2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

miskokulum nasıl geçiyor günleriniz kerem ne kadarlık doğdu sütün geldimi? biraz anlat

3060 gr doğdu cnm,sütüm hemen geldi şükür ki ,gündüzleri uyuyor,geceleri canavarlaşıyor benim minik.Abisi hasta,korkuyorum bulaşacak diye

kızlar milupadan 2. paketim geldi hoşgeldin bebek ama daha bebeğim gelmedi

benim de geldi ama bebk daha yok ortalıkta

ablam bebek uyuyor asıyordu ziline. megafonu da kapatıyordu

ayyyy dünyadaki insanları çoğu bencil kaba düzeyde kendi nefisleri için yaşar zaten takma kafana

e hadi doğurun sizde artık. yemedi içmedi uyumadı konularına geçicez sizi bekliyoruz. deneyimlerimizi paylaşıcaz. böyle tadı çıkmıyor yani

az kaldı geliyoruuuuuuuuuuuuuz süpermen gibi oldu

ay maşallah Allah muhabbetinizi artırsın canım

Selam kızlar ben 04.12.2012 de 10:25de oğlumu kucağıma aldım.
3300 gr 51cm bi erkeğim oldu adı Emir darısı başınıza arkadaş...

Allah analı babalı büyütsün herşeysi çok iyi değerlerde maşallah

sen nasılsın?

canım maşallah Allah analı babalı büyütsün ne güzel yazmışsın hemen doğurasım geldi

tontişler 2 gündür midem çok bulanıyo ya ilk aylar bile bukadar midem bulanmadı

benim de öyle midem çok bulanıyor ishal de var ama doğru düzgün sancı yok

selam kızlar bende 20 aralık sezaryen için gün aldım biraz gerginim ama kızıma kavuşacağım anı heyecanla bekliyorum umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır.

kızlar oğlum doğdu 3.120 gr.gece suyum geldi ama sancım yoktu suni sancı verceklerdi son anda vazgeçtim sezercik oldm ayrıntılar sonra ôpt sizleri

kızlar oğlum doğdu 3.120 gr.gece suyum geldi ama sancım yoktu suni sancı verceklerdi son anda vazgeçtim sezercik oldm ayrıntılar sonra ôpt sizleri

canım gözün aydın maşallah oğluşuna Allahım analı bablı büyütmek nasip etsin darısı bizim başımıza

ayyyyyy ben 2 gundur cok rahat sirt ustu yatabiliyorum....sirt ustu yattigimizdami 4 parmak bosluk oluyor?...

Son düzenleme:

ayy canm inanmıyorummm:))) nedense seninkini okuyunca daha bi heycanlandım edirnedesin diye heralde:)))) geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün. gelişmeleri yaz ama çok merak ederimm:))) nerde doğum yaptın memnun kaldın mı nasıl oldu :))

Canım hayırlı olsun bebişin. Oldu da bitti gibi bir doğum oldu seninki :)) Güle güle büyüt inşallah bebeğini.

kızlar daha bebiş doğmadan bakıorum elbiselere ama :)) bakın mevlüt için nası sizce

Truvakar Kollu Kuşaklı Elbise | adL

canım elbise çok güzel,ama bence de uygun değil mevlit için,tabi karar senin

doğum yapan tüm annelere ve bebeklerine maaşallah diyorum,bebeklerin hepsi birbirinden güzel darısı başımıza olsun,sağlıkla kucaklayalım tontonlarımızı inşallah

Kuran okunurken abiye elbise giyilmez ki

ya kızlar evet ben dua okurken düşünememişim. ama sonrasında ikramlarda giyilse olmaz mı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…