2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

üzülme canım bence gelişme geriliği felan yok guguşunun hem kesin kilosunu hesaplamıyoki cihaz olasılık söylüyo belkide geçen gittiğinde doktorun fazla ölçmüştür . bi keresinde benim doktorum fazla ölçmüştü çünkü

slm kızlar

bebeğim 1 ay erken geldi çok korktuk
doğumda çok sıkıntı çekmiş doktorlar yaşadığına şükredin dediler
babamızda yoktu doğumda ama olsun
şimdi evdeyiz iyi şükürler olsun

kıvırcık gözünaydın cnm Allah analı babalı büyütsün iyi olunda siz
pıhtılı topikinde listeyi güncelleyecem kaç haftalık ve nasıl doğum yaptın

kıvırcık gözünaydın cnm Allah analı babalı büyütsün iyi olunda siz
pıhtılı topikinde listeyi güncelleyecem kaç haftalık ve nasıl doğum yaptın
35 haftalık oldu canım
sabah suyum geldi sancım ya da açılmam yoktu
bebek kendi doğmaya çalışmış ama doğum kanalında sıkışıp kalmış
doğduğunda yavrumun yüzleri mosmordu
sezeryan oldu
doktorum ve hastane muhteşemdi süper ilgilendiler
babamızda yetişemedi doğuma zaten

hadi bakalım cnm,iyi haberlerini bekliyoruz

üzülme cnm ya,yanlış ölçüm olabilir,doğru bile ölçse dr normal demiş işte.Az kaldı zaten,dr önemli bir şey görse hemen alırdı,meraklanma

sıkıntılı geçiyormuş seninki,üzüldüm canım ,inşallah sarılığı atlatır,zaten atlatırsa emmesi de düzene girer diye düşünüyorum.

İnşallah değerleri düşer canım,insan çok endişeleniyor,üzülüyor.Çok çok geçmiş olsun

vitamincim dualarım seninle insallah kazasız belasız yavrunu kucağına alırsın.allah kolaylık versinpeki kendini hazır hissediyo musun :26:

canım hemen bir doktorun demesiyle hareket etme.özeller bazen böyle şeyler yapıyor ne yazıkki! bence başka bir doktora da git derim.ayrıca ne kadardı önceki kilosu =? sen yemene içmene dikkat et .ve bol bol dua et rabbim hiç üzer mi seni.sakın kafana takma ve düşünme bile.

canım sendedemi belirti yok hiç bende hiç sancı yok.
bugün çok farklı hissediyorum canım yani bugün doğurmasam bile yakınmış gibi hissediyorum.çünkü çatım bu kadar ağrımazdı benim çok baskı var vajinama hissediyorum ve etrafı da çok ağrıyor yürüyemiyorum.şeyimi tuta tuta geziniyorum ama sabahtan beri hiç oturmadım ki habire temizlik yapıyorum koltukları çekiyorum yerleri siliyorum süpürüyorum toz alıyorum şimdi de yemeğimi yaptım hiç olmadığım kadar enerjiğim sabahtan az sancım vardı ama şimdi sancım yok .sadece çatı ağrısı..
sen de mi öylesin normal dimi senin doğumun sen de sancı bekleyenlerdensin .işte gelmedi mi gelmiyor sancı denen şey de dün oturmaya komşuya gittim karnın inmiş dediler .ben de biliyorum dedim ama daha doğurmadınmı sen demekten de geri kalmıyorlar..

oflu canım sağol iyiyiz çok şükür bugün çatım çok ağrıyo sanki doğuracam sen nasılsın var mı bir gelişme sancı vs kendini nasıl hissediyosun
yok canım hiçbişey.
kaynar suylka banyo yaptım nerdeyse rahim açılsın diye
senin açılma yok mu hiç ??

bendede tık yok canım cumartesi doluyo 40 hafta o güne kadar bekleyip doktora gidicem bende bişey olmazsa.

oyy kuzum sende bizdensin demek

bugün iş yaparken çamaşırımda bir ıslaklık hissettim .yine akıntı herhalde dedim kendi kendime.sonra lavaboya gittim baktım çamaşırımın ön üst kısmı ıpıslak.şeyim terlemiş.vıcık vıcık terlemiş resmen.anneme anlattım suyun mu geldi yoksa dedi.ama suyum sızmış olsaydı eğer çamaşırımın ortası da ıslak olurdu .sadece ön üst kısım ıslak ortası kupkuruydu.sizin de böyle oluyor mu kızlar.hiç şeyiniz bu kadar terledi mi

normal doğuran ve günü yaklaşan gebeler çömelip kalkın rahim açılsın..
burdaki karılar öyle dedi bana.
yoksa doğuramazsın diyolar

aynı bende senin gibiyim çok enerjik hala iş yapıyorum.evet normali bekliyorum aksilik yok şu ana kadar normal için doktorum sezeryan isteseydin geçen hafta alırdım dedi ama oda istemiyor sezeryan olmamı şimdi gününmü bekliyorum cumartesi doluyor keşke o güne kadar olsa sancıyla 40 haftadan sonra sancıda olmazsa zora giriyor allah yardım etsin bize işallah fazla beklemeyiz..banada herkes hala doğurmadınmı diyor..

zaten insan eşine kıyamadığı için katlanıyor ya böyle şeylere geçen gün görümcem geldi gündüz oğlumda yeni uyudu anında geldi uyandırdı bende abla gece uyumadı dedim bana ben uyandırcam sen bakacaksın dedi eşimin hatrına bişey demedim onra akşam geldi yine sonunda patladım ama dayanamadım akşam eşim 8de geldi yemek ısıtacaktım bebeğimde emerken şükür uyudu 1dk geçmeden yine görümcem geldi zile nasıl basıyor eşimde abla oğlan uyuyor dedi banane uyuyorsa uynasın sadece sizmi bebek büyütüyonuz dedi eşime inatlaştı bende abla daha çok minik dedim az dinlensin hep uykusuz dedim bana demezmi sen öylemi diyon bak ben nasıl uyandırcam demesinmi işte o an kan beynime sıçradı aaa dedim sen kızımdada yani ilkbebeğimde böyle yaptım sonra kızım 5sene uyku problemi yaşadı dedim başladı bağırmaya bana ne hayvanlığım kaldı ne öküzlüğüm dış kapıya çıktı apartmanda nasıl bağıyor kötü bişeyde demedimki eşimde abla bomba gibisin ne bağırıyon dedi bende sırf duymuyayım diye kendimi mutfaga kilitledim sonra defoldu gitti 50 yaşında kadın cahil olsa anlarımda bu neyin kıskançlığı hadi bana acımıyon 7 günlük bebeğe günah değilmi allah ıslah etsin benim yüzüme neler söyledi ne yüzle bakacak ben bakmıycam eşim üzülmesin diye hep sustum artık ipleri kopardım tamamen...

yok canım hiçbişey.
kaynar suylka banyo yaptım nerdeyse rahim açılsın diye
senin açılma yok mu hiç ??
öyle mi oluyor muş.ben de küvete sıcak su doldurayım o zaman azcık yatayım içinde benim açılmam var mı ben bilmiyorum ki dün gittim doktora ama aşağıdan bakmadı.sadece ultrasonla baktı.sen açıklık olduğunu kendin elleyince hissedebiliyomusun.ya da aynada felan bakınca anlaşılıyor mu açıklık olduğu

o bende de oluyo canım..
arada bi ıslaklık oluyo hatta baya oluyo bana.
doktora da dedim sızıntı şeklinde olmaz mı diye.
yok dedi bacaklarının arasından akıcak o su .
yoksa suyum geliyo diye gelme sakın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…