slm kızlar
sagra canım maden suyuda süt yapıyomuş bide onu dene istersen tatlım
soğan da süt yapıyomuş sagracım..
günde 2 şişe soda iç bide..
meyvelide olur..
çoğalr inşallahh
oğlum az uyuyorken buraya doğum hikayemi yazayım kasım 27sinde sabah uynadığımda nişanım gelmişti doktorumu aradım hastaneye acil dçağırdı nst soktular ve alttan kontrol ettilet alttan 1cm açılma ve nst sancım çıktı ama sancılarımı hissetmiyordum doktorum ayın 29 saat 2ye gün verdi sezeryan için bana bişey olursa gel dedi tmm dedim neyse sonra annemle eşimle eve geldik tv izliyorduk birden sanki bardak bardak su boşaldı benden bende dedimki heralde altıma kaçırdım yatak odama geçtim aman allahım yerler baktım su içinde kaldı annem arkamdan geldi ne oldu yavrum dedi yerleri gösretdim annem eşime çabuk beke geliyor dedi apar topar aynı gece hastaneye gittik ebe alttan baktı doktoru çağıralım hastaneye dedi gece saat 12 gibi doktor evinden geldi hastaneye bana güldü kız ben senden bu süprizi bekliyordum dedi ben şaşkındım eve gideyim sonra gelirim dedim doktor odasına yerleştirelim kızımızı demesinmi odaya yerleştik geldi ebe önlük giyidrik annemin gözleri buğulandı anneme sakin ol ben iim dedim neyse sonra beni sedyeye yatırdılar o an rengim kireç gibi olmuşeşim elimi tututordu annemde bende gelecem dedi ebe sen dur gelme dedi annem ve yanında kızım vardı kardeşlerimi aramış kızımın yanında ağlayamamış kızımı kardeşlerime verek alın götürün kantine kızı demiş neyse asansöre bindik ebe ben hasta bakıcı eşim bide sonra ben amaliyathaneye götürdüler eşim gözlerimin içine bakıyordu elimi bıraktı o anda içerde 2anestesi uzmanı ve doktorum baran hanım ve birde asistan vardı apar topar sedyeden ameliyat masasına aldılar üzerimdeki ölüğü anında çıkardılar baktımki üstümde yeşil bir örtü kafamda bone sol kolumdan damar yolumu açıyorlardı baktığım anda baran hanım benim ilgimi çkemke için başka şeyler soruyordu son olarak ağımz ve burnuma bir nefes alıp verme maskesini yaklaştırıldığını gördüm saat 12.30doğuma girdim ve 12.40de bebeğimi odaya çıkarmışlar sadece annemim sesini duyuyordum gözlerimi açamıyordum okadar derin uyuyordumki annemin kızım bk oğlun oldu demesini duyuyordum bense devamlı kızımı sayıklamışım eliff demişim uyanana kadar uyandığımda herkez oğlumun beşiğinin yanında duruyordu ve benim başımda duran gözleri ağlamaktan kızaran tek annem verdi ebe geldiğimizden beri annen hep seninleydi bebeğe hiç bakmadı bile dedi ee annelik böyle bişey canım anacığım benim üstümü giydirmişlerdi bile kolumda serum vardı ben narkozda uyurken bebeğimi göğüsüme tutmuşlar bayağı bir emiş oğluşum sonra sabah ayağa kalkmam gerekiyormuş bende annemin ve şimin yardımıyla ayağa kaltım ilkbaşta başım döndü az dinlendim 2ciisnde bayağı yürüdüm en komiğide kızımda öğretmenini aramış annemin yanında kalacam ben demiş ahh minnoşum dediğini yaptı ben hastaneden çıkana kadar yanımda kaldı ahtta eve gidip babasına minik bir bavul yaptırmıştı içine bebeklerini okuma kitaplarını ve pijama takımlarını koymuş gelen kızıma takılıyordu elif sen burada kalıcısın diye....
