allah iyiliğini versin kız çok güldüm traşmı yaptın canım içinde dursun daha ben hiç çıkmasın istiyorum nedenseKızlaarrrrr ya dün çok sıkıntılı bir günümdü sen girersin banyoya göbeğime eşimin traş köpüğünü sürdüm sürdüm bir traş ettim hehehehe bir balonu patlatmadan traş ederler ya artık ben usta berber oldum balonu patlatmadan traş ettim ehehe yapmayaydım iyiydi ama yaptım artık cillop gibi oldu heheheh ay sinirlerim bozuldu erkek göbeği gibi sinir gelmişti artık neyse doğumdan sonra göbeğimide lazer yaptırmak zorunda kalcam sanırım bu arada doğumumu 17 sine aldı doktorum dün gittiğimde bebeğim 3400 gr dı doğurana kadar 4 kiloyu geçcek sanırım artık doğurmak istiyoruuuuuummm yeteeeeerrrr çok sıkıldım ben istedikçe doktorum ne gerek var erkene diyor delirecem yaaaaa
a.s. canım çoğu doğurdu bile azınlık kaldık doğuranlar pek fırsat bulamıyorlarselam kızlar
nihayet aralık geldi , bebişler gelmeye başladı mı :)
yaa ne güzel.ben inanaılmaz tembelleştim 4 aydır.işyten de ayrıldım evde uğu kuşu gibi oturuyorum nete girmeye bile üşeniyorumsabırsızlıkla kızımı bekliyorum.sen ne yaptın cnm oğluşunun ismine karar verdin mi ? ben kızıma Öykü Miray ismini koyucam
allah iyiliğini versin kız çok güldüm traşmı yaptın canım içinde dursun daha ben hiç çıkmasın istiyorum nedense
a.s. canım çoğu doğurdu bile azınlık kaldık doğuranlar pek fırsat bulamıyorlar
kıs bak sen bence normal doğurcan he :)vala korkulcak bişey yok bence normal doğumdan doktor bana normal doğur dese çatımın darlığına bakmadan normal doğururum vala
Kızlaarrrrr ya dün çok sıkıntılı bir günümdü sen girersin banyoya göbeğime eşimin traş köpüğünü sürdüm sürdüm bir traş ettim hehehehe bir balonu patlatmadan traş ederler ya artık ben usta berber oldum balonu patlatmadan traş ettim ehehe yapmayaydım iyiydi ama yaptım artık cillop gibi oldu heheheh ay sinirlerim bozuldu erkek göbeği gibi sinir gelmişti artık neyse doğumdan sonra göbeğimide lazer yaptırmak zorunda kalcam sanırım bu arada doğumumu 17 sine aldı doktorum dün gittiğimde bebeğim 3400 gr dı doğurana kadar 4 kiloyu geçcek sanırım artık doğurmak istiyoruuuuuummm yeteeeeerrrr çok sıkıldım ben istedikçe doktorum ne gerek var erkene diyor delirecem yaaaaa
arada gir kız özletme kendini yiğit yada berk düşünüyoruz eşim bana bıraktı büyük ihtimal yiğit olucak teyzesi. adı çok güzelmiş öykü ismini çok severim adıyla yaşasın minik prensesin. doğumun nasıl olucak normal mi sezeryanmı
kıs bak sen bence normal doğurcan he :)
aynen cnm ya bende doğurmak istiyom :) göbüş traş edilirmi kıs ben takmıyom ordaki tüyleri kafama 1 kere ağdayla almıştım çok acımıştı dahada almadım ne gerek var :)
kıs bak sen bence normal doğurcan he :)
aynen cnm ya bende doğurmak istiyom :) göbüş traş edilirmi kıs ben takmıyom ordaki tüyleri kafama 1 kere ağdayla almıştım çok acımıştı dahada almadım ne gerek var :)
dün bende ağdamı yaptırdım tertemiz oldu yarında kontrolüm var inşallah güzel geçer kontrolum doğum tarihimizde netleşir yarın
yiğit çok güzel bi isim adıyla yaşasın oğluşun.dün doktorta gittim yine sordum sezeryan mı diye bir hafta daha bekleyip öyle karar verecekmiş bana sorsa hemen alın artık gelsin kızım diycem sezeryana daha sıcak bakıyorum açıkçası , canım biraz tatlı sanırım :)
ya ben daha kendimi ağda konusunda hazırlamadım umarım hazırlıksız yakalanmamönümüzdeki hafta halledeyim diyorum bakalım kzıım sürpriz yapıp erken gelmezse.ya bide odası eşyaları hepsi pembe pembe hazırlandı bu ara bide ya doktor yanıldıysa ya oğlan olursa fobisi başladı bende
içime doğdu kısnerden biliyon kıs :) içinemi doğdu inş normal doğururum :)))))))))
içime doğdu kıs
yok cnm daha inmemiş var daha :)
ehehhehe seastre cim seninki değil ama eşiminki baya düştü ahahahahaEki Görüntüle 570828
:)))))))))))sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün emi
inmemiş canım daha ama doktor neden zsezeryan diyoki daha erken değilmi
hadi bakalım inş içine doğan olur:))))))))
inmesini en çok mide yanmasından dolayı istiyorum vala belki ozaman rahatlar midem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?