2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

benim de bebeğim dönmüyor artık sezeryan kesinleşti gibi ama son bır kaç gundur cok fazla akıntım var hatta artık ped kullanmak zorunda kalıyorum pazartesı doktor kontrolum var bakalım ne dıcek sezeryan tarıhım bellı olur artık umarım belırsızlık cok kotu

bıde kaynananmda kalıyorum okdar sıkıldımkı dogursamda evıme gıtsem dıe beklıyorum bu sabah hstaneye gıdıcez esımle esımın borcu vardı kaynanama tuuttudu ısterım dıe kavga cıkardı aglattı benı en mutlu gunlerım stresle gevıyo suan evde ıkı yabancı gıbıyız

selam kızlar herkes iyidir umarım rapor vermeye geldim :) bugün randevumuz vardı dr amcamız eli kulağında dedi haftaya cuma randevu aldık o zamana kadar benım kız gelecek sanırım . . Annem ve kardeşimde haftaya gelecek 4 gözle bekliyorum gelişlerini ve de bebişimi

cnmyaaaa sende zor durumdaymiysin
anliyorum seni benimde buaralar psikolojim cok bozuk,en zor donemimiz gecmek bilmiyoooo
dogursaydik bebislerimizi alsaydik kucagimiza inanki hepsini unuturdukkkkk insss
allah yardimcimiz olsun cnmm inss ,sen bidaha nezaman gidecen dr a:26:

Son düzenleme:
kızlar birşey sorucam ya doktorada hiç sormadım bugün nette gezinirken okudum kalıcı lekelenme olursa hemen doktora başvurun diye bende bu çoktandır vaaar ...ya nedenini sorucam nedir bu kalıcı lekelenme böyle kilodum 2 günde simsiyah oluyor omu kalıcı lekeleme acaba bilen varsa cvb versin ne olurya..

Kizlarbugundoktora gittim dr bebegin kafasi buyuk dedi 95 mm cikti normal dogum zor dedi bendeee ne sanci ne acilma hic birsey yo benimgibi olanlarin bebek kafa olcusu kac acaba yoksa dr beni panikletti mi ya sonra 3.5 kilo deenildi. Kafamkaristi.

Canım bnde 37.hafta da gittiğimde Bpd 9,54 cm çıkmıştı . Hatta ölçüm sonucu 39 gösteriyo ama bna öle bşy demedi doktor. Yarın gidicem 38 bitmiş olcak ve çatı muayenesi olcam belki ona göre söler yaparsın veya yapamazsaın die bakalım kısmet artık..

canım alltan muayene olmadıysan lekelenme normal degıl....bana doktor sureklı dıo lekelenmen olursa gel dııe bence doktora gtmelısın

kızlar kasığımdan sağ bacağıma doğru yayılan bir ağrı var. sizce doğum sancısı olabilir mi? yarın da doktora gidiyoruz ama...

slm kızlar bende doğurmadım hala
yanlız deilsiniz
son gün 12.12.2012 çrş dedi dr.
eğer normal sancım olmazsa önce suni sancı
yine olmazsa sezeryan
Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
artık kavuşalım canlarımıza...

Ben 40 a giriyorum birde kizlar erken dogar derler sezeryan olmak istemiyorum 37 de bana yine 95 demislerdi ben kan ilacida dahil hepsini 1,5aydir b iraktim 3hafta onden gidiyor die sanada Allah kolaylik versin.

Tontisler kizimin dogmasina az kaldi. Birinci ismi hazir ÖMÜR ( geriye kalan hayatimin anlmai oldugu icin ) olacak yanina ikinci isim olarak ne yakisir ??? Yine anlami guzel olsun istiyorum..

Yorumlarinizi bekliyorum

Akşamdan beri konuşuyorum, gel oğlum bu gece gidelim doğurayım yarın da evimize geliriz diye ama banamısın demiyo yaaa, tepki bile vermiyo. Ben ne zaman istersem o zaman gelirim karışma benim işime diyo herhal

Tontisler kizimin dogmasina az kaldi. Birinci ismi hazir ÖMÜR ( geriye kalan hayatimin anlmai oldugu icin ) olacak yanina ikinci isim olarak ne yakisir ??? Yine anlami guzel olsun istiyorum..

Yorumlarinizi bekliyorum

bence kiz cocugune tek isim yakisiyor...omur guzel ikinci isme gerek yok bence cnm...

Yorumlarinizi bekliyorum

cnm bn 2ısımı hıc sevmıyom cocuklar ıcınde hep sıkıntı oluo aıle arasında omuru kullanıyon mesela okulda dıger ısmı duyunca cocuk donup bakmıyo bıle arkadasımın cocugunun adı gulcın ırem cocuk ıremı bılıyo okulda gulcın dıolarmıs bakmıomus:)omur ısmı gercekten cok gusel ve yeterlı

Ben 40 a giriyorum birde kizlar erken dogar derler sezeryan olmak istemiyorum 37 de bana yine 95 demislerdi ben kan ilacida dahil hepsini 1,5aydir b iraktim 3hafta onden gidiyor die sanada Allah kolaylik versin.
Amin canım cümlemıze insallah. Iyi bak o zaman senin durum Benden iyi suan hafta olarak öndesın Benden ve ölçümüz aynı. Benim de bir Ayy öncesine kadar normal zor sezeryan olabilirsin böyle giderse diyodu doktor ama Gecen cumartesi artık normale indiğini görduk. Sebebi de Basi doğum kanalına girmesiymis. Henüz kafatası yumuşak olduğu için oraya göreuyum sağlar dedi Doktor. Ve son muayene de dediğim gibi 2hafta öndeydi yine ama yine aşırı sayılmaz demişti. Bakalım yarın çatı muayenesi Sonucu ne diyecek. Bende normal doğum istiyorum kısmetse. Yani tercihim sezeryan olmaz. Mecbur kalmadıkça. Artık hepimiz için hayırlısı olsun inşallah canım..

Şu anda oğluşum sütünü içti göğsümde yatıyo.allah hepinize nasip etsin.acelecilik yaptı 37. haftada geldi.çok erken değil ama yine de erken doğmasının sıkıntıları oldu çok ciddi olmasa da.erken gelsin diye söylenmeyin kızlarrrr:)gününü tamamlasın en azından 39 u görün.size de allah benim gibi kolay doğumlar nasip eder inşallah...

gügügügügüggü naydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

haydee dogumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa derrmişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kafayımı yedik neeeeeeeeee :)))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…