2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

çatım darmış canım o yüzden daha tarih vermedi perşembe günü yeniden muayene edicek ona göre gün vericek

tatlım senin dr erken muayene etmiş çatını benim daha bu hafta bakmıştı belki perşembe gittiğinde açılcak çatın olabilir yanii :) inşallah olur hehhehe

öyle tabi canım denemekten zarar gelmez
bak bunuda yanında gelenlere söyle okusunlar
doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin (Araf 54)

senin ablanın tüp bebek denemesi olucaktı sanırım canım ne oldu

kardeşimin olmadı malesef Allahtan umut kesilmez biz istemeye devam edicez ama çok yıkıldı çok üzüldü canım benim yaaa O böyle olunca ben ne hamileliğime sevinebildim ne eşyalarımı rahatça gösterebildim burada paylaşabiliyorum ancak

tatlım senin dr erken muayene etmiş çatını benim daha bu hafta bakmıştı belki perşembe gittiğinde açılcak çatın olabilir yanii :) inşallah olur hehhehe

canım aslında çatıma bakmak için değil bi kere kanamam bide sancım çıkmıştı ya ozamanlar bakmıştı
doktorda dedi zaten 13 ünde yeniden bakalım belki değişiklik olur dedi
ama benim umudum yok tatlışkom çünkü daha önce başka bi doktorda demişti çatın dar hamile kalırsan normal yapma hee bebeğin 3 kiloyu geçmez sende dayanabilirim diyosan dene ama benim tavsiyem riske atma sezeryan ol dedmişti (((((((((((

yaa çok üzüldüm allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah bizede sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

canım inş tez zamanda hayırlısıyla kardeşinde hamile kalır Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu kimseyi mahrum bırakmasın evlat sevgisinden.

ay cnm benim ya rabbim inşallah nasip ederde olur cnm dualarım kardeşinle

hiç belli olmas kıs allah ol der olur :) sen kesme ümidini dua et

hadi tontişler bende çıkıyım azıcık uyumaya çalışıyım ya gece uyuyamadım :) sonra görüşürüz geneeeeee baş başınnn

dua ediyorum hep canım ama artık sezeryan olucağımdan eminim yeniden umut edip üzülmek istemiyorum .

amaaaaaaan sıkma canını valla guguşlar sağlıklı gelsinde sezercikmiş normalmiş farketmezki kıs sağlıklı olsunlarda canlarımız feda olsun onlara demi ama :) dr banada sezercik dese hiç takmam kıs kafama yeterki alıyım guguşumu koynuma :)

öyle tabiki canım onlaraa can feda kurban olsun anneleri onları yaratan Rabbime

kızlar sizce göbüşüm aşağı inmişmi ben hiç anlamıyorum
Eki Görüntüle 570821 Eki Görüntüle 570825
yok canım inmemiş

canım üzüldüm allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin kardeşine ve tüm evlat isteyenlere bizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin

selinsila kardeşin için çok üzüldüm canım,Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah anneliği

benim oğlanlar uyuyor,çamaşır bulaşık işini hallettim,yatasım var,çok uykusuzum ama iş de çok,ne zor oldu ya.Oğlumun saılığı var biraz ,inş yarına biraz düşer de yatış vermez dr

benim oğlanlar uyuyor,çamaşır bulaşık işini hallettim,yatasım var,çok uykusuzum ama iş de çok,ne zor oldu ya.Oğlumun saılığı var biraz ,inş yarına biraz düşer de yatış vermez dr

kolay gelsin canım inşallah sarılık olmazsınız inşallah emiyormu kaç kilo doğdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…