Canım seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım. senle günümüz aynı sanırım. ben de düşünüp duruyorum daha ne kadar bekliycem diye. ister istemez stres oluyor bir de beni kimse anlamiyor. Eşim de her gün disarda hatta geceleri de.. Bana arkadaslarimla görüşmek evde durmamak iyi geliyor sana bunu onerebilirim.
selam arkadaşlar maalesef ben burayı yeni keşfettimama çok güzel paylaşımlar var. benim 39+5 teyim kızım olacak inşallah. ama hiç sancım yok.herkes soruyo çok moralim bozuluyo.sizce bebğin başı son dakikada bile yerleşir mi
bende 40. haftada doğum yaptım önce suyum geldi bebek aşağı inmemişti bile ama normal doğurtturdular sıkma hiç canını düzenli kontrolünü yaptır nst ye falan git bebiş elbet gelecek dünyaya sıkıntı etme sakın canım[/QUOTE
23.12.2012 yi bekleyen kızlaaarrr, bugünde doğuramadık kaldı 4 günümüz
aynen günü saya saya bitirdik hala tık yok.bgn nst hiç sancım felan çıkmadı[/QUOTE
Bende dün girdim nst ye hiç bişi yok valla, bi kere sancı çıktı bayağı yüksek oldu ama oda doktor dedi bebeğin hareketlerine bağlı bi sancı önemli değil. Gün içinde arada kasıklarıma ağrı giriyo ama o kadar başka da hiç bişey yok. Artık psikopata bağladım ben, telefonum çaldığı zaman efendim değilde "hayır daha doğurmadım" diye açıyorum çünkü herkes aynı şeyi soruyo
23.12.2012 yi bekleyen kızlaaarrr, bugünde doğuramadık kaldı 4 günümüz
merhaba anneler...........bugun dr.kontrolune gidecekler vardi ama pek birsey yazmamisler sadece candostun nisani gelmis hayirli olsun bakalim eli kulaginda o zaman bugun yarin haber verirsin insallah...
benimde bugun kontrolum vardi sancilar duzenli gorunuyor dedi 3 dk.bir 50 ye cikiyor dr.bu sancilain kuvvetlendiginde agri hissedersin ve dogum sancisi baslamis olur dedi.eger boyle devam ederse cuma gunune kalmadan dogum olabilir dedi ve cuma gunune randevu verdi...ama alttan muayene diye birsey yok.belkide gerek gormuyorlar. kizim 3360 gram olmus...dr.kilo almaya devam ediyor guzel dedi suyumun orani iyiymis plensantada iyi dedi..artik rabbimin taktir ettigi gunu bekliyoruz..
aynen günü saya saya bitirdik hala tık yok.bgn nst hiç sancım felan çıkmadı[/QUOTE
Bende dün girdim nst ye hiç bişi yok valla, bi kere sancı çıktı bayağı yüksek oldu ama oda doktor dedi bebeğin hareketlerine bağlı bi sancı önemli değil. Gün içinde arada kasıklarıma ağrı giriyo ama o kadar başka da hiç bişey yok. Artık psikopata bağladım ben, telefonum çaldığı zaman efendim değilde "hayır daha doğurmadım" diye açıyorum çünkü herkes aynı şeyi soruyo
arada banada sancı gelip gidio,yada altta batma şeklinde..banada öle herkes soruo hiç ummadığım insanlar bile merakla bekliolar,soruolar..
Aynennn beklemedeyizz resmen kndimi dinliyorum sanki ya :)) ama bugn o hafif adet sancısı die tabir ettikleri sızıları 3-5 kez yaşadım vee işte geliyo dedim ama yokhafif oluyp geçti hepside.. Ama yaklaştı galiba onun habercisidir herallde :) . Bide her wc ye giittiğimde kırmızı işaretler arıyorum çok komik artık ya :) nyse hayırlısıı artıkk
Aynennn beklemedeyizz resmen kndimi dinliyorum sanki ya :)) ama bugn o hafif adet sancısı die tabir ettikleri sızıları 3-5 kez yaşadım vee işte geliyo dedim ama yokhafif oluyp geçti hepside.. Ama yaklaştı galiba onun habercisidir herallde :) . Bide her wc ye giittiğimde kırmızı işaretler arıyorum çok komik artık ya :) nyse hayırlısıı artıkk
sorma ya bende aynıyım nişan bekliorum sürekli ama gelmedi..gerçi herkeste gelcek diye bişi yok sanırım..
kızlar bu arada normal doğuma hazırmısınız..ne düşünüorsunuz,psikolojiniz ne durumda???
kızlar bu arada normal doğuma hazırmısınız..ne düşünüorsunuz,psikolojiniz ne durumda???
Evt herkes te aynı olmuyo kimissinin direk sancı geliyo kiminde suyu geliyo,bnde beklıyorum işte elbet biri gelcek die.. Yaa gerçkten insan merak ediyo benım hikayem nasıl olacak diye :)
Kızlar inşallah suyumuz gelmeden nişan gelir, yada direk sancıyla gideriz hastaneye. O zaman sanki açılma daha rahat oluyo, suyumuz gelipte açılma azsa bebek kuruya kalıyo doğması daha sıkıntılı oluyo diye duydum. İnşallah en kolay olan doğum hangisiyse onu biz yaşarız. Bu aralar da bana hazır deli cesareti gelmişken doğurmak istiyorum hiç korkmuyorum, yapabilicekmişim geliyo. Cesaretim kaçmadan gel artık bebişim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?