2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ee artık fedakarlık şeysii biz annelere düşer dimi canım:))

zamanında da biz annelerimize yaptık çünküüü

ee yani tabiki biz annalere düşer canım bu işler sırayla :) zamanında bizim annelerimiz bize fedakarlık yaptı şimdide biz yavrularımıza yapıcaz Allahın izniyle ahh bi gelselerdi keşke çok sabırsızlanıyorum artık ya

kıs olurmu olur :) rabbim hayırlısını nasip etsin cnm

eeeeee heralde senin inattan eser kalmaz bebiş gelince ne istese yaparsın artık

yaaaaaaaaa dün guguşumun halısı geldi netten almıştım ne kadar şanssızım yanlış halı yollamışlar bugün aradım kargoyu geri yollıcam valla evden alın dedim kargoyu nasıl taşıyım halıyı ben kargoda uzak dimi ama nasılsa karşı taraf ödiyecek

kıs olurmu olur :) rabbim hayırlısını nasip etsin cnm

eeeeee heralde senin inattan eser kalmaz bebiş gelince ne istese yaparsın artık

hahaa

aynenn canımm
süt dökmüş kedii gibiii olurumm artıkk DD

ama eşime diyorumkiiii
bakkkk
eğer kızına bir fincan takımı oyucagıı alırsann banada tencere tava takımını alıcann yoksa ölürüm kısknırım diyorumm

nasıı gülüyooooo

ya ama ben cok seviyorum oyuncaklarla oynmayıı

bebişee oyuncak bakıyoruz eşimlee
diyo all bak bakalım hangids daha iyi sen bilirsin diyooo

hani sende oynıcaksın yaa diyoo :)))))))

valla bir güzell yere sererim tüm malzemeleriii aksama kadar bıkmadan oynarımm

şanşa bak yaa işte bu yüzden netten bişey almak iyi değil canım . benim yeğenimde mont sipariş etmişti olmadı geri gönderdi boşu boşuna 17 tl kargo parası gitti

ne güzel artık kızınla bir oynarsın bizde oğluşlarımızla arabacılık felan oynarız artıkkızımızolaydı bizde oynardık evcilik

iyii yapmışın tabi alsınlarr
ben senin yerinde olsam bas bas bagırırdım :)))))))))))))

yok kız benim guguş babasına çekerse gelmez erkenden geç doğar babası gibi

olurmu olur kıs bende erken doğmuşum 8 aylıkken çokta ufakmışım annem eline bile alamamış korkudan teyzem bakmış :) ama eşimde tosun gibi doğmuş benim guguşta babaya çekicek heralde zaten tipide aynı babaa

vala tipi eşime benziyo gibi ama bilemiyorum doğum konusundada eşime çekerse gelmek bilmez bekle dur :) gerçi doktorum okadar beklemez alır benim guguşumu bu ay

ne güzel artık kızınla bir oynarsın bizde oğluşlarımızla arabacılık felan oynarız artıkkızımızolaydı bizde oynardık evcilik

haha
ben hepsini oynatırım canımm
birde
hain planlarım arasındaaa babayı dövmek de varrrrrrrrrrrrr

yıllardırr alamadıgım hıncımı ona aldırıcammmm

eşime diyom artık sabahları üstüne bir atıcamm hadii babyı kaldır kızımm diye
ooooooooohhhh
kacyıldır her sabah eşimin uyanmasını beklmekten ac acc oturmaktann gına geldişiii
amaa artık güççç bendeeeeeeeee

ayyy ne fenaa oldu bu yaa

vay hain seniiiii
ben küçükken babam vardiyalı çalışıyomuş gidiyomuşum yanına ali kalk saat on diyomuşum yani iş saati geldi kalk diyomuşum annem öyle anlatıyo

