- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
miskokulum nasıl geçiyor günleriniz kerem ne kadarlık doğdu sütün geldimi? biraz anlat
kızlar milupadan 2. paketim geldi hoşgeldin bebek ama daha bebeğim gelmedi
slm kızlar canım çok sıkkın bu insanlar ne düşüncesiz oğluşum gece uyumuyor pek gündüz genelde uyuyor bende o uyuyunca yemek yapıyorum yada kızımla ilgileniyorum yada dinleniyorum gece zaten uyumuyor gündüzde eşimin sülalesi gelip uyuyan bebeği uyandırıyor kaç gündür bekledim düzelirler diye ama nerde bebeği uyandırıyorlar sonrada kapıyı çekip gidiyorlar içime atmışım bayağı demekki aldırmayayım dedim ama olmadı sütüm çekildi resmen bebeğim hep aç doktor sma gold verdi resmen sinir hastası oldum 9ay boyunca bikez olsun nasılsın demiyen insanlar şimdi hepsi çocuk doktoru yada kadın doğum uzmanı oldu eltimde üstümde oturuyor tam yatıcam kapı çalıyor elinde bir kapla yok un varmı yok şeker varmı sanki benim ev market markette karşımızda sırf ben rahatsız olayım çıldırmak üzereyim iikide burası var az yazayımda rahatlıyayım dedim eşime diyorum oda aldırmıyor hayret bişey şeytan diyor al başını kimsenin senin bulamayacağı biyere git ....ÖYLE Bİ YER OLSA KEŞKE
benimde çok dedikodu yapasım var. doldum taşıyorum resmen. eşimin ailesi hamileliğim ve doğum sürecinde sınıfta kaldılar resmen. ama bende annem gidince onlara kök söktürmezsem görürler. gerçi ben o zamanda eşime kıyamam. yoksa yapacaklarımı bilirim ben.
e hadi doğurun sizde artık. yemedi içmedi uyumadı konularına geçicez sizi bekliyoruz. deneyimlerimizi paylaşıcaz. böyle tadı çıkmıyor yani
Eşim ben evde sıkılmayayım diye ofisten hiç geç çıkmıyordu. ama bende ofiste olmadığımdan ve bulunduğumuz ay itibariyle işlerin en yoğun olduğu dönem olduğundan başı çok yoğundu eşim. bende yokum yardım edemiyorum
kaç gündür ısrar ediyorum benimiçin erken gelmeye çalışma mesaiye kalabilirsin diye kabul etmiyordu bugün öğlen aradım dedim mesaiye kal ihtiyacın varsa rahatlat biraz işini beni düşünme keyfim yerinde sancım ağrım yok lütfen dedim kabul etti , ama yarım saat geç çıkmış ofisten
off yaa o bana ben ona kıyamıyorum tek başına kaldı yardım edemiyorum.gece yatarken az kaldı diyorum sadece bu ay yoğun olacaksın ofiste sık dişini diyorum sabrediyo canım benim yaa
Selam kızlar ben 04.12.2012 de 10:25de oğlumu kucağıma aldım.
3300 gr 51cm bi erkeğim oldu adı Emir darısı başınıza arkadaş...
iyi akşamlar kızlar bende 04,12,12 saat 14.00da oğluşumu kucağıma aldım çok korkuyodum ama inanın korkulacak hiç bişey yokmuş hep saçmalamışım boşu boşuna... o günün tadını çıkarın çok güzel heyecan dolu unutulmaz anlar yaşıyor insan.. hatta hayatınızda geçireceğiniz ewlendiğiniz günkü heyecandan bile daha farklı daha özel anlatamam nasılsa yaşayacaksınız :)) sakın korkmayın, elde değil demeyin isterseniz elinizde olur boşa stres yapmamak.. korkup mahfetmemek o anları size bağlı... hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.... görün bakın herşey çok güzel olacak o gün :)
tontişler 2 gündür midem çok bulanıyo ya ilk aylar bile bukadar midem bulanmadı
3060 gr doğdu cnm,sütüm hemen geldi şükür ki ,gündüzleri uyuyor,geceleri canavarlaşıyor benim minik.Abisi hasta,korkuyorum bulaşacak diye
kızlar oğlum doğdu 3.120 gr.gece suyum geldi ama sancım yoktu suni sancı verceklerdi son anda vazgeçtim sezercik oldm ayrıntılar sonra ôpt sizleri
kızlar oğlum doğdu 3.120 gr.gece suyum geldi ama sancım yoktu suni sancı verceklerdi son anda vazgeçtim sezercik oldm ayrıntılar sonra ôpt sizleri
canım allah analı babalı büyütsün maşallah oğluna darısı başımızakızlar oğlum doğdu 3.120 gr.gece suyum geldi ama sancım yoktu suni sancı verceklerdi son anda vazgeçtim sezercik oldm ayrıntılar sonra ôpt sizleri
canım inmemiş gibi sanki.midende boşalma olur indiği zaman.elini göğsünün altına koyduğunda en az 4 parmak rahatlıkla sığar.mesela sırt üstü yattığında rahatsız olmazsın,karnın ağzından çıkıvercekmiş gibi hissetmezsin, karnın indiğinde
canım inmemiş gibi sanki.midende boşalma olur indiği zaman.elini göğsünün altına koyduğunda en az 4 parmak rahatlıkla sığar.mesela sırt üstü yattığında rahatsız olmazsın,karnın ağzından çıkıvercekmiş gibi hissetmezsin, karnın indiğinde
kızlar daha bebiş doğmadan bakıorum elbiselere ama :)) bakın mevlüt için nası sizce
Truvakar Kollu Kuşaklı Elbise | adL
kızlar daha bebiş doğmadan bakıorum elbiselere ama :)) bakın mevlüt için nası sizce
Truvakar Kollu Kuşaklı Elbise | adL
Kuran okunurken abiye elbise giyilmez ki
canım elbise çok güzel,ama bence de uygun değil mevlit için,tabi karar senin
doğum yapan tüm annelere ve bebeklerine maaşallah diyorum,bebeklerin hepsi birbirinden güzeldarısı başımıza olsun,sağlıkla kucaklayalım tontonlarımızı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?