2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

spinal sezeryan olan bi arkadaş bana anlatabilirmi nasıl geçti ameliyatı ameliyattan sonra neler yaşadı yardımcı olun kızlar lütfennn

spinal sezeryan olan bi arkadaş bana anlatabilirmi nasıl geçti ameliyatı ameliyattan sonra neler yaşadı yardımcı olun kızlar lütfennn

canım ben spinal sezeryan oldum korkma sakın, sadece dokunmaları hissediyorsun o kadar hızlı oluyoki her şey bi anda çıkıyo bebek, ama ben sonrasında 4 gün çok şiddetli baş ağrısı çektim çok su içtiğim için 4 günde atlattım daha uzun süren kişiler duydum. sezeryan olduktan 5 saat sonra ayağa kalktım ilk kalkmada zorlandım biraz başım döndü sonraki kalkmalarım daha kolay oldu 2-3 günde bayatoparladım bebişim 13 günlük oldu bile darısı doğurmayanların başına

kızlar slm nasılsınız yarın doğuma gidiyorum ben de :18: herkes gibi endişelerim var benim de sezeryan sonrası neler yaşıycam endişe,sevinç herşey bir arada.bebişim de durmuyor bugün hiç kıpır kıpır o da mı heyecan yapıyorki:) doğuma gitcek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle döneriz ben telefondan foruma giemiyorum fırsatını bulunca haber ederim inşallah.

şimdiden hayırlı olsun cnm,inş kolay geçer ameliyatın ve ameliyattan sonrası.

gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı ömür versin bebişine inş
kuzum geçmiş olsun...
inşallah geçmiştir de yatırmazlar kızını..
dualarımız sizinle..
RAbbiME emanetler..

canım geçmiş olsun umarım bir sorun çıkmaz kızında

oyy maşallah :) kaç kilo doğdu Allah nazardan saklasın analı babalı büyütsün

ofluuu biz kaldık yaw

Sagol canim sana da gecmis olsun.

kızlar çok sağolun bugün hastanedeydik kan verdik değeri aynıydı haftaya bidaha gitcez değeri düşmemişse ayrıntılı tarama yapılacak
yine kan idrar felan alınacak ,kuzucum doğduğundan beri habire kan alıyorlar inşallah son olur haftaya .
bunada şükür allah dermansız dert vermesin inşallah.
hasta olan diğer bebişlere acil şifalar diliyorum ,bebeğini bekleyen arkadaşlarada sabır , allah hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:

çok saol canım peki keseken felan hissediyomusun ? maşallah bebişine darısı başımıza

yavruscum inş düzelir bebişin canım

slm kızlar doğuran arkadaşlar bebişiniz hayırlı olsun geçmişe bakacak hiç vaktim yok

çünkü bende doğdu doğalı kızımın sorunlarıyla uğraşıyorum

yavruş canım seni çok iyi anlıyorum
benim kızda sarılık oldu daha atlatamadı
meme ememiyor doymuyor huzursuz
mama aldım takviye kabız yaptı huzursu
mamayı değştirdim markasını şimdi kabızlık geçti
hafif sarılığı var bide emmeyi becerebilse sütüm çoğalsa
keşke çok zor doğdu doğalı başından ayrılamyorum
sütüm az kendiside az emebiliyor hepsi ayrı bir sıkıntı işte

sütü az olan anneler SMA gold mama kabız yapmıyor birde anne sütüne en yakın mamaymış bilginize

çok saol canım peki keseken felan hissediyomusun ? maşallah bebişine darısı başımıza

evet hissediyosun bişey derinin üstünden sürtüyolar sanki ama acı yok merak etme, sana tavsiyem sakın internetten sezeryan falan izleme ben o hatayı yaptım o kadar tedirgin girdimki canım acımadığı halde dokunduklarında bağırdım panik oldum acıyacakmış gibi geldi galiba bebeği gördükten sonra beni uyttular, birde sezeyan sırasında kafanı sakın oynatma baş ağrısı bu yüzden oluyormuş birde doğumdan sonra çok su iç zaten emziririken deli gibi susuyorsun, senin doğum sezeryan mı olcak?

çok saol canım inş cesaretimi toparlayabilir ve korkumu yenerim çünkü oğlumun ilk anını görmeyi çok istiyorum. evet canım sezeryan olucam çatım darmış doktorum bebek sıkışabilir içerde sorun olur dedi sezeryan yapıcam seni dedi perşembe günü kesin tarih belli olucak hiç istemediğim helde sezeryan olucam malesef . tavsiyelerin için çok teşekkür ederim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

bugün kontrolüm vardı biliyorsunuzzzzzzzzzzz

nts de sancım yüksek cıktııııııı
yarın sabahtan sezeryana gireiyorum dua edin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anammm kız sende 12,12,12 de doğum yapmış oluyosun hadi hayırlısı hayırlı doğumlar canım

kızzz vitaminnnnn sende mi doğuruyon hadş hayırlı olsun şimdiden..
ben ne yapcam bilmiyom..
pınar falan ne zaman doğurmuştu.?
benim gibi olan var mı kızlarrrrrrr

kıslar ben geldim çok mutsuzummm guguşum kilo vermiş 2850 olmuş dr geri kalan herşey normal dedi pazartesi tekrar bakıcak neden kilo vermiş olabilirkii dr gelişme geriliği olabilir falan dedi hareketlerini say hergün dedi offfffff çok korkuyorum bişey olucak diyee

hoşgeldin canım..
öyle bişey yoktur canım korkma.
benimkide bikeresinde haftada 50 grcık almıştı.
bazen oluyo öyle şeyler.
bak gör haftaya daha çok almış olur.
benimki 2 haftada yarım kilo almış bu sefer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…