tatlım senin dr erken muayene etmiş çatını benim daha bu hafta bakmıştı belki perşembe gittiğinde açılcak çatın olabilir yanii :) inşallah olur hehhehe
iner annesi iner :)bu arada az önce annemle konuştum hoca sölemiş onada 7 tane pirinç tanesine herbirine 1 yasin okuyup doğum sancın başladığında yutucakmışsın doğum çok kolay olurmuş :) denemekle bişey kaybetmem uygulıcam ben sende yap kıs bellimi olur :)
öyle tabi canım denemekten zarar gelmez
bak bunuda yanında gelenlere söyle okusunlar
doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin (Araf 54)
kardeşimin olmadı malesef Allahtan umut kesilmez biz istemeye devam edicez ama çok yıkıldı çok üzüldü canım benim yaaa O böyle olunca ben ne hamileliğime sevinebildim ne eşyalarımı rahatça gösterebildim burada paylaşabiliyorum ancak
tatlım senin dr erken muayene etmiş çatını benim daha bu hafta bakmıştı belki perşembe gittiğinde açılcak çatın olabilir yanii :) inşallah olur hehhehe
canım aslında çatıma bakmak için değil bi kere kanamam bide sancım çıkmıştı ya ozamanlar bakmıştı
doktorda dedi zaten 13 ünde yeniden bakalım belki değişiklik olur dedi
ama benim umudum yok tatlışkom çünkü daha önce başka bi doktorda demişti çatın dar hamile kalırsan normal yapma hee bebeğin 3 kiloyu geçmez sende dayanabilirim diyosan dene ama benim tavsiyem riske atma sezeryan ol dedmişti (((((((((((
kardeşimin olmadı malesef Allahtan umut kesilmez biz istemeye devam edicez ama çok yıkıldı çok üzüldü canım benim yaaa O böyle olunca ben ne hamileliğime sevinebildim ne eşyalarımı rahatça gösterebildim burada paylaşabiliyorum ancak
canım aslında çatıma bakmak için değil bi kere kanamam bide sancım çıkmıştı ya ozamanlar bakmıştı
doktorda dedi zaten 13 ünde yeniden bakalım belki değişiklik olur dedi
ama benim umudum yok tatlışkom çünkü daha önce başka bi doktorda demişti çatın dar hamile kalırsan normal yapma hee bebeğin 3 kiloyu geçmez sende dayanabilirim diyosan dene ama benim tavsiyem riske atma sezeryan ol dedmişti (((((((((((
benim oğlanlar uyuyor,çamaşır bulaşık işini hallettim,yatasım var,çok uykusuzum ama iş de çok,ne zor oldu ya.Oğlumun saılığı var biraz ,inş yarına biraz düşer de yatış vermez dr
benim oğlanlar uyuyor,çamaşır bulaşık işini hallettim,yatasım var,çok uykusuzum ama iş de çok,ne zor oldu ya.Oğlumun saılığı var biraz ,inş yarına biraz düşer de yatış vermez dr