2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Bende 62 kiloyla hamile kaldım, dün tartıldım 78 olmuşum. ama gün gün almaya devam ediyorum sanki, geçen eşimle birlikte tartıldık o 77,50 kg çıktı bende 77,20 kg. Ama iki gün geçti üstünden şimdi 78 olmuşum.

Ben çatlak kremleri kullandım karnımda hiç yok ama göğüslerimle kalçam çatladı benimde ( karnıma gösterdiğim özeni oralara göstermedim maalesef, çatlıcağını düşünemedim hiç. kalçam değilde en çok göğüslerime üzüldüm, aynadan bakınca çok çirkin görünüyo
kilolarda gider be canım napalım, biraz istikrarlı olalım boğazımızı tutalım, süt olsun diye onu bunu yemek yerine bol bol su içelim, hem zayıflarız hem sütümüz daha çok artar zaten.

20.12. deilde 22.12.2012 olsun bariii o daha mantıklı. hazır üçümüzde c.tesi kontrole gitmişken doğurup gelelim o tarihte

Evt senın tarihde güzelmişş 2012-2012 :)) Gayet uyumlu. Tamam kızzlar şimdi ben o tarihee odaklanıyoruum vee pırtlatıyorum o günde oda olmadı 22.12.2012 :)

20.12. deilde 22.12.2012 olsun bariii o daha mantıklı. hazır üçümüzde c.tesi kontrole gitmişken doğurup gelelim o tarihte

2012ye 2012 gibi düşündüm zorla bişileri uydurmaya çalışıorum işte kendimce hayırlısı inş biz ne desek boş rabbim yazmış hangi gün doğacaklarını..bgnleride özlücez hem

Sende gayett ii almışsın cnm maşallah en çok bn almşım geriden gelip yetişmişim :) Valla bn çatlak kremi hiç almadım kakao yağı aldım ama sürmeye üşendim valla hangi bi yerime süreyim Ama karnım ve göğüslerimdde hiç yok çatlak,bnde kalça ve basen malesef...
Evt doğumdan sonra bool bol su içicem bnde ve şuu çıkolata benı mahvetti onu bırakcam inşş.. İştahımda giderse iyii daha ne isterim

Evet sen de benim gibi kilo almıştın canım .doğumdan sonra vereceğimizi düşünüyorum önemli olan lohusalık döneminde süt olsun diye tatlıya hamur işine düşmemek laZım yoksa üstüne kilo bile alanlar varmış..amannn tek derdimiz kilo olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun da bir şekilde veririz...

Evt senın tarihde güzelmişş 2012-2012 :)) Gayet uyumlu. Tamam kızzlar şimdi ben o tarihee odaklanıyoruum vee pırtlatıyorum o günde oda olmadı 22.12.2012 :)

Aa bak 2012-2012 diye düşünmemiştim hiç, oda çok güzelmiş. Hayırlısı artık napalım ne zaman gelirse gelsin bizim paşalar napalım
Bende ufak ufak uyumaya hazırlanayım, yatağa girmem bile yarım saat sürüyo zaten. Kremlerimi sürüyorum, göğüs ucu için çatlak kremine de başladım yaklaşık 1 aydır, inşallah işe yarar :S e lavaboya gir üstünü değiştir, uzun vakit
İyi geceler kızlar herkese mucksss

kocamda odaklandı bakalım doğurursun o tarihte diye ama bnm oğlan pek nazlı daha kıpır kıpır..normalde doğuma yakın hareketler azalırmış bnmki hızlandırıo :)
gününü geçerse hiç şaşmam

Kızlar bu arada konuyla alakasız ama eşinizle iliskiyi ne zaman bıraktınız biz 30. Haftada stop dedik aslında son Bir yerde okumuştum don Haftalarda ilişki daha rahat ve kolay doğumu sağlıyormuşşşş

eVT artık öle böyle gelecekler çooook az kaldı :)) ,aynen dediğin gibi valla uyumaya hazırlık bile yapıyorum bnde ancak giriyorum yatağa
Bu arada bnde 2 haftadır kullanıyorum Garmastan verdi doktor bakalım inşş ii gelir bize ,göğüs kremini çok söylüyolar deneyimli anneler.. Bnde yatıyorum artık ii geceler hepiniizee :)

Seninde oğlan demekki :) 3müzde aynı günü beklıyoruz ve oğlumuz olcak :) anlaşmalı onlar galibaa Hele bi doğsunlarda valla o tekmeleyen ayakları çok öpücem yaa :) en çok bebişlerin ayak ve ellerine bayılıyorummm ve kaçıyorum bnde ii gecelerr :)

Son düzenleme:
Kızlar bu arada konuyla alakasız ama eşinizle iliskiyi ne zaman bıraktınız biz 30. Haftada stop dedik aslında son Bir yerde okumuştum don Haftalarda ilişki daha rahat ve kolay doğumu sağlıyormuşşşş

cnmm valla biz çoookkkk erken bıraktıkkk.zaten o konuda ben biraz sorunluyum..canım acıyo felan..bide bebişe bişi olur korkusuyla ağustostan beri hiç bişi yok..
bende duymuştum açılma yoksa tetiklio diye,ama yinede 36.haftadan sonra pek önerilmio..

Uyumadan son cevap

Biz 36-37. haftada bıraktık ama zaten eskisi gibi de değildi, bayağı yavaşlatmıştık, 2-3 haftada bir anca denk geliyoduk. Ama artık bitti, şimdi sadece öpüşebiliyoruz kocamla

zaten sende bi sıkıntı yoksa eğer son ana kadar sorun olmuyo, sadece doktorum bana kesinlikle prezervatifsiz ilişki olmasın enfeksiyon kapma demişti o kadar. Doğumun kolay olduğunu bende duymuştum ama bi arkadaşım doğuma gitmeden önceki gecede birlikte olmuştu eşiyle, sabah doğum kolay olsun diye ama 26 saat suni sancıyla açılma bekledi garibim

yerim bende o ayakları elleri..zaten hissediorum ayağını kimbilir aynı gün doğarlar belkide bu kada tesadüfle buarada isimleri ne olacak bebişlerin yrna cvp larız bu soruyuda...byeeee

Merhaba,
Biz misafir geldik bir bakıp kaçıcaktık ama siz ne güzel yazışıyorsunuz anneler öyle.. Allah yardımcınız olsun inşallah. Biz şimdi pek sabırsızız sizin kadar büyüsek hemencecik diye bekliyoruz. Cinsiyetimizi bile öğrenemedik

Ne derler bir avazda inşallah Rabbim evlatlarınızı sağlıkla kucağıza almayı nasip etsin..

aynen kaçıcam bir türlü çıkamadım :) aminn inş hepimizi bir avazda kurtarsın..darısı sana olsun...zaman çok hızlı geçio ne çabuk 40.haftaya geldik şaşırıorum açıkcası..hergününün kıymetini bil..fotoğrafla göbeğini..ben bgnlerimi çok özlücem..ii gecler

kimsecikler kalmamış burda. hemen hemen herkes bebeğini kucağına aldı ve onunla ilgileniodur şuan.darısı bnm gibi sona kalan hamişlere olsun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…