öyle mi oluyor muş.ben de küvete sıcak su doldurayım o zaman azcık yatayım içindebenim açılmam var mı ben bilmiyorum ki dün gittim doktora ama aşağıdan bakmadı.sadece ultrasonla baktı.sen açıklık olduğunu kendin elleyince hissedebiliyomusun.ya da aynada felan bakınca anlaşılıyor mu açıklık olduğu
evet kızlar .o diyenler doğru söylüyor çatının açılması için ben medivenleri bile iki iki çıkıyorum bakın şu sitede hamile hareketleri var ben günlük yapmaya çalışıyorum Prof. Dr. Esat Orhonnormal doğuran ve günü yaklaşan gebeler çömelip kalkın rahim açılsın..
burdaki karılar öyle dedi bana.
yoksa doğuramazsın diyolar
insallah normal olur senin de bizim de yarın günüm doluyor .insallah bugün yarın gelir de zora koymaz anasını çünkü bebek 3600 olmuş bu saatten sonra 4 kilo olursa normal de yapmazlar diye korkuyorumaynı bende senin gibiyim çok enerjik hala iş yapıyorum.evet normali bekliyorum aksilik yok şu ana kadar normal için doktorum sezeryan isteseydin geçen hafta alırdım dedi ama oda istemiyor sezeryan olmamı şimdi gününmü bekliyorum cumartesi doluyor keşke o güne kadar olsa sancıyla 40 haftadan sonra sancıda olmazsa zora giriyor allah yardım etsin bize işallah fazla beklemeyiz..banada herkes hala doğurmadınmı diyor..
evet kızlar .o diyenler doğru söylüyor çatının açılması için ben medivenleri bile iki iki çıkıyorum bakın şu sitede hamile hareketleri var ben günlük yapmaya çalışıyorum Prof. Dr. Esat Orhon
insallah normal olur senin de bizim de yarın günüm doluyor .insallah bugün yarın gelir de zora koymaz anasını çünkü bebek 3600 olmuş bu saatten sonra 4 kilo olursa normal de yapmazlar diye korkuyorum
o bende de oluyo canım..
arada bi ıslaklık oluyo hatta baya oluyo bana.
doktora da dedim sızıntı şeklinde olmaz mı diye.
yok dedi bacaklarının arasından akıcak o su .
yoksa suyum geliyo diye gelme sakın dedi
ben özele gitmeyi bıraktım canım yoksa bakardı kesin.devlete gittim herşey yolundamı diye suyuna felan baktırdım kilosunu öğrendim nst yesoktu.sancı çıkmadı zaten.ama çıksaydı belki bakardı alttan bilmiyorum ki :26:ilginç bi doktorun varmış gerçekten.
nstye falan da mı sokmuyo seni..
:26::26:
yok canım öyle bakmayla anlaşılmıyo açıklık benim 1 parmak açılmam var
evet kızlar .o diyenler doğru söylüyor çatının açılması için ben medivenleri bile iki iki çıkıyorum bakın şu sitede hamile hareketleri var ben günlük yapmaya çalışıyorum Prof. Dr. Esat Orhon
insallah normal olur senin de bizim de yarın günüm doluyor .insallah bugün yarın gelir de zora koymaz anasını çünkü bebek 3600 olmuş bu saatten sonra 4 kilo olursa normal de yapmazlar diye korkuyorum
işallah son günler beklemek daha zormuş şimdi anladım benden çok eşim daha heyecanlı doğur artık diyip duruyor..
artık son zamanlar olduğu için usg yanıltır canım ben hiç ihtimal vermiyorum .bir tanıdık dedi benim bebeğime 4 kilo dediler 3250 doğdu dedi.bir başkası da diyor ki 2750 dediler 3400 doğdu.hiç güven olmuyor artık doğunca görücez asıl kilosunu veletlerinbenimde 3400 olmuşşş :26:
aynen benimki de öyle doğsun artık ya sevelim artık diyorişallah son günler beklemek daha zormuş şimdi anladım benden çok eşim daha heyecanlı doğur artık diyip duruyor..
geçende de oldu herhalde hormonlardan dolayı terliyor orası .sızıntı şeklinde akmazmıymış.ben akar biliyordum .:26:
ben özele gitmeyi bıraktım canım yoksa bakardı kesin.devlete gittim herşey yolundamı diye suyuna felan baktırdım kilosunu öğrendim nst yesoktu.sancı çıkmadı zaten.ama çıksaydı belki bakardı alttan bilmiyorum ki :26:
canım sen ve bebeğin için neyse hayırlısı inşallah öyle olur canım normal olmazsada sezeryande olabilir inanki sezaryen kötü değil korkulcak hiç bişey yok
geçende de oldu herhalde hormonlardan dolayı terliyor orası .sızıntı şeklinde akmazmıymış.ben akar biliyordum .:26:
ben özele gitmeyi bıraktım canım yoksa bakardı kesin.devlete gittim herşey yolundamı diye suyuna felan baktırdım kilosunu öğrendim nst yesoktu.sancı çıkmadı zaten.ama çıksaydı belki bakardı alttan bilmiyorum ki :26:
allah evlatlarını sana bağışlasın inşallah sütün artar da bebeğine yarar kilo alır inşallah.humana felan içtinmi rezene çayı da iç günde 4-5 bardak iç onlar çok süt yapıyormuş birde emzirmeden yarım saat 1 saat önce sarımsak yut .bebeğin memeyi iştahla kapmasını sağlıyormuş.mrh gebişler eskisi kadar giremiyorum artık buraya malum 2çocukla olmuyor pek zamanım minik oğluşumda saolsun gece devamlı ayakta hiç uyku yok sütümde nerdeyse hiç yok ilk zamanlrda vardı gene sütüm olsun diye yapmadığım şey kalmadı olmayınca olmuyor işte oğlumda doğum sarılığı vardı 1 hafta sonra gittiğimde doktorumuz bebeğin kilosunda düşme gördü 3500du 3330 kiloya düşmüş sarılık ve bebeği aç bırakmışım ne yazıkki doktor sma gold verdi emziriyorum azıcıkta olsa sütümden içsin diye ama aç kalıyor bebeğim insanın bebeğine yetememesi inaılmaz kötü bişeymiş psikolojik olarak çok etkiliyor bir anneyi en azından bende öyle oldu allahtanki biberon tutuyor bide biberon tutmasaydı ne yapardım buda iibişey en azından kıızm 8 yaşında sabah uyandığında biz oğluşumla ayaktaydık anne gözlerinin altı morarmış yorgun gibisin sen yat ben kardeşime bakarım demezmi işte inanıl bu söz insanın her türlü stresini yorgunluğunu alıyor canlarım benim iiki varlar iiki benim evlatlarım onları yaratan allaha kurban olurum ben...
evet çok sağol tatlım herşeyin hayırlısı hepimiz için ama inanırmısın ben sezeryan olmaktan daha çok korkuyorum..
mrh gebişler eskisi kadar giremiyorum artık buraya malum 2çocukla olmuyor pek zamanım minik oğluşumda saolsun gece devamlı ayakta hiç uyku yok sütümde nerdeyse hiç yok ilk zamanlrda vardı gene sütüm olsun diye yapmadığım şey kalmadı olmayınca olmuyor işte oğlumda doğum sarılığı vardı 1 hafta sonra gittiğimde doktorumuz bebeğin kilosunda düşme gördü 3500du 3330 kiloya düşmüş sarılık ve bebeği aç bırakmışım ne yazıkki doktor sma gold verdi emziriyorum azıcıkta olsa sütümden içsin diye ama aç kalıyor bebeğim insanın bebeğine yetememesi inaılmaz kötü bişeymiş psikolojik olarak çok etkiliyor bir anneyi en azından bende öyle oldu allahtanki biberon tutuyor bide biberon tutmasaydı ne yapardım buda iibişey en azından kıızm 8 yaşında sabah uyandığında biz oğluşumla ayaktaydık anne gözlerinin altı morarmış yorgun gibisin sen yat ben kardeşime bakarım demezmi işte inanıl bu söz insanın hertürlü stresini yorgunluğunu alıyor canlarım benim iiki varlar iiki benim evlatlarım onları yaratan allaha kurban olurum ben...
öyle mi ne bi,liyim hiç yaşamadımkicanım suyun geldiğinde bardaktan boşalır gibi oluyor birden bayağı bir su yani..
benim hiç o kadar sancım çıkmadı canım evde sancım çok arttığı da oluyor ama hastanede ne ağrı ne sancı hiçbişey yokvalla ne biliyim öyle bişey demedi bana işte..
benimde dün 2 tane sancı çıktı
biri başta biri sonda..
biri 80 e biri 100 e ççıkıyodu
sancı mancı yok ama 1 parmak açılmam var işte
allah evlatlarını sana bağışlasın inşallah sütün artar da bebeğine yarar kilo alır inşallah.humana felan içtinmi rezene çayı da iç günde 4-5 bardak iç onlar çok süt yapıyormuş birde emzirmeden yarım saat 1 saat önce sarımsak yut .bebeğin memeyi iştahla kapmasını sağlıyormuş.
artık son zamanlar olduğu için usg yanıltır canım ben hiç ihtimal vermiyorum .bir tanıdık dedi benim bebeğime 4 kilo dediler 3250 doğdu dedi.bir başkası da diyor ki 2750 dediler 3400 doğdu.hiç güven olmuyor artık doğunca görücez asıl kilosunu veletlerin
aynen benimki de öyle doğsun artık ya sevelim artık diyor
öyle mi ne bi,liyim hiç yaşamadımkisuyun gelmesi de iyi değil sanırım dimi .o zaman çocuk susuz kalıyormuş sezeryana alıyorlarmış.?ama herkesin bir olmuyor sanırım suyu gelipte normal doğuranlarda vardır
benim hiç o kadar sancım çıkmadı canım evde sancım çok arttığı da oluyor ama hastanede ne ağrı ne sancı hiçbişey yok
slm kızlar
bebeğim 1 ay erken geldi çok korktuk
doğumda çok sıkıntı çekmiş doktorlar yaşadığına şükredin dediler
babamızda yoktu doğumda ama olsun
şimdi evdeyiz iyi şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?