şanşa bak yaa işte bu yüzden netten bişey almak iyi değil canım . benim yeğenimde mont sipariş etmişti olmadı geri gönderdi boşu boşuna 17 tl kargo parası gitti

iyii yapmışın tabi alsınlarr
ben senin yerinde olsam bas bas bagırırdım :)))))))))))))

kıslar valla dün gelen halıyıda çok beğendim ben ama o ara mail atmıştım halı yanlış geldi die sonra eşimle de konuştum eşimde güzelse kalsın dedi sonra unnadoyla konuştum eşim akşam baksın beğenirse kalsın die kadın ürün yanlış çıktığı için iade edilmesi şartmış kargoyu onlar karşılıycak sonuçta onların hatası ilk defa böyle yanlış geldi çok alışveriş yapıyoz netten ama bu sondu çünkü 5 gün önce beni tuhaf bi nodan aradılar kredi kartımızı nette çok kullandığımız için hediye kazanmışız 500 kontr hattınıza yüklemek için kartınızın arka yüzündeki son üç haneyi sölemeniz gerek dedi kartımın ön yüzündeki numaraları saydı adam şok oldum dedim dolandırıcı olmadığınızı nerden bileyim istemiyo hediye falan dedim ama adam kartımın ön yüzündeki numaraları sayınca tırstım hemen bankayı arayıp kartı kapattırdım yenisini yolladı banka bankadaki kadın dedi o istedikleri 3 haneyi kurcalayarak bulanlar varmış hemen kapatalım kartınızı dedi kadın allahtan kullanamamışlar :) son alışverişim halı oldu :)

Kizlar bide size soruyum kasim annelerine sordum ama kimse cvp lamak istememis 29.11.2012 de 36+2 sezeryanla dogum yaptim 2230 gr dogan bebegim dun 2110 gr kaldi nezaman kilo almaya baslariz sizce yoksa kizim kilo almasimi lazimdi simdiye kadar

Merhaba, ben ikinci bebeğimi bekliyorum. Özellikle sezeryan doğumlarda bebeğin ciğerlerindeki su tam olarak boşalmadığı için, doğum sonrası 100-200 gram kilo kaybı görülebildiğini biliyorum. Tabi senin bebeğinin kilosu zaten az olduğu için takip et bence. Şuan 100 gr çok önemli görünmüyor ama 1 hafta içinde kilo almalı bence, eger almazsa doktorun zaten seni yönlendirir. Umarım soruna cevap olabilmişimdir. Bebeğinin kilosunu da hiç dert etme ben 38+2 de doğum yaptı kızım 2350 doğmuştu ama hiç sıkıntı yaşamadık. İnşallah sizinde öyle olur. Sen bol bol dinlen ve su iç bebeğe bol bol süt olsun birde bebekleri her istediğinde emzirmek gerekiyormuş.

vala tipi eşime benziyo gibi ama bilemiyorum doğum konusundada eşime çekerse gelmek bilmez bekle dur :) gerçi doktorum okadar beklemez alır benim guguşumu bu ay
hakediyo guguşlar illa dürtecez
kıs ne fenasın yazık adama bende uykuyu çooooookk severim eşimde tam tersi saat 6 da ayakta ama kıyıp uyandırmıyo beni erken gideceğine yakın kalkıp kahvaltıu hazırlıyom
vay hain seniiiii
ben küçükken babam vardiyalı çalışıyomuş gidiyomuşum yanına ali kalk saat on diyomuşum yani iş saati geldi kalk diyomuşum annem öyle anlatıyo
ne tatlı yaaa :)
hahaa
ben onda değill 5 -6 da yapıcam onuuuuuuuuuuuu :)))))))))))))))))

kızlar ben cıktımmmmmmmmmmmm

öptümmmmmmmmmmmmmm
baş başşşş gene bekleriz
kızlar eşimin face hesabına girim dedim hesabın geçici olarak kilitlendi diyo

nasıl becerdin kıs

kız ben becermedim yurt dışından biri hesaba girmiş öyle yazıyo bende şifreyi değiştirdim şimdi öyle girdim

selam kızlae yalnız değilsiniz.okuyorum yazılanları.
benim de son 6 gunum.çarşamba kavuşacağız yawrumla inşallah..
bu hafta sonu çok yakın bir arkadaşımın düğünü var çabuk geçer iki gun diye umut ediyorum.
evde yatmaktan oturmaktan sıkıldım açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…