2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selammm kızlarrrrrrrrr bişey sorcam..
benim çamaşırım ıslanmış baya bi su mu ne anlamadım yalnız..:26:
belimde ağrıyorrr

İi akşamlar kızlar ins suan 39 haftadayim kasıklarimn orası vede özür dilerim vajinamin üstü agriyo yani karnımın altı diyim agriyo neden acaba böyle olupta doğumunu ne zamn yaptınız

İi akşamlar kızlar ins suan 39 haftadayim kasıklarimn orası vede özür dilerim vajinamin üstü agriyo yani karnımın altı diyim agriyo neden acaba böyle olupta doğumunu ne zamn yaptınız

İlk hamilelilik benimde sanki damla damla suyum geliyor 3 gundur cok az belli belirsiz offf bende sancida yok

Kızlar Allah izin verirse yarın sabah doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum. Allah hepimizi sağ salim kurtarsın yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah

dediklerini her gün sık sık yaşadım ve yaşıyorum da..hala doğuramadım =)))))))))
yarn belli olucak işte.

Selam kızlar ben 04.12.2012 de 10:25de oğlumu kucağıma aldım.
3300 gr 51cm bi erkeğim oldu adı Emir darısı başınıza arkadaş...

Ah kızlar özellikle normal doğuracaklar görümcem içinde dua edın lütfen dogum anında dılek kapıları açık olurmuş lütfen dualarınızı esirgemeyin adı arzu bı bebişini kaybetti cok üzgün rabbım acılarını unutturur inş;(((

Selam kızlar ben 04.12.2012 de 10:25de oğlumu kucağıma aldım.
3300 gr 51cm bi erkeğim oldu adı Emir darısı başınıza arkadaş...

A.s. Canım allah analı babalı büyütsün maş.oğluna adıda güzelmiş. canım görümcen inş.kısa sürede tekrar hamile kalır. Lohusa şerbeti için canım hazırladkların sanırım çok güzeller ellerine sağlık tepsileri bende süsleyeblrm iyi fikir küçük plastık bardak aldk onları süslıcez bizde kadehte güzel ama o kadar insana hazırlayamam hem azcık koycz zaten içine

Daha epeyce bi doğum yapmayan var. Ben de dahil :))

merhaba kızlar benim gibi doğurmayan kaç kişi kaldı bi biz kaldık herhalde benimkinin çıkmaya niyeti yok tık yok

Daha epeyce bi doğum yapmayan var. Ben de dahil :))

Bende bende kızlar normal için bekliyosnz galiba benim gibi ama bebişler zorla alıncak galiba sezercık yolları görünüo haftaya kesin dogurturlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…