kıslar ben geldim çok mutsuzummm guguşum kilo vermiş 2850 olmuş dr geri kalan herşey normal dedi pazartesi tekrar bakıcak neden kilo vermiş olabilirkii dr gelişme geriliği olabilir falan dedi hareketlerini say hergün dedi offfffff çok korkuyorum bişey olucak diyee
ayy kızlar cok heyecan bastıı bebişimde durmuyooo oda heycanlandı galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slm kızlar
bebeğim 1 ay erken geldi çok korktuk
doğumda çok sıkıntı çekmiş doktorlar yaşadığına şükredin dediler
babamızda yoktu doğumda ama olsun
şimdi evdeyiz iyi şükürler olsun
35 haftalık oldu canımkıvırcık gözünaydın cnm Allah analı babalı büyütsün iyi olunda siz
pıhtılı topikinde listeyi güncelleyecem kaç haftalık ve nasıl doğum yaptın
oflu canım sağol iyiyiz çok şükür bugün çatım çok ağrıyo sanki doğuracamdoğuramayan gebeler içinde bende varım tabi.
nasılsınız ?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bugün kontrolüm vardı biliyorsunuzzzzzzzzzzz
nts de sancım yüksek cıktııııııı
yarın sabahtan sezeryana gireiyorum dua edin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kıslar ben geldim çok mutsuzummm guguşum kilo vermiş 2850 olmuş dr geri kalan herşey normal dedi pazartesi tekrar bakıcak neden kilo vermiş olabilirkii dr gelişme geriliği olabilir falan dedi hareketlerini say hergün dedi offfffff çok korkuyorum bişey olucak diyee
slm kızlar doğuran arkadaşlar bebişiniz hayırlı olsun geçmişe bakacak hiç vaktim yok
çünkü bende doğdu doğalı kızımın sorunlarıyla uğraşıyorum
yavruş canım seni çok iyi anlıyorum
benim kızda sarılık oldu daha atlatamadı
meme ememiyor doymuyor huzursuz
mama aldım takviye kabız yaptı huzursu
mamayı değştirdim markasını şimdi kabızlık geçti
hafif sarılığı var bide emmeyi becerebilse sütüm çoğalsa
keşke çok zor doğdu doğalı başından ayrılamyorum
sütüm az kendiside az emebiliyor hepsi ayrı bir sıkıntı işte
sütü az olan anneler SMA gold mama kabız yapmıyor birde anne sütüne en yakın mamaymış bilginize
kızlar çok sağolun bugün hastanedeydik kan verdik değeri aynıydı haftaya bidaha gitcez değeri düşmemişse ayrıntılı tarama yapılacak
yine kan idrar felan alınacak ,kuzucum doğduğundan beri habire kan alıyorlar inşallah son olur haftaya .
bunada şükür allah dermansız dert vermesin inşallah.
hasta olan diğer bebişlere acil şifalar diliyorum ,bebeğini bekleyen arkadaşlarada sabır , allah hepimizin yardımcısı olsun
canım hemen bir doktorun demesiyle hareket etme.özeller bazen böyle şeyler yapıyor ne yazıkki! bence başka bir doktora da git derim.ayrıca ne kadardı önceki kilosu =? sen yemene içmene dikkat et .ve bol bol dua et rabbim hiç üzer mi seni.sakın kafana takma ve düşünme bile.kıslar ben geldim çok mutsuzummm guguşum kilo vermiş 2850 olmuş dr geri kalan herşey normal dedi pazartesi tekrar bakıcak neden kilo vermiş olabilirkii dr gelişme geriliği olabilir falan dedi hareketlerini say hergün dedi offfffff çok korkuyorum bişey olucak diyee
kızzz vitaminnnnn sende mi doğuruyon hadş hayırlı olsun şimdiden..
ben ne yapcam bilmiyom..
pınar falan ne zaman doğurmuştu.?
benim gibi olan var mı kızlarrrrrrr
oflu canım sağol iyiyiz çok şükür bugün çatım çok ağrıyo sanki doğuracamsen nasılsın var mı bir gelişme sancı vs kendini nasıl hissediyosun
bugün çok farklı hissediyorum canım yani bugün doğurmasam bile yakınmış gibi hissediyorum.çünkü çatım bu kadar ağrımazdı benim çok baskı var vajinama hissediyorum ve etrafı da çok ağrıyor yürüyemiyorum.şeyimi tuta tuta geziniyorum ama sabahtan beri hiç oturmadım ki habire temizlik yapıyorum koltukları çekiyorum yerleri siliyorum süpürüyorum toz alıyorum şimdi de yemeğimi yaptım hiç olmadığım kadar enerjiğimcanım sendedemi belirti yok hiç bende hiç sancı yok.
yok canım hiçbişey.oflu canım sağol iyiyiz çok şükür bugün çatım çok ağrıyo sanki doğuracamsen nasılsın var mı bir gelişme sancı vs kendini nasıl hissediyosun
bendede tık yok canım cumartesi doluyo 40 hafta o güne kadar bekleyip doktora gidicem bende bişey olmazsa.
bugün çok farklı hissediyorum canım yani bugün doğurmasam bile yakınmış gibi hissediyorum.çünkü çatım bu kadar ağrımazdı benim çok baskı var vajinama hissediyorum ve etrafı da çok ağrıyor yürüyemiyorum.şeyimi tuta tuta geziniyorum ama sabahtan beri hiç oturmadım ki habire temizlik yapıyorum koltukları çekiyorum yerleri siliyorum süpürüyorum toz alıyorum şimdi de yemeğimi yaptım hiç olmadığım kadar enerjiğimsabahtan az sancım vardı ama şimdi sancım yok .sadece çatı ağrısı..
sen de mi öylesin normal dimi senin doğumun sen de sancı bekleyenlerdensin .işte gelmedi mi gelmiyor sancı denen şey dedün oturmaya komşuya gittim karnın inmiş dediler .ben de biliyorum dedim ama daha doğurmadınmı sen demekten de geri kalmıyorlar..
benimde çok dedikodu yapasım var. doldum taşıyorum resmen. eşimin ailesi hamileliğim ve doğum sürecinde sınıfta kaldılar resmen. ama bende annem gidince onlara kök söktürmezsem görürler. gerçi ben o zamanda eşime kıyamam. yoksa yapacaklarımı bilirim ben.
öyle mi oluyor muş.ben de küvete sıcak su doldurayım o zaman azcık yatayım içindeyok canım hiçbişey.
kaynar suylka banyo yaptım nerdeyse rahim açılsın diye
senin açılma yok mu hiç ??
bugün iş yaparken çamaşırımda bir ıslaklık hissettim .yine akıntı herhalde dedim kendi kendime.sonra lavaboya gittim baktım çamaşırımın ön üst kısmı ıpıslak.şeyim terlemiş.vıcık vıcık terlemiş resmen.anneme anlattım suyun mu geldi yoksa dedi.ama suyum sızmış olsaydı eğer çamaşırımın ortası da ıslak olurdu .sadece ön üst kısım ıslak ortası kupkuruydu.sizin de böyle oluyor mu kızlar.hiç şeyiniz bu kadar terledi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?