2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

tontişler 2 gündür midem çok bulanıyo ya ilk aylar bile bukadar midem bulanmadı

diyorumda dinlemiyoki sokmam odaya valla hasta olursa atarız guguşumla dışarı :)

diyorumda dinlemiyoki sokmam odaya valla hasta olursa atarız guguşumla dışarı :)

off o mide bulantısı çok feci Allah kolaylık versin canım ilk aylar çokkk çektim halada ara ara bulanıyo tam geçti sayılmaz aç kalmamaya çalış oda etkiliyo

ah ahh guguşum gelse artık ya 11 i bitürlü gelmedi :) kar yağıcakmış yağmadan doğursaydım nasıl gitcez hastaneye karda kışta :44:
kıs bu arada doğalgaz faturası gelmiş 90 tl cikk bide tam yakmadık ya bu kış yandık size geldimii :)

evet geldi yakmaya başladıktan 12 gün sonra geldi 69 tl

erken doğmuştu bayramda resmini komuştum 2300 kilocuktu şimdi bakın nasıl olmuş tam yemelik

Eklentiler

• $cadı.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleme:
seastire kıs bi biz kaldık topikte nerde bu tontişler yahu doğurmayamı gittiler

ben zaten karnım ağrısa sancım olsa yada kasılmam olsa acaba doğuruyomuyum diye düşünmeye başlıyorum :)

günaydınk ızlarr valla geçmnişii okuyyamadımm
vında sıkıntıya girdim kotam azaldıı

artık kacırdıgım şeylerii bir özet geçersinizz :))

yani doguran var mıı???

ayy benim safakk 8

yani doguran var mıı???

ayy benim safakk 8

günaydın canım bildğim kadarıyla doğuran yok az kalmış hadi hayırlısı

ben zaten karnım ağrısa sancım olsa yada kasılmam olsa acaba doğuruyomuyum diye düşünmeye başlıyorum :)
kıs bende azıcık ağrım olsa inşallah doğum sancısıdır die dua ediyom hehehheh

yani doguran var mıı???

ayy benim safakk 8

olmazmı kıııısssss topikte kimsecikler kalmadı bi biz varız :) bizim şafakta tam belli değil burda kala kaldık :)

bende seviniyorum oğlum geliyo diye ama yok gerçi benimki dursun zamanına kadar sezercik olcaz nasıl olsa kilo alsın içerde
ama varya belki diyorum şimdi doğum başlasa erken olduğu için bebiş çok iri olmadığı için belki doktorum normal dener diye düşünmüyo değilim ne yalan söyliyeyim

kızlar belli olasdada yine belli olmuyo bu bızdıkların gelme süresi kiii

poffffffffff

beklewmeyiii hiç sevmemm
Allah bana bir sabırsızlık vermiş kii sormayın gitsinnn
kesin erken dogum yaparım dediydim:)))

bakk9.aya girdikk ama kızımda benim gibi inatçıı herhaldee ters döndüüüü

iki inatt olmaz amaa dimii

vala iki inat geçinmesi çok zor canım birinizdenn biriniz inadı bırakmalısınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…