2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

şu anda olduğunuz dönem bence doğumdan sonrasından daha iyi loğusalığın ilk dönemi çok kötü kızlar bu dönemden yıpratmaya başlamayın kendinizi daha çooook yıpranacaksınız.. bebeğim 21 günlük göbeği düşmedi geceleri uykum yok.. ilk dönemde psikoloji kalmadı bebeğin ağlayışları bebek ağlamazken bile kulaklarımdan gitmiyodu.. yeni alıştım kızıma diyebilirim o yüzden daha çok yorulacağınız dönem öncesi yok yere sıkmayın canınızı hele eşleriniz için hiiç boşverin

bende 40. haftada doğum yaptım önce suyum geldi bebek aşağı inmemişti bile ama normal doğurtturdular sıkma hiç canını düzenli kontrolünü yaptır nst ye falan git bebiş elbet gelecek dünyaya sıkıntı etme sakın canım

Slm kızlar naılsınız?? B'nde yorgun gecen hafta Ağustos böceği misali saz çaldım bu hafta koşturmaca;((

Son düzenleme:

23.12.2012 yi bekleyen kızlaaarrr, bugünde doğuramadık kaldı 4 günümüz

Aynennn beklemedeyizz resmen kndimi dinliyorum sanki ya :)) ama bugn o hafif adet sancısı die tabir ettikleri sızıları 3-5 kez yaşadım vee işte geliyo dedim ama yok hafif oluyp geçti hepside.. Ama yaklaştı galiba onun habercisidir herallde :) . Bide her wc ye giittiğimde kırmızı işaretler arıyorum çok komik artık ya :) nyse hayırlısıı artıkk

ohh ohh gözün aydın sancıda 50'leri bn hiç görmedm daha 25ten yukarı çıkamadım .. Artık yaklaştı senın demekki hadi hayırlısıı allah hepimize sağlıklı kolay doğmlar naip etsin inş cnm..

Son düzenleme:

hahaha onu bende yapıyorum peçeteyle siliyorum siliyorum belki gözümden kaçmıştır diye, bide dönüp klozete bakıyorum ama yok vallahide billahi de yok Geceleride lavaboya kalktığımda yürürken dikkatli yürüyorum belki suyum geliyodur diye ama oda yok

sorma ya bende aynıyım nişan bekliorum sürekli ama gelmedi..gerçi herkeste gelcek diye bişi yok sanırım..

kızlar bu arada normal doğuma hazırmısınız..ne düşünüorsunuz,psikolojiniz ne durumda???

sorma ya bende aynıyım nişan bekliorum sürekli ama gelmedi..gerçi herkeste gelcek diye bişi yok sanırım..

Evt herkes te aynı olmuyo kimissinin direk sancı geliyo kiminde suyu geliyo,bnde beklıyorum işte elbet biri gelcek die .. Yaa gerçkten insan merak ediyo benım hikayem nasıl olacak diye :)

Kızlar inşallah suyumuz gelmeden nişan gelir, yada direk sancıyla gideriz hastaneye. O zaman sanki açılma daha rahat oluyo, suyumuz gelipte açılma azsa bebek kuruya kalıyo doğması daha sıkıntılı oluyo diye duydum. İnşallah en kolay olan doğum hangisiyse onu biz yaşarız. Bu aralar da bana hazır deli cesareti gelmişken doğurmak istiyorum hiç korkmuyorum, yapabilicekmişim geliyo. Cesaretim kaçmadan gel artık bebişim yaaa

kızlar bu arada normal doğuma hazırmısınız..ne düşünüorsunuz,psikolojiniz ne durumda???

Valla ben çok karışık durumdayım sanırım.. Bi an geliyo cesaret yuklenmiş gibi biran evvel olup bitsin diorum, ama bian geliyo o anları hayal ediyorum hastanede,sancı çekerken ,ıkınma vs die gözüm korkuyo ister istemez içime sıkıntılar giriyo Ama artık süre kısaldıkça şu son 1 haftadır sanki cesaretli oldğm zmnlar daha çok gibi :) Galiba tahammül edemıyorum artık aşırı ağırlştım,uyku yok,hareket kabiliyeti sıfır vs.. Ama bunların yanında tabiki ilk tercihim normal doğumdan yana , napiyim sezeryan da az korkunç diil bnm için artık hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun..

Bende şimdilik var o cesaret hazırım gibi hissediyorum kendimi ama bakalım o an gelince naparım

Evt herkes te aynı olmuyo kimissinin direk sancı geliyo kiminde suyu geliyo,bnde beklıyorum işte elbet biri gelcek die .. Yaa gerçkten insan merak ediyo benım hikayem nasıl olacak diye :)

Ben hikayemden çok doğar doğmaz ilk ben kucağıma alıcam öpüp koklucam, sonra hemen babasına götürücekler, ama o ne tepki vericek ne yapıcak. Hep onları düşünüyorum. Çok sulu gözlüdür benim kocam, eminim çok ağlıcak. Şimdiden bile tv de bebek gördüğünde gözleri sulanıyo, kendi oğlunu hayal ediyomuş onlara bakarken

maşallah ya o cesaretin bi kısmı da bana gelsin nolurrrr:44:

kızlar bebişlerinizin kilosu ne kadar bu arada. üçümüzünde aynı gün ya, yakınmıyız acaba. benim 3650-3700 kg arasıymış. boyu en son 49 cm di ama 20 gün önce felan öleydi, doktor doğana kadar 52-53 cm olur dedi. ben çokda kilo almasını istemiyorum doğuramam valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…