Evet kendini telkin etme çok önemli bu arada benim bebeğim en küçükleri galiba 2800 gr dı geçen hafta . Ama bana yeter canı içinde olsun da zayıf olsun önemli değil..birde kızlar kilo artışınız son 2 haftadır nasıl ben biraz önce tartıldım 1 kilo daha almışım toplamda 16 kilo aldım siZ kaç kilo aldınız
Ayyynen öle canım bnde kiloyu dert etmıyodum başından berii . Senınde az değil 3ü görür hatta geçedebilir,her hafta kılo alımı frklı oluyo bebişlerin.
Ben tam 20 kilo aldım ve çok çatladım53 ile başlamştım ve şuan tartıya çkmak istmıyorum artık :)
bende sohbete daldım kalkamadım pc başından.yazık şu kocalara yaa bnmkide uyudu sessizce :) aslında ben 20.12.2012 de doğurmak istiorum 12.12.12 yi kaçırdım.en başından beri öle düşünüorum nedense ama pek geleceğe benzemio...
bende sohbete daldım kalkamadım pc başından.yazık şu kocalara yaa bnmkide uyudu sessizce :) aslında ben 20.12.2012 de doğurmak istiorum 12.12.12 yi kaçırdım.en başından beri öle düşünüorum nedense ama pek geleceğe benzemio...
20.12. deilde 22.12.2012 olsun bariii o daha mantıklı. hazır üçümüzde c.tesi kontrole gitmişken doğurup gelelim o tarihte
Bende 62 kiloyla hamile kaldım, dün tartıldım 78 olmuşum. ama gün gün almaya devam ediyorum sanki, geçen eşimle birlikte tartıldık o 77,50 kg çıktı bende 77,20 kg. Ama iki gün geçti üstünden şimdi 78 olmuşum.
Ben çatlak kremleri kullandım karnımda hiç yok ama göğüslerimle kalçam çatladı benimde( karnıma gösterdiğim özeni oralara göstermedim maalesef, çatlıcağını düşünemedim hiç. kalçam değilde en çok göğüslerime üzüldüm, aynadan bakınca çok çirkin görünüyo
kilolarda gider be canım napalım, biraz istikrarlı olalım boğazımızı tutalım, süt olsun diye onu bunu yemek yerine bol bol su içelim, hem zayıflarız hem sütümüz daha çok artar zaten.
Bende 62 kiloyla hamile kaldım, dün tartıldım 78 olmuşum. ama gün gün almaya devam ediyorum sanki, geçen eşimle birlikte tartıldık o 77,50 kg çıktı bende 77,20 kg. Ama iki gün geçti üstünden şimdi 78 olmuşum.
Ben çatlak kremleri kullandım karnımda hiç yok ama göğüslerimle kalçam çatladı benimde( karnıma gösterdiğim özeni oralara göstermedim maalesef, çatlıcağını düşünemedim hiç. kalçam değilde en çok göğüslerime üzüldüm, aynadan bakınca çok çirkin görünüyo
kilolarda gider be canım napalım, biraz istikrarlı olalım boğazımızı tutalım, süt olsun diye onu bunu yemek yerine bol bol su içelim, hem zayıflarız hem sütümüz daha çok artar zaten.
Evt senın tarihde güzelmişş 2012-2012 :)) Gayet uyumlu. Tamam kızzlar şimdi ben o tarihee odaklanıyoruum vee pırtlatıyorum o gündeoda olmadı 22.12.2012 :)
Evt senın tarihde güzelmişş 2012-2012 :)) Gayet uyumlu. Tamam kızzlar şimdi ben o tarihee odaklanıyoruum vee pırtlatıyorum o gündeoda olmadı 22.12.2012 :)
Aa bak 2012-2012 diye düşünmemiştim hiç, oda çok güzelmiş. Hayırlısı artık napalım ne zaman gelirse gelsin bizim paşalar napalım
Bende ufak ufak uyumaya hazırlanayım, yatağa girmem bile yarım saat sürüyo zaten. Kremlerimi sürüyorum, göğüs ucu için çatlak kremine de başladım yaklaşık 1 aydır, inşallah işe yarar :S e lavaboya gir üstünü değiştir, uzun vakit
İyi geceler kızlar herkese mucksss
kocamda odaklandı bakalım doğurursun o tarihte diye ama bnm oğlan pek nazlı daha kıpır kıpır..normalde doğuma yakın hareketler azalırmış bnmki hızlandırıo :)
gününü geçerse hiç şaşmam
Kızlar bu arada konuyla alakasız ama eşinizle iliskiyi ne zaman bıraktınız biz 30. Haftada stop dedik aslında son Bir yerde okumuştum don Haftalarda ilişki daha rahat ve kolay doğumu sağlıyormuşşşş
Kızlar bu arada konuyla alakasız ama eşinizle iliskiyi ne zaman bıraktınız biz 30. Haftada stop dedik aslında son Bir yerde okumuştum don Haftalarda ilişki daha rahat ve kolay doğumu sağlıyormuşşşş
Seninde oğlan demekki :) 3müzde aynı günü beklıyoruz ve oğlumuz olcak :) anlaşmalı onlar galibaaHele bi doğsunlarda valla o tekmeleyen ayakları çok öpücem yaa :) en çok bebişlerin ayak ve ellerine bayılıyorummm ve kaçıyorum bnde ii gecelerr :)
Merhaba,
Biz misafir geldik bir bakıp kaçıcaktık ama siz ne güzel yazışıyorsunuz anneler öyle.. Allah yardımcınız olsun inşallah. Biz şimdi pek sabırsızız sizin kadar büyüsek hemencecik diye bekliyoruz.Cinsiyetimizi bile öğrenemedik
Ne derler bir avazda inşallah Rabbim evlatlarınızı sağlıkla kucağıza almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?