geçmiş olsun cnm,ilerlemeden geçer umarım
iyi haberlerle dönersin inş
saol canım inşallah sen nasılsın kerem paşa nasıl bide sen genelmi spinalmi yoksa epiduralmi oldun sezeryani
spinal sezeryan olan bi arkadaş bana anlatabilirmi nasıl geçti ameliyatı ameliyattan sonra neler yaşadı yardımcı olun kızlar lütfennn
kızlar slm nasılsınız yarın doğuma gidiyorum ben de :18: herkes gibi endişelerim var benim de sezeryan sonrası neler yaşıycam endişe,sevinç herşey bir arada.bebişim de durmuyor bugün hiç kıpır kıpır o da mı heyecan yapıyorki:) doğuma gitcek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle döneriz ben telefondan foruma giemiyorum fırsatını bulunca haber ederim inşallah.
gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı ömür versin bebişine inşTontisler benim melek kizim 08.12.2012 de sabah saat 10:10 da dunyaya geldi.....
Biraz aceleci cikti melegim 38+0 da gelmeye kadar verdi.
İste hikayemiz.....
Sabah saat 08:30 civari uyandim wc ye gittim bi sorun yoktu. Tekrar yatagima donup yattigimda alttan sucak biseylerin aktigini hissettim ve yataktan kalktigimda suyum bacaklarima dogru inmeye basladi hemen annemi cagirdim ve apartopar hastaneye gittik 7 cm acilma var ama bende sanci yok ....
doguma az kalmis dendi hemen doguma hazirlandim ve o arada sancilar gelmeye basladi ben boyle bi sey yasamadim hic....
Biraz zor bi dogum sureci gecirdim suan popomun uzerine oturamiyorum 4 dikisim var. Ama melegim oldukca saglikli masallah....
Babamiz bizi ancak 6 saat sonra gorebildi cunku bilenler vardir ayri illerdeyiz esimle..
Melegim ÖMÜR CEYDA' M HOSGELDİN :)))
Allah herkesin yavrusunun saglikla dunyaya gelmesini nasip etsin.
Simdilik bu kadar sonra yine gorusuruz tontisler....
kuzum geçmiş olsun...
inşallah geçmiştir de yatırmazlar kızını..
dualarımız sizinle..
RAbbiME emanetler..
canım geçmiş olsun umarım bir sorun çıkmaz kızında
oyy maşallah :) kaç kilo doğdu Allah nazardan saklasın analı babalı büyütsün
ofluuu biz kaldık yaw
Sagol canim sana da gecmis olsun.
merhaba kızlar,
doğum yapan arkadaşları tebrik edrim,Allah analı babalı hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..
bebeği rahatsızlanan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum,Allah' ım şifa versin,dermansız dert vermesin hiçbirimize,hepimiz sağlıkla kucaklayalım miniklerimizi..
biz de bugün kızımla ilk kontrolümüze gittik,sarılık başlangıcı çıktı kızımda,kan değeri 11 di. şuan için tedaviye gerek duymadı dr. 2 gün sonra tekrarlanıcak testi inşallah yükselmez,sürekli uyuyor uyandıramıyorum bir türlü.bol bol emzirmek gerekiyormuş ki ben daha dünden beri emzirmeye başlayabildim,ilk 3 gün hiç sütüm gelmedi,sezeryan doğumlarda sütün geç gelmesi olabiliyormuş,dünden beri emiyor çok şükür ama mama takviyesi de yapıyoruz hala..
canım ben spinal sezeryan oldum korkma sakın, sadece dokunmaları hissediyorsun o kadar hızlı oluyoki her şey bi anda çıkıyo bebek, ama ben sonrasında 4 gün çok şiddetli baş ağrısı çektim çok su içtiğim için 4 günde atlattım daha uzun süren kişiler duydum. sezeryan olduktan 5 saat sonra ayağa kalktım ilk kalkmada zorlandım biraz başım döndü sonraki kalkmalarım daha kolay oldu 2-3 günde bayatoparladım bebişim 13 günlük oldu bile darısı doğurmayanların başına
gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı ömür versin bebişine inş
kızlar çok sağolun bugün hastanedeydik kan verdik değeri aynıydı haftaya bidaha gitcez değeri düşmemişse ayrıntılı tarama yapılacak
yine kan idrar felan alınacak ,kuzucum doğduğundan beri habire kan alıyorlar inşallah son olur haftaya .
bunada şükür allah dermansız dert vermesin inşallah.
hasta olan diğer bebişlere acil şifalar diliyorum ,bebeğini bekleyen arkadaşlarada sabır , allah hepimizin yardımcısı olsun
çok saol canım peki keseken felan hissediyomusun ? maşallah bebişine darısı başımıza
evet hissediyosun bişey derinin üstünden sürtüyolar sanki ama acı yok merak etme, sana tavsiyem sakın internetten sezeryan falan izleme ben o hatayı yaptım o kadar tedirgin girdimki canım acımadığı halde dokunduklarında bağırdım panik oldum acıyacakmış gibi geldi galiba bebeği gördükten sonra beni uyttular, birde sezeyan sırasında kafanı sakın oynatma baş ağrısı bu yüzden oluyormuş birde doğumdan sonra çok su iç zaten emziririken deli gibi susuyorsun, senin doğum sezeryan mı olcak?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bugün kontrolüm vardı biliyorsunuzzzzzzzzzzz
nts de sancım yüksek cıktııııııı
yarın sabahtan sezeryana gireiyorum dua edin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anammm kız sende 12,12,12 de doğum yapmış oluyosun hadi hayırlısı hayırlı doğumlar canım
yaa evet hayırlısı buymus demekkişiiiiii canımmmmmmmmmmmmmm
birinizin tel olsaydı arasır haberleşirdik ama yarın sabahtan gidicem hastaneyeeee
kıslar ben geldim çok mutsuzummm guguşum kilo vermiş 2850 olmuş dr geri kalan herşey normal dedi pazartesi tekrar bakıcak neden kilo vermiş olabilirkii dr gelişme geriliği olabilir falan dedi hareketlerini say hergün dedi offfffff çok korkuyorum bişey olucak diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?