ee artık fedakarlık şeysii biz annelere düşer dimi canım:))
zamanında da biz annelerimize yaptık çünküüü
kıs olurmu olur :) rabbim hayırlısını nasip etsin cnmbende seviniyorum oğlum geliyo diye ama yok gerçi benimki dursun zamanına kadar sezercik olcaz nasıl olsa kilo alsın içerde
ama varya belki diyorum şimdi doğum başlasa erken olduğu için bebiş çok iri olmadığı için belki doktorum normal dener diye düşünmüyo değilim ne yalan söyliyeyim
kızlar belli olasdada yine belli olmuyo bu bızdıkların gelme süresi kiii
poffffffffff
beklewmeyiii hiç sevmemm
Allah bana bir sabırsızlık vermiş kii sormayın gitsinnn
kesin erken dogum yaparım dediydim:)))
bakk9.aya girdikk ama kızımda benim gibi inatçıı herhaldee ters döndüüüü
iki inatt olmaz amaa dimii
kıs olurmu olur :) rabbim hayırlısını nasip etsin cnm
eeeeee heralde senin inattan eser kalmaz bebiş gelince ne istese yaparsın artık
ee yani tabiki biz annalere düşer canım bu işler sırayla :) zamanında bizim annelerimiz bize fedakarlık yaptı şimdide biz yavrularımıza yapıcaz Allahın izniyle ahh bi gelselerdi keşke çok sabırsızlanıyorum artık ya
kıs olurmu olur :) rabbim hayırlısını nasip etsin cnm
eeeeee heralde senin inattan eser kalmaz bebiş gelince ne istese yaparsın artık
yaaaaaaaaa dün guguşumun halısı geldi netten almıştım ne kadar şanssızım yanlış halı yollamışlarbugün aradım kargoyu geri yollıcam valla evden alın dedim kargoyu nasıl taşıyım halıyı ben kargoda uzak dimi ama nasılsa karşı taraf ödiyecek
hahaa
aynenn canımm
süt dökmüş kedii gibiii olurumm artıkkDD
ama eşime diyorumkiiii
bakkkk
eğer kızına bir fincan takımı oyucagıı alırsann banada tencere tava takımını alıcann yoksa ölürüm kısknırım diyorumm
nasıı gülüyooooo
ya ama ben cok seviyorum oyuncaklarla oynmayıı
bebişee oyuncak bakıyoruz eşimlee
diyo all bak bakalım hangids daha iyi sen bilirsin diyooo
hani sende oynıcaksın yaa diyoo :)))))))
valla bir güzell yere sererim tüm malzemeleriii aksama kadar bıkmadan oynarımm
yaaaaaaaaa dün guguşumun halısı geldi netten almıştım ne kadar şanssızım yanlış halı yollamışlarbugün aradım kargoyu geri yollıcam valla evden alın dedim kargoyu nasıl taşıyım halıyı ben kargoda uzak dimi ama nasılsa karşı taraf ödiyecek
yok kız benim guguş babasına çekerse gelmez erkenden geç doğar babası gibi
olurmu olur kıs bende erken doğmuşum 8 aylıkken çokta ufakmışım annem eline bile alamamış korkudan teyzem bakmış :) ama eşimde tosun gibi doğmuş benim guguşta babaya çekicek heralde zaten tipide aynı babaa
ne güzel artık kızınla bir oynarsın bizde oğluşlarımızla arabacılık felan oynarız artıkkızımızolaydı bizde oynardık evcilik
haha
ben hepsini oynatırım canımm
birde
hain planlarım arasındaaa babayı dövmek de varrrrrrrrrrrrr
yıllardırr alamadıgım hıncımı ona aldırıcammmm
eşime diyom artık sabahları üstüne bir atıcamm hadii babyı kaldır kızımm diye
ooooooooohhhh
kacyıldır her sabah eşimin uyanmasını beklmekten ac acc oturmaktann gına geldişiii
amaa artık güççç bendeeeeeeeee
ayyy ne fenaa oldu bu yaa
vay hain seniiiii
ben küçükken babam vardiyalı çalışıyomuş gidiyomuşum yanına ali kalk saat on diyomuşum yani iş saati geldi kalk diyomuşum annem öyle anlatıyo
şanşa bak yaa işte bu yüzden netten bişey almak iyi değil canım . benim yeğenimde mont sipariş etmişti olmadı geri gönderdi boşu boşuna 17 tl kargo parası gitti
iyii yapmışın tabi alsınlarr
ben senin yerinde olsam bas bas bagırırdım :)))))))))))))
Kizlar bide size soruyum kasim annelerine sordum ama kimse cvp lamak istememis 29.11.2012 de 36+2 sezeryanla dogum yaptim 2230 gr dogan bebegim dun 2110 gr kaldi nezaman kilo almaya baslariz sizce yoksa kizim kilo almasimi lazimdi simdiye kadar
hakediyo guguşlar illa dürtecezvala tipi eşime benziyo gibi ama bilemiyorum doğum konusundada eşime çekerse gelmek bilmez bekle dur :) gerçi doktorum okadar beklemez alır benim guguşumu bu ay
kıs ne fenasın yazık adama bende uykuyu çooooookk severim eşimde tam tersi saat 6 da ayakta ama kıyıp uyandırmıyo beni erken gideceğine yakın kalkıp kahvaltıu hazırlıyomhaha
ben hepsini oynatırım canımm
birde
hain planlarım arasındaaa babayı dövmek de varrrrrrrrrrrrr
yıllardırr alamadıgım hıncımı ona aldırıcammmm
eşime diyom artık sabahları üstüne bir atıcamm hadii babyı kaldır kızımm diye
ooooooooohhhh
kacyıldır her sabah eşimin uyanmasını beklmekten ac acc oturmaktann gına geldişiii
amaa artık güççç bendeeeeeeeee
ayyy ne fenaa oldu bu yaa
ne tatlı yaaa :)vay hain seniiiii
ben küçükken babam vardiyalı çalışıyomuş gidiyomuşum yanına ali kalk saat on diyomuşum yani iş saati geldi kalk diyomuşum annem öyle anlatıyo
hahaa
ben onda değill 5 -6 da yapıcam onuuuuuuuuuuuu :)))))))))))))))))
baş başşşş gene beklerizkızlar ben cıktımmmmmmmmmmmm
öptümmmmmmmmmmmmmm
kızlar eşimin face hesabına girim dedim hesabın geçici olarak kilitlendi diyo
hakediyo guguşlar illa dürtecez
kıs ne fenasın yazık adama bende uykuyu çooooookk severim eşimde tam tersi saat 6 da ayakta ama kıyıp uyandırmıyo beni erken gideceğine yakın kalkıp kahvaltıu hazırlıyom
ne tatlı yaaa :)
baş başşşş gene bekleriz
nasıl becerdin kıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?