slm kızlar 12,12,12 de oğlum dünyaya geldi 2510gr 49 cm 37 haftada doğduk
3 gün yoğun bakımda kaldı şuan iyiyiz çok şükür evimize geldik fırsat bulunca doğum hikayemi paylaşırım
Allah sana ve eşine bağışlasın bebeğini. Çok sevindim. Hikayeni de bekliyorum. Darısı başımaslm kızlar 12,12,12 de oğlum dünyaya geldi 2510gr 49 cm 37 haftada doğduk
3 gün yoğun bakımda kaldı şuan iyiyiz çok şükür evimize geldik fırsat bulunca doğum hikayemi paylaşırım
cnm benim gözün aydın çokkkkkk sevindim iyi olmanızaa guguşun resimlerini ve doğum hikayeni bekliyoruzzzzzz :)slm kızlar 12,12,12 de oğlum dünyaya geldi 2510gr 49 cm 37 haftada doğduk
doğum yapmayanlar göğüs krem alın göğüslerinizi kremleyin yoksa çok sıkıntı çekersiniz göğüslerim kan içinde kaldı benimsağmaktan krem kullanmaya başlayalı düzeldiler çok şükür
bende sancı yok ama karnım benimde taş gibi sert. normal doğumunda bu yönü kötü yaa bekle bekle ne zaman geleceği belli değil bebişlerin. inşallah suni sancıya gerek kalmadan doğum yaparız hepimiz
bende yarın 39 haftalık olucam dr kontrolüm varr yarın ilçeden ile gidiyoruz yollar kar kış kıyamet doğudayım bide alttan muayene yapcakmış ama bende ne sancı ne nişan nde göbeğin aşağı düşmesi nede sık sık idrara çıkma sıkıntısı var tecrübeli olanlar bi fikir versin bana acep nolurr???
Ah anneligin tadini cikaracakken ben nelerle uylgrasiyorum((
8 aralikta dogum yaptim ve kvalidemlere geldik esim izne ayrildi geldi. 10 gundur buradyiz... Hamilelik surecinde ben annemlerde kaldim zaman zaman kvalidemlere geldim kaldim ama az bi zaman yalan soylemiyim simdi :)))
Neyse esime annemlerde kalalim biraz dedim yer yerinden oynadi.. Zaten hamilelikte ben annemlerde kLmisim gerek yokmus annemler ber aksam gelip gitmeye calisiyolar bu arada.. Ayip dedim onlari da bi cevresi var onlarinda torunu dedim dinletemedim..
Napcam simdi annem rahatsiz cok fazla sogukta kalmamasi gerekiyo malum havalar soguk ber aksam sadece bi iki saat torununu goruyo geri eve gidiyolar...
Kızlar 39.haftamın içindeyim ne sancı var ne de nişanım geldi ama bacak aram müthiş ağrıyor . Tabii ne zaman doğum olacağını Allah bilir fakat ben çok yıprandım beklemrkten sürekli karamsarım kötü şeyler düşünüp üzülüyorum eşimle aramız sık sık bozuluyor beni anlamıyor son günlerde beni evde yalnız bırakıp akşam arkadaşlarıyla takılıyo falan...Bu depresyon halinden kendimi telkin ederek nasıl kurtulabilirim yardım edin lütfen önerilerinizi bekliyorum
arabanız hayırlı olsun.kurabiyelere de bayıldım.benim de eski bir arkadaşım sürpriz yapıp bebek şekerlerimizi sepetimizi ve kapı süsümüzü yapıp gönderdi.ben yapamamıştım o kadar güzel olmuş ki o kadar emek vermiş ta bursadan kargolamış bir sürü hediyeyle birlikte.çok sevinmiştim.
Evet canım doğum sancın.
slm kızlar 12,12,12 de oğlum dünyaya geldi 2510gr 49 cm 37 haftada doğduk
merhaba anneler...........bugun dr.kontrolune gidecekler vardi ama pek birsey yazmamisler sadece candostun nisani gelmis hayirli olsun bakalim eli kulaginda o zaman bugun yarin haber verirsin insallah...
benimde bugun kontrolum vardi sancilar duzenli gorunuyor dedi 3 dk.bir 50 ye cikiyor dr.bu sancilain kuvvetlendiginde agri hissedersin ve dogum sancisi baslamis olur dedi.eger boyle devam ederse cuma gunune kalmadan dogum olabilir dedi ve cuma gunune randevu verdi...ama alttan muayene diye birsey yok.belkide gerek gormuyorlar. kizim 3360 gram olmus...dr.kilo almaya devam ediyor guzel dedi suyumun orani iyiymis plensantada iyi dedi..artik rabbimin taktir ettigi gunu bekliyoruz..
merhaba anneler...........bugun dr.kontrolune gidecekler vardi ama pek birsey yazmamisler sadece candostun nisani gