2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba cici anneler yazacak cok sey var ama yorgunlukta dogru duzgun siteye giremedim.

Seasire, serpil, gokce ve diger gormedigim dogum yapan annelere gozu aydin saglicakla buyutun.

slm kızlar 12,12,12 de oğlum dünyaya geldi 2510gr 49 cm 37 haftada doğduk
3 gün yoğun bakımda kaldı şuan iyiyiz çok şükür evimize geldik fırsat bulunca doğum hikayemi paylaşırım

gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün bu muhteşem duyguyu rabbim isteyen herkese nasip etsin...

3 gün yoğun bakımda kaldı şuan iyiyiz çok şükür evimize geldik fırsat bulunca doğum hikayemi paylaşırım
Allah sana ve eşine bağışlasın bebeğini. Çok sevindim. Hikayeni de bekliyorum. Darısı başıma

cnm benim gözün aydın çokkkkkk sevindim iyi olmanızaa guguşun resimlerini ve doğum hikayeni bekliyoruzzzzzz :)

alırız cnm :) sağol sölediğin için :)

kızlar 10 gün oldu nişanım geleli. dün muayeneye gittim 2 cm açığın var dedi tedirgin bekliyorum doğuracak mıyım nolcak git gellerdeyim doğum yapan arkadaşlar açılmalarınız nasıl ilerledi bi yardım lütfen

Ah anneligin tadini cikaracakken ben nelerle uylgrasiyorum ((

8 aralikta dogum yaptim ve kvalidemlere geldik esim izne ayrildi geldi. 10 gundur buradyiz... Hamilelik surecinde ben annemlerde kaldim zaman zaman kvalidemlere geldim kaldim ama az bi zaman yalan soylemiyim simdi :)))
Neyse esime annemlerde kalalim biraz dedim yer yerinden oynadi.. Zaten hamilelikte ben annemlerde kLmisim gerek yokmus annemler ber aksam gelip gitmeye calisiyolar bu arada.. Ayip dedim onlari da bi cevresi var onlarinda torunu dedim dinletemedim..
Napcam simdi annem rahatsiz cok fazla sogukta kalmamasi gerekiyo malum havalar soguk ber aksam sadece bi iki saat torununu goruyo geri eve gidiyolar...

Kızlar 39.haftamın içindeyim ne sancı var ne de nişanım geldi ama bacak aram müthiş ağrıyor . Tabii ne zaman doğum olacağını Allah bilir fakat ben çok yıprandım beklemrkten sürekli karamsarım kötü şeyler düşünüp üzülüyorum eşimle aramız sık sık bozuluyor beni anlamıyor son günlerde beni evde yalnız bırakıp akşam arkadaşlarıyla takılıyo falan...Bu depresyon halinden kendimi telkin ederek nasıl kurtulabilirim yardım edin lütfen önerilerinizi bekliyorum

bende yarın 39 haftalık olucam dr kontrolüm varr yarın ilçeden ile gidiyoruz yollar kar kış kıyamet doğudayım bide alttan muayene yapcakmış ama bende ne sancı ne nişan nde göbeğin aşağı düşmesi nede sık sık idrara çıkma sıkıntısı var tecrübeli olanlar bi fikir versin bana acep nolurr???

bende sancı yok ama karnım benimde taş gibi sert. normal doğumunda bu yönü kötü yaa bekle bekle ne zaman geleceği belli değil bebişlerin. inşallah suni sancıya gerek kalmadan doğum yaparız hepimiz

Selam ben aralık yada ocak annesi olacğım inşallah :) İkinci gebeliğim, bende normal doğumu bekliyprum az kaldı. Sana faydası olabileceğini düşündüğüm bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Hurma nın icinde oksitosin denilen madde doğum kasılmalarını tetikleye bilirmiş ( günde 1 taneyi hep öneriyorler zaten), böğürtlen yaprağı çayıda doğumu kolaylaştırıyormuş. Ama erken donem gebeler tabiki bunları çok tüketmemeli. İnşallah kolay bir doğum yaparsın.[/QUOTE]

Hurmayı duymuştum canım iki haftadır hemen hemen her gün yiyorum ama hala tık yok :). böğürtlen yap. çayını hiç duymadım yarın unutmazsam alayım deneyeyim bakalım :).

slm canım bende 39+5 te doğum yaptım o vakte kadar hiç bir belirti yoktu o gece birrden suyum ve nişanım gelmişti yani hiç beklemezken oluyo merak etme

Anladigim kadarıyla annen de aynı şehirde.bence kendi evine git annen yanında kalsin imkan varsa.

Canım seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım. senle günümüz aynı sanırım. ben de düşünüp duruyorum daha ne kadar bekliycem diye. ister istemez stres oluyor bir de beni kimse anlamiyor. Eşim de her gün disarda hatta geceleri de.. Bana arkadaslarimla görüşmek evde durmamak iyi geliyor sana bunu onerebilirim.

Aynen CNm ztn hormonlar tavan ağla ağla dur:)))bnm kurabıyelerde Marmaris'ten )oraya evlendı bu yaz arkadaşım ))
Bugun bebek şekerini sipariş verdim inş dogum tarıhınde bı degısıklı olmaz ;(((
B'nde kapı süsü fln almadım acaba alsammı???bu akşam bardak yapıcam hastane için
Sevenlerımız cok adaşım bıdıklarımızda çok şanslı))

merhaba anneler...........bugun dr.kontrolune gidecekler vardi ama pek birsey yazmamisler sadece candostun nisani gelmis hayirli olsun bakalim eli kulaginda o zaman bugun yarin haber verirsin insallah...
benimde bugun kontrolum vardi sancilar duzenli gorunuyor dedi 3 dk.bir 50 ye cikiyor dr.bu sancilain kuvvetlendiginde agri hissedersin ve dogum sancisi baslamis olur dedi.eger boyle devam ederse cuma gunune kalmadan dogum olabilir dedi ve cuma gunune randevu verdi...ama alttan muayene diye birsey yok.belkide gerek gormuyorlar. kizim 3360 gram olmus...dr.kilo almaya devam ediyor guzel dedi suyumun orani iyiymis plensantada iyi dedi..artik rabbimin taktir ettigi gunu bekliyoruz..

oh ohhh süpermiş, allah tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun bebişine inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına artık

bgn bnmde kontrolüm vardı.çatı muayenesi oldum.bi sıkıntı yok dedi.bebeğim 3600 gr olmuş.suyu azalmış doğum yakın dedi ama nst de sancım çıkmadı.herhangi birşey olmazsa c.tesi kontrole gitcem tekrar.

selam arkadaşlar maalesef ben burayı yeni keşfettim ama çok güzel paylaşımlar var. benim 39+5 teyim kızım olacak inşallah. ama hiç sancım yok.herkes soruyo çok moralim bozuluyo.sizce bebğin başı son dakikada bile yerleşir mi

Teşekkür ederim canım benim burda pek çevrem yok ama annem var onunla görüşüyorum hergün.inşallah hayırlısıyla bebeklerimiz çabucak gelirde sıkıntımız kalmaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…