günaydın kızlar eşim hasta oldu banada geçmesin diye yanaşmıyo pek inş geçmez doğuma ne kaldı şurda
günaydın kızlar eşim hasta oldu banada geçmesin diye yanaşmıyo pek inş geçmez doğuma ne kaldı şurda
saol canım. benim sezeryan olucağı için erken gelcek bebişim canım
canım hiç psikolojini bozma zamanında sağlıklı doğsun inşallah,haftan daha varAman herkesler doğuruyor psikolojım bozuldu valla bu gidişle ayın 20 sıne kaldım seastıreyle en ıyısı bn Ocak annelerınee takılayım moralım yerıne gelsın dedım anam orda bıle doğuran var ;((
Bebeği annenin yumurtası ve babanın sperminin bir araya gelmesi oluşturuyor. Bebeğin bir parçası olan yumurta adet olduğunuz ilk gün bir folikül içinde oluşmaya başlıyor. Bu yumurta eğer gebelik oluşacaksa bebeğin bir parçası olacağı için ilk oluşmaya başladığı gün olan adetin ilk günü hesaplamalarda esas alınıyor. Tıp bu süreci 40 hafta olarak hesaplıyor. Eğer ortalama 28 günde bir adet oluyorsanız, bu 40 haftanın ilk 2 haftası aslında hamile değilsiniz ancak bebeğinizin bir parçası olacak olan yumurta bu ilk iki haftalık süreçte büyüyor ve gelişiyor. Bu nedenle gebelik süreci o yumurtanın gelişme aşaması da dahil edilerek hesaplanıyor. Yine eğer 28 günde bir adet oluyorsanız, bu gelişen yumurtanız yaklaşık olarak 14. gündeyken sperm ile birleşiyor ve gebelik oluşuyor. Bu aşamadan sonra ortalama gebelik süresi 38 hafta sürüyor. Yani o 40'ın ilk iki haftasında hamile değilsiniz. Sadece bebeğinizin parçası olan yumurtanız büyüyor o iki haftada.
Çok bilimsel bir açıklama yapmış oldum.Umarım açıklayıcı olmuştur.
benim kızım da doğduuuu 4 aralık 2012 saa 05.10 3850 gr 53 cm.biraz süt sorunumuz var ama gayet mutluyuz normal doğum Allah hepinize yavrunuzu sağ salim kucağınıza almak nasip etsin
günaydın canlar, Allah sağlıklı ömürler versin analı-babalı buyutsun yenidoğan bebişler olmuş darısı basımıza. . Dün akşam çıktım hastaneden strese bağlı ufak kanamalarım oldu ama iyiyim nasıl devam edeceğim hayata aklım almıyo kızıma kavuşmayı bekliyorum bana can versin diye. . Sizleri çok seviyorum yanımda olan herkese teşekkürler. . Herkese hayırlı bi doğum ve sağlıklı evlat dılıyorum daha fazla ağlama duvarına çevirmek istemiyorum kendımı toplayana kadar allaha emanet olun
Günaydın kızlar nasılsınız ? Gene uykusuz ve ağrılı bir gece.. Gördüğünüz gibi 6 gün kalmış bizim oğlus hiç gelme meraklısı değil :)
selam kızlar nasılsınız?,
biz iyiyiz sanırım doğum tarihimiz geçmesine rağmen doğmaya niyeti yok meleğimin ama doktor amcamızla sezeryana karar verdik ve cumartesi günü yatışımk yapılacak kızım 4 kg olmuş normal doğum için sıkıntı oluşturacağından sezeryana başvuruyoruz sizler nasılsınız?
Selam kızlar ben 04.12.2012 de 10:25de oğlumu kucağıma aldım.
3300 gr 51cm bi erkeğim oldu adı Emir darısı başınıza arkadaş...
geçmiş olsun yaklaşma aman dikkat...tam hastalık zamanı bebekleri milletten nasıl uzak tutcaz...
canım hiç psikolojini bozma zamanında sağlıklı doğsun inşallah,haftan daha var
günaydın canım,dikkat et kendine sakın hasta olma,ben çok kötü oldum pazartesi doğumum var iyileşeyim diye içmediğim yemediğim şey kalmadı dünden beri,gözlerimden sular akıyor öyle kötü oldum ki,şimdi bile zor bakıyorum bilgisayara ağlıyor gibiyim...şimdiden sen önlemini al limonlu ıhlamur falan iç.....
günaydın kızlar seastire geçmiş olsun eşine aman dikkat et tam doğum öncesi kötü olmuş
günaydınnn tontişlerrr bugün güne ağlayarak başladım başım ağrıyo yaa rüyamda annemin hasta olduğunu gördüm çok etkilendim yaa zaten çok özledim rüyamdada öyle görünce çok kötü oldum
cnm günaydın geçmiş olsun benim kocişde akşamdan beri bi tuhaf inşallah hasta olmaz diorum her sabah duş alırsa olacağı bu ama dinlemiyo işte erkek milleti:)
Kizlar bide size soruyum kasim annelerine sordum ama kimse cvp lamak istememis 29.11.2012 de 36+2 sezeryanla dogum yaptim 2230 gr dogan bebegim dun 2110 gr kaldi nezaman kilo almaya baslariz sizce yoksa kizim kilo almasimi lazimdi simdiye kadar
canım başın sağolsun nur içinde yatsın babacığın ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldümburdan dualarını esirgemeyen tüm dostlardan Allah razı olsun Rabbim yanına aldı ilk aşkım , mavişimi yarın defnedilecek hepinizden son ricam dualarınızı yine esirgememeniz . . Rabbim herkesin buyuklerini başından eksik etmesin sizleri üzdüysem özür dilerim
bizde iyiyiz canım maşallah kilosu süper yarın kızına kavuşacaksın ne güzel şimdiden hayırlı doğumlar diliyorumselam kızlar nasılsınız?,
biz iyiyiz sanırım doğum tarihimiz geçmesine rağmen doğmaya niyeti yok meleğimin ama doktor amcamızla sezeryana karar verdik ve cumartesi günü yatışımk yapılacak kızım 4 kg olmuş normal doğum için sıkıntı oluşturacağından sezeryana başvuruyoruz sizler nasılsınız?
canım maşallah ne tatlı bir bebiş allahım esirgesingünaydın teyzoşlar ben çok yayamaz bir kız oldumgündüz full uyuyorum gecede uyanıyorum
Eki Görüntüle 569971 elimi açar açmaz emmeye başlıyorum
Eki Görüntüle 569972 doktora giderken
Eki Görüntüle 569973 banyodan sonraki halim
Eki Görüntüle 569974 misler gibi oldum şimdide ağzım açık laf dinliyorum
Eki Görüntüle 569975 emişdik uyuyorum
Eki Görüntüle 569976 annem altımıda değiştirdi keyfim yerinde
ama maşallah deyin olur mu ?
gözün aydın canım ismiyle yaşasın ismide çok güzelmişkızlar selam nasılsınız
ben de dün sabah saat 10:00 da bebeğimi kucağıma aldım,çok güzel bir duygu,tarifi imkansız,çok şükür sağlığı da yerinde,3250 kg.50 cm doğduk..yarın taburcuyuz inş.
en kısa zamanda ben de hikayemi paylaşıcam burada..
bu arada kızımın adı da Duru Pınar oldu
Allah hayırlısıyla sizlere de güzel doğumlar nasip etsin..
günaydın canım rüyanda hayırlara vesile olsun aklına kötü şeyler getirmegünaydınnn tontişlerrr bugün güne ağlayarak başladım başım ağrıyo yaa rüyamda annemin hasta olduğunu gördüm çok etkilendim yaa zaten çok özledim rüyamdada öyle görünce çok kötü oldum
cnm günaydın geçmiş olsun benim kocişde akşamdan beri bi tuhaf inşallah hasta olmaz diorum her sabah duş alırsa olacağı bu ama dinlemiyo işte erkek milleti:)
cnm maşallah oğluşuna çok güzel yazmışsın inşallah o gün geldiğinde senin anlattıklarını uygularız :)iyi akşamlar kızlar bende 04,12,12 saat 14.00da oğluşumu kucağıma aldım çok korkuyodum ama inanın korkulacak hiç bişey yokmuş hep saçmalamışım boşu boşuna... o günün tadını çıkarın çok güzel heyecan dolu unutulmaz anlar yaşıyor insan.. hatta hayatınızda geçireceğiniz ewlendiğiniz günkü heyecandan bile daha farklı daha özel anlatamam nasılsa yaşayacaksınız :)) sakın korkmayın, elde değil demeyin isterseniz elinizde olur boşa stres yapmamak.. korkup mahfetmemek o anları size bağlı... hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.... görün bakın herşey çok güzel olacak o gün :)
cnm benim arkadaş erkenden doğurmuştu 2.300 falandı kilosu bebiş doğuncada verdi biraz ama şimdi görsen tosun olmuş yaa alır kilo merak etmeKizlar bide size soruyum kasim annelerine sordum ama kimse cvp lamak istememis 29.11.2012 de 36+2 sezeryanla dogum yaptim 2230 gr dogan bebegim dun 2110 gr kaldi nezaman kilo almaya baslariz sizce yoksa kizim kilo almasimi lazimdi simdiye kadar
rüyan hayır olsun canım. saol tontişim sorma her sabah duş almasada saçını yıkayıp fönlüyo ee havalarda soğudu hemen hastalandıama bu sabah bere taktı öyle gitti işe. inş senin eşinde hastalanmaz
cnm maşallah oğluşuna çok güzel yazmışsın inşallah o gün geldiğinde senin anlattıklarını uygularız :)
cnm benim arkadaş erkenden doğurmuştu 2.300 falandı kilosu bebiş doğuncada verdi biraz ama şimdi görsen tosun olmuş yaa alır kilo merak etme
sağol cnm benimki hiççççççç söz dinlemiyo hava buz gibi ben sabah zor kalkıyom sıcacık yataktan o hersabah duş alıp gidiyo böyle giderse kapacak şifayı kesin benimki berede takmıyo kıs süsü bozulmasın die:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?