2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

allah iyiliğini versin kız çok güldüm traşmı yaptın canım içinde dursun daha ben hiç çıkmasın istiyorum nedense

selam kızlar
nihayet aralık geldi , bebişler gelmeye başladı mı :)
a.s. canım çoğu doğurdu bile azınlık kaldık doğuranlar pek fırsat bulamıyorlar

arada gir kız özletme kendini yiğit yada berk düşünüyoruz eşim bana bıraktı büyük ihtimal yiğit olucak teyzesi. adı çok güzelmiş öykü ismini çok severim adıyla yaşasın minik prensesin. doğumun nasıl olucak normal mi sezeryanmı

Son düzenleme:
dün bende ağdamı yaptırdım tertemiz oldu yarında kontrolüm var inşallah güzel geçer kontrolum doğum tarihimizde netleşir yarın

vala korkulcak bişey yok bence normal doğumdan doktor bana normal doğur dese çatımın darlığına bakmadan normal doğururum vala
kıs bak sen bence normal doğurcan he :)

aynen cnm ya bende doğurmak istiyom :) göbüş traş edilirmi kıs ben takmıyom ordaki tüyleri kafama 1 kere ağdayla almıştım çok acımıştı dahada almadım ne gerek var :)

yiğit çok güzel bi isim adıyla yaşasın oğluşun.dün doktorta gittim yine sordum sezeryan mı diye bir hafta daha bekleyip öyle karar verecekmiş bana sorsa hemen alın artık gelsin kızım diycem sezeryana daha sıcak bakıyorum açıkçası , canım biraz tatlı sanırım :)

zaten annem çok kızdı ama napıyım en azından şimdi görüntü güzel zaten bebek iri olduğu için göbekte iri kocaman kıllı bir göbek hayal ederseniz bana hak verirsiniz bakarken eşimin göbeğine bakıyomuşum gibi geliyodu

nerden biliyon kıs :) içinemi doğdu inş normal doğururum :)))))))))

dün bende ağdamı yaptırdım tertemiz oldu yarında kontrolüm var inşallah güzel geçer kontrolum doğum tarihimizde netleşir yarın

ya ben daha kendimi ağda konusunda hazırlamadım umarım hazırlıksız yakalanmam önümüzdeki hafta halledeyim diyorum bakalım kzıım sürpriz yapıp erken gelmezse.ya bide odası eşyaları hepsi pembe pembe hazırlandı bu ara bide ya doktor yanıldıysa ya oğlan olursa fobisi başladı bende

saol teyzesi .
hayırlısı olsun canım bende normal istiyorum ama doktorum sezeryan yapıcam seni dedi

canım bence artık hazırlasan iyi olur her gece rüyama giriyordu resmen kabusum olmuştu artık ne zaman keyfi yeterse gelebilir hazırlıklıyım yok canım binde bir olan şeyler kız deyipde erkek doğması gönlünü ferah tut

hadi bakalım inş içine doğan olur:))))))))
inmesini en çok mide yanmasından dolayı istiyorum vala belki ozaman rahatlar midem

iner annesi iner :)bu arada az önce annemle konuştum hoca sölemiş onada 7 tane pirinç tanesine herbirine 1 yasin okuyup doğum sancın başladığında yutucakmışsın doğum çok kolay olurmuş :) denemekle bişey kaybetmem uygulıcam ben sende yap kıs bellimi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…