maden suyu gaz yapmazmı peki canım
zaten insan eşine kıyamadığı için katlanıyor ya böyle şeylere geçen gün görümcem geldi gündüz oğlumda yeni uyudu anında geldi uyandırdı bende abla gece uyumadı dedim bana ben uyandırcam sen bakacaksın dedi eşimin hatrına bişey demedim onra akşam geldi yine sonunda patladım ama dayanamadım akşam eşim 8de geldi yemek ısıtacaktım bebeğimde emerken şükür uyudu 1dk geçmeden yine görümcem geldi zile nasıl basıyor eşimde abla oğlan uyuyor dedi banane uyuyorsa uynasın sadece sizmi bebek büyütüyonuz dedi eşime inatlaştı bende abla daha çok minik dedim az dinlensin hep uykusuz dedim bana demezmi sen öylemi diyon bak ben nasıl uyandırcam demesinmi işte o an kan beynime sıçradı aaa dedim sen kızımdada yani ilkbebeğimde böyle yaptım sonra kızım 5sene uyku problemi yaşadı dedim başladı bağırmaya bana ne hayvanlığım kaldı ne öküzlüğüm dış kapıya çıktı apartmanda nasıl bağıyor kötü bişeyde demedimki eşimde abla bomba gibisin ne bağırıyon dedi bende sırf duymuyayım diye kendimi mutfaga kilitledim sonra defoldu gitti 50 yaşında kadın cahil olsa anlarımda bu neyin kıskançlığı hadi bana acımıyon 7 günlük bebeğe günah değilmi allah ıslah etsin benim yüzüme neler söyledi ne yüzle bakacak ben bakmıycam eşim üzülmesin diye hep sustum artık ipleri kopardım tamamen...
onu bilmiyorum canım süt yaptığını duydum sadece bide soğanda süt yapıyomuş
çok az kilo almışsın maşallah.darısı başımıza insallah ben de çabucak veririm kiloları 62 kiloyla hamile kaldım neredeyse 80 oldum çok üzülüyorum ama bebeğim sağlıklı olsun da ne yapayım kilolar verilir elbet.insallah seninde sütün artar bol bol sütün olur.emzirmeye devam et yılma canım yahumana içtim canım bir kutuyu bitirdim rezene içtimdereotu yedim tahin helvası yedim canım bebeğim zaten devamlı emiyor yazık yavruma kuş gibi ağzı hep aç ama boş memeyi çekiyor ama yinede yılmıycam elimdem gelen herşyi yapacam petibör bisküviside süt yapıyormuş hastanede doğumdan sonra sana ondan veriyorlar petibörde yedim bolca ama pek yetmedi kuşburnuda içiyorum ne bulursam içiyorum yeterki sütüm olsun bu arada gebe kaldığımda 64 kiloydum doğuma 71 kilo ile gittimdi 2 hafta oldu doğum yapalı 62 kiloya düşmüşüm halbuki devamlıda yiyorum sütüm olsun diye..
kız keşke doğursan kız daha sevinirim allah hayırlısıyla bir doğurmamızı nasip etseydi..ben bu gece doğurcam
kıskan sen
inşallah canımya çoğalır inanki çok zor bebeğim devamlı aç kuş gibi ağzı uyanınca hep meme arıyor paşam bulamayıncada eldivenlerini emiyor ve başloyor ağlamaya
bu nasıl insan ya,sorunları var sanırım.İpleri koparman da iyi olmuş,tuhaf mıdır nedir
soğan gaz yapıyor onuu biliyorum çok saolun canım amden suyunu araştırdım bayağı süt yapıyormuş hayatım iiki varsınız vede vardı buz dolabında çıkarayımda ısınsın öyle içeyim..
oyy kıyamam yaaa
bak ne yap biliyo musun soğan varya onu yumurtayla pişir ye.
sonra helva yee o da süt yapıyomuş..
tmm canım çok saol yumurtalı soğanı severim hem pişince soğan gazda yapmaz çok saol canım benim
gözlerim doldu okurken canım . maşallah kızına yaaa çok imreniyorum sana gerçekten çok şanslısın canım okadar ince düşünceli bi evladın varki
allah herkezin evladını kendine bağışlasın canımya ben çok şanslıyım bana kıskanmıyormu kzıın diyorlar kesinlikle kıskançlık yok hatta minik anne oldu desem yalan olmaz mesela bebek altınamı yaptı bakıyorumki alt örtüsünü sermiş bezini koşarak hazırlamış bir kaba sıcak su koymuş yanınada pamukları bölmüş asla ıslak mendi kullandırtmıyor kardeşimin poposu üşür diye devamlı böyleyiz şükür
Allahım nazarlardan korusun canım herkese öyle evlat nasip esin inşşşş.
ama herkese anlatma nazar felan değer Allah korusun canım
sorma canımya benide kızdıran bu zatens en 9ay boyunca hiç sorma bebek doğunca kendinde tüm hakları ara yaşı büyükya bizler saygısızlık olmasın diye hep sustuk amabenim gibi sakin birini bile sinirlenirdiyse yapacak bişey yok... eşim ağzını bıçak açmıyor onun için üzülüyorum dedimki banamı kızdın bana kesinlikle hayır sen ii bile dayandın dedi..
tmm canım çok saol yumurtalı soğanı severim hem pişince soğan gazda yapmaz çok saol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?