2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar selamlar nasılsınız uzuuun zamandır gırmıyodum 40 haftamın ıcındeyım dun sancım vardı ve acılmam 3 santıme yakındı doktor yatıs vermekle vermemek arasındayım bas gelısı normal doguma uygun dedı 6 saat yattım gozetım altında ama nobet degısınce nobetcı dr. sabahıda yarınıda bulabılır kalıp kalmamamk sana kalmıs cıkarsanda kagıt ımzala dedı bende cıktım esımle eve geldık bugunde az sancım cıktı nst de 70 lerde felan eve yolladılar ya okdar sıkıldımkı anlatamam alttan bakıp bakıp duruyolar zaten ozelemıgıtsem ne yapsam anlamadım ??????????????????????????????

Selam kizlar ....

Doktordan geldik hersey normal 37+6 dayiz 3200 gr ve hala kanalda kizim nts de sanci cikmadi bile....

Normal dogum icin 24 araliga kadar beklicez ondan once gelirse ne ala gelmezse suni sanciyla mi dogacak ??

Cantani yinede hazir tut dedi doktor 24une daha cok var ya..

belırsızlık ıstee en canımı sıkan seyy ayy sınır oldum sabır cannımm napcazz

Bende 37+1 deyim çok sıkıldım artık bizimki de normal görünüyor hiç açılma olmadan suni sancı verirler mi ki

Bende 37+1 deyim çok sıkıldım artık bizimki de normal görünüyor hiç açılma olmadan suni sancı verirler mi ki

Valla bilmiyorum canim 24 araliga kadar beklicez dedi bende sormadim 24 aralikta dogmazsa ne olacak diyee..
Haftaya tekrar cagirdi bundan sinra her hafta kontrolum olacakmis o zamana kadar dogurmazsam sorarim :)

ya kızlar evet ben dua okurken düşünememişim. ama sonrasında ikramlarda giyilse olmaz mı bilemedim.

Aslında biraz bölgesel adetlere bağlı canım. Nerede yaşıyorsun ya da genel olarak akraba çevrenizde mevlütlerde nasıl giyiniliyor bilmiyorum. Mesela bizim mevlütlerde kıyafet değiştirme diye bir şey yoktur. Ama bazı yerlerde bir değil birden fazla kez değiştiriyorlar. O bize komik gelir mesela. Çünkü adetlerimizde yok. Bence, benim fikrim dantel olmayan bir elbise alman. Boy vs. yine aynı olabilir. Siyah opak çorap giyersin. Hem Kuran okunurken, hem de ikramlarda tek elbise olabilir o zaman. Ama bence dantelli bir şey mevlüt için uygun değil.

canım senın sancın acılmam vvss varmı

Yok canım. En son bu Pazartesi gitmiştim sancı falan çıkmadı. Önümüzdeki hafta Çarşamba gününe sezaryen planlandı zaten. Miyom ameliyatım da yapılacak aynı zamanda. Bugünü saymazsak artık 4 gün kaldı yani.

Kizlarbugundoktora gittim dr bebegin kafasi buyuk dedi 95 mm cikti normal dogum zor dedi bendeee ne sanci ne acilma hic birsey yo benimgibi olanlarin bebek kafa olcusu kac acaba yoksa dr beni panikletti mi ya sonra 3.5 kilo deenildi. Kafamkaristi.

slmm kizlar bende gordugunuz uzere iki gun var ama yokkkk doguramadimmmm
ustelik bir haftadir sanci cekiyorummmmmmmm
meryem bende pazartesi ve carsamba asiri sancilanmalardan dolayi gittim ebeye sancim cok ama
alttan iki cm tek acilmis okadar acilmayla zor olur diyolar gonderiyolarrrr
bugunde normal rdv vardi yine ebeyle,ve dun nisanim geldi kanli sumuksu akinti bugunde hala ara ara geliyor
ebeye soyledim ve sancilarim 80 90 i bile vuruyodu ama yok dedi,yarin dr unla gorus dedi oda baksin o karar versin dedi
alt kemik sertmis suni verseler bile acilamayabilirmis, sonradan sezeryana lairsak kotu olursunuz dedi
iyide benim ucuncu hamileligim ve normal dogum hepsi:26:
bende aynen senin gibiyim inan herkes doguramadinmi diyoo deli oluyorum artik psikolojim bozulmussyaaa

evet ayyynen, anneme gidiyorum onu arayan arayana, eve geliyorum akrabalar beni arıyor. gazeteye ilan vericem merak etmeyin dedim:)) benm de sancılar 65 civarı çıktı geçen gün ama dr açılma olmadığı için ve bebek kanala girmediği içinb haftaya gel dedi. ben de korkuyorum suyu azalırsa falan filan. benden akıntı veya su gelmedi hiç . belim de falan ağrı da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…