Bende bendekızlar normal için bekliyosnz galiba benim gibi ama bebişler zorla alıncak galiba sezercık yolları görünüo haftaya kesin dogurturlar
Selam kızlar ben 04.12.2012 de 10:25de oğlumu kucağıma aldım.
3300 gr 51cm bi erkeğim oldu adı Emir darısı başınıza arkadaş...
Ah kızlar özellikle normal doğuracaklar görümcem içinde dua edın lütfen dogum anında dılek kapıları açık olurmuş lütfen dualarınızı esirgemeyin adı arzu bı bebişini kaybetti cok üzgün rabbım acılarını unutturur inş;(((
merhaba kızlar benim gibi doğurmayan kaç kişi kaldı bi biz kaldık herhalde benimkinin çıkmaya niyeti yok tık yok
masallah cnm allah anali babali buyutsun....
cnm varya zaten oyle bir dua etmeyilizki cocuk isteyenlere acilari olanlara tum dua bekleyenlere diye baslayip dua edicez...
DAHA bende varim benim kizinda yeri rahat masallah....
bu arada biz bugun dr. gittik benim tombul kizim 3300 gram ve daha 2 veya 3 haftamiz var...gecen hafta 2700 gramdi bu hafta 3300 gram tam 800 gram almis eger boyle giderse 4500 gram dogar herhalde......tombis tombis....uyyy yerim agzini yanagini ben onun...
iyi akşamlar kızlar bende 04,12,12 saat 14.00da oğluşumu kucağıma aldım çok korkuyodum ama inanın korkulacak hiç bişey yokmuş hep saçmalamışım boşu boşuna... o günün tadını çıkarın çok güzel heyecan dolu unutulmaz anlar yaşıyor insan.. hatta hayatınızda geçireceğiniz ewlendiğiniz günkü heyecandan bile daha farklı daha özel anlatamam nasılsa yaşayacaksınız :)) sakın korkmayın, elde değil demeyin isterseniz elinizde olur boşa stres yapmamak.. korkup mahfetmemek o anları size bağlı... hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.... görün bakın herşey çok güzel olacak o gün :)
şimdi kızlar benim bu hamilelikte anlamadığım bişi var:
doktor hep hamileliğimi hesaplarken son adet tarihimi sordu. (14 mart) ona göre de doğum tarihimi hesapladı. zaten nette de hesaplama böyle. kk da da böyle. şimdi eğer hamilelik 40 haftaysa, 21 aralık oluyor benim doğumum ancak kızlar sonuçta utanarak söylüyorum ama hamile kaldığım gün son adet tarihim değil ki :) yani o zaman ilişki gününden itibaren 40 hafta hesaplanması gerekmiyor mu? ben bunu bir türlü anlamadım. biri bana anlatsın lütfen...
kzlar felaket bi sancı girdi,soluğu wcde aldım.
ishal gibi bişi olmuşum afedersnz.neyse çktım rahatm şimdi.
kızımda oynuyor yine.
of keşke artsa da gtsemmm(((
duşa giricem,temizliğimi de yapaym.
uyumalıym biraz da.
canım doğumun haberciside olabiliyormş ishal.bebişlerin yeri rahat galiba ses soluk çıkmıo :)bende duşa girdim rahatlıyorm sanki
kızlar selam nasılsınız
ben de dün sabah saat 10:00 da bebeğimi kucağıma aldım,çok güzel bir duygu,tarifi imkansız,çok şükür sağlığı da yerinde,3250 kg.50 cm doğduk..yarın taburcuyuz inş.
en kısa zamanda ben de hikayemi paylaşıcam burada..
bu arada kızımın adı da Duru Pınar oldu
Allah hayırlısıyla sizlere de güzel doğumlar nasip etsin..
Eki Görüntüle 570522 Eki Görüntüle 570523 Eki Görüntüle 570524 Eki Görüntüle 570525 Eki Görüntüle 570526 Eki Görüntüle 570527
kızlar nasıl olmuş bütün gün bunlarla uğraştık annemle gereksiz ama en azından zaman geçti:))))
Aman herkesler doğuruyor psikolojım bozuldu valla bu gidişle ayın 20 sıne kaldım seastıreyle en ıyısı bn Ocak annelerınee takılayım moralım yerıne gelsın dedım anam orda bıle doğuran var ;((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?