2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Evt bnde nednse eşimin ilk bebeğimizle karşılşma anını çok merak ediyorum ama göremıcem artık anlatır annemler filan :)

kızlar sizi böle hazır görmek benide biraz rahatlattı rabbim inş hepimize kolay doğumlar nasip etsin..yardımcımız olsun..kontrolleriniz ne zamn??? eğer ben doğurmazsam c.tesiye...
uykum geldi yavaş yavaş kaçıorum ben ii geceler size

Canım bnm oğlum olcak bu arada onuda söylim sizin ne olacak :) Geçtiğimz cumartesi gittiğimzde 3.501 gr ölçmüştü doktor. Bakalım daha almaz dedi ama,bnde fzla alsın istmıyom açıkçası çıkması var bide :) zaten max. 3 - 3.200 bile olsa iyi diyorum ben hanı ynlş ölçüm filanda oluyomuş ya

bnmkide bgn 3600kg çıktı.boyunu bilmiorum:44:

amin canım inş hepimiz için..

Aynen bizim minikde gelmezse cumartesi biz gitcez görmeye yine :)

İyi geceleer :)..

kızlar bu arada normal doğuma hazırmısınız..ne düşünüorsunuz,psikolojiniz ne durumda???

Ben şu sıralar korkmaya başladım sanki bir aksilik olacak da çıkaramayacağımı düşünüyorum sonra acilen sezeryana alacaklarını kafamda senaryolaştırıyorum psikolojim bu durumda anlayacağınız ;((

aahhh eşke benimde uykum gelse de yatsam, hatta yatabilsem Benim kontrolüm dündü canım, bide hala doğuramazsam cumartesiye gidicem tekrar.
Ayrıca da sende bizim gibi kandır kendini cesaret gelsin, öle böle çıkıcak bu bebişler yapıcak bişi yok. Nette okumuştum eğer doğum için korkunç bişey çok kötü diye düşünürsen gerçekten öle olurmuş, ama eğer ki nasıl bişi olduğunu bilmiyorum ama sanırım o acıyla başedebilirim, yapıcağımı sanıyorum diye kendini ikna edersen, gerçekten de kolay olurmuş. Yaniii ne hissedersen o. Korkma sende hiç bişeycik olmucak hiç birimize de allahın izniyle, kolayca pırtlatıvericez bebikleri

bnm de oğlum olcak.geçen hafta 3400 dü.200 gr almış 1 haftada..doğana kadar az daha alır sanırım..

Yok yok allahın izniyle ne yapar eder çıkarırız hepimizz :) öle düşünme. OLumlu düşünn, inşallah herşey çok kolay olacak allah yardım eder annelere ::)

Valla bende iice yoruyorum kndimi gece uyanmamak deliksiz uyumak için :)

Bu arada yıne ortak noktamız 3müzde cumartesi kontrole gidicezz hadii hayırlısıı

aminnn inşş öle kolay olcak hepimizinn doğumu :)..

Son düzenleme:

Valla bizlerde aslında öyle kötü şeyler düşünüyoruz zaman zaman ama yine de allah hakkımızda hayırlısını versin diyerek moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz. Artık sayılı günler gerçekten sıkıntıya soktu hepimizi ama napalım yapıcak bişey yok. Hem hiç olmadı sezeryan olucaz tabiki de, ben asla inat etmem normal olsun diye, hatta 3-4 saat beklerim hala açılma olmadıysa beklemem bile. Bebişlerimiz hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar da gerisi önemli değil.
Ama sanırım sen normal için o kadar sıkıntı çekip son anda sezeryan olmaktan korkuyosun dimi. O benimde çok geliyo aklıma, sezeryan olucaksam niye o kadar acı sıkıntı çekeyim diyorum ama orasınıda yaşamadan göremicez. Bari az biraz acıyla yırtsak

Evet kendini telkin etme çok önemli bu arada benim bebeğim en küçükleri galiba 2800 gr dı geçen hafta . Ama bana yeter canı içinde olsun da zayıf olsun önemli değil..birde kızlar kilo artışınız son 2 haftadır nasıl ben biraz önce tartıldım 1 kilo daha almışım toplamda 16 kilo aldım siZ kaç kilo aldınız

sürekli bende fikir yürütüorum.bi yanım evet yaparsın,böbrek sancısı çekmiş insansın , herkes doğurmuş sen neden doğuramayasın dio....
bi yanımda sancıyı çekip çekip pes edip sezeryana dönersen vs dio ne bilim herkesin korkuları hemen hemen aynı sanırım.gün yaklaştıkça ruh halimiz değişio..
inş kolayca atlatıcaz rahat olmakta fayda var..bebişleri kucağımıza aldığımzda herşeyi unutucaz inş
bu arada uyuyabiliorum ben ya çok şükür gece 1-2 yada 2 kez uyanıorum onun dışında sürekli uyanma problemim felan yok...

Ayyynen öle canım bnde kiloyu dert etmıyodum başından berii . Senınde az değil 3ü görür hatta geçedebilir,her hafta kılo alımı frklı oluyo bebişlerin.

Ben tam 20 kilo aldım ve çok çatladım 53 ile başlamştım ve şuan tartıya çkmak istmıyorum artık :)

önemli olan sağlıklı olmaları cnm..ayrıca ölçümlere çokta güvenmemek lazım eksik yada fazla çıkabilio...ben toplamda 11 kg aldım.37.haftamda 2 kg birden aldım.şidi kilo alımım durdu..artık çok iştahlı oldum ama kilo almıom çok şükür...

Benimde oğlum olucak. zaten hep oğlan bebekler bekletiyo analarını böyle baksana
Valla bana kalsa 2800-2900 kg olsa da yeter, sağlıklı olsunda doğduktan sonrada kilo alır, yeterki ben rahat doğurayım

Valla bende iice yoruyorum kndimi gece uyanmamak deliksiz uyumak için :)

Bu arada yıne ortak noktamız 3müzde cumartesi kontrole gidicezz hadii hayırlısıı

aminnn inşş öle kolay olcak hepimizinn doğumu :)..

Bende öyle yapıyorum bile bile oturuyorum yoruyorum kendimi. Daha az önce eşim uyumadan bana diyo, mahvettin beni her gece yatak odasına tek gönderiyosun beni, bende dedim bilerek uyumuyorum napim ne kadar uykum gelirse gece o kadar az uyanırım.

Cumartesiye kadar da belki birimizden haber gelir inşallah.
Şimdiden onu bile düşündüm bak hastanede bile kesin telefondan girip size haber vericem ben doğurdum diye

Çok benzıyoruz ozmn bak aynı yöntemler hep Bnde öle diyorum ve yapıyorum ama yınede 2 kez rutın olarak wc ye kalıyorum ister istemez :)) onun dşında iiiyi.
Evt bnde telefondan giriyorum genelde yatakta geceleri özellikle
Hafta sonuda bi gelişme olursa yazarız 2 kelime bşy ii olur valla haberimiz olur birbirimzden :))

Ben son aya kadar çatlamamıştım ama iki gün önce göbeğimin altınım ince beyaz çizgilerle dolu olduğunu gördüm ve çok üzüldüm sanki daha öncesinde bacaklarımda popomda çatlak yokmuş gibi.birde o kiloları verince derimizde sarkma olacak ;(( benim selülitim vardı fakat çok azdı resmen şimdi üst bacağım ve popom portakal bahçesi gibi ..sizde de bu kadar çok selülit oldu mu? Birde doğurduktan sonra zayıflamaya selülit gidermeyle uğraş dur ;((

bende sohbete daldım kalkamadım pc başından.yazık şu kocalara yaa bnmkide uyudu sessizce :) aslında ben 20.12.2012 de doğurmak istiorum 12.12.12 yi kaçırdım.en başından beri öle düşünüorum nedense ama pek geleceğe benzemio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…