah hasta olmaz diorum her sabah duş alırsa olacağı bu ama dinlemiyo işte erkek milleti:)

Kizlar bide size soruyum kasim annelerine sordum ama kimse cvp lamak istememis 29.11.2012 de 36+2 sezeryanla dogum yaptim 2230 gr dogan bebegim dun 2110 gr kaldi nezaman kilo almaya baslariz sizce yoksa kizim kilo almasimi lazimdi simdiye kadar

rüyan hayır olsun canım. saol tontişim sorma her sabah duş almasada saçını yıkayıp fönlüyo ee havalarda soğudu hemen hastalandı ama bu sabah bere taktı öyle gitti işe. inş senin eşinde hastalanmaz

Kizlar bide size soruyum kasim annelerine sordum ama kimse cvp lamak istememis 29.11.2012 de 36+2 sezeryanla dogum yaptim 2230 gr dogan bebegim dun 2110 gr kaldi nezaman kilo almaya baslariz sizce yoksa kizim kilo almasimi lazimdi simdiye kadar

canım benim bildiğim kadarıyla ilk hafta bebişler zayıflıyo aslında şişlikleri indiği için kilosuda düşüyo bundan sonra kilo almaya başlar

canım başın sağolsun nur içinde yatsın babacığın ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm

bizde iyiyiz canım maşallah kilosu süper yarın kızına kavuşacaksın ne güzel şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum

canım maşallah ne tatlı bir bebiş allahım esirgesin

gözün aydın canım ismiyle yaşasın ismide çok güzelmiş

günaydın canım rüyanda hayırlara vesile olsun aklına kötü şeyler getirme

cnm maşallah oğluşuna çok güzel yazmışsın inşallah o gün geldiğinde senin anlattıklarını uygularız :)
cnm benim arkadaş erkenden doğurmuştu 2.300 falandı kilosu bebiş doğuncada verdi biraz ama şimdi görsen tosun olmuş yaa alır kilo merak etme

sağol cnm benimki hiççççççç söz dinlemiyo hava buz gibi ben sabah zor kalkıyom sıcacık yataktan o hersabah duş alıp gidiyo böyle giderse kapacak şifayı kesin benimki berede takmıyo kıs süsü bozulmasın die:)

kız inanırmısın 2 seneye kadar benim eşimde takmazdı o buz gibi havalardu hergün saçını yıkar fönünü çeker jolesini sürerdi 2 senedir takmaya başladı vala zorla eşini bak artık bebişde olucak bebişler çabuk hastalanırlar dikkat etsin artık kendine

günaydın arkadaşlarr, yarın doğuracaklar var sanırım şimdiden darısı başımıza diyelimm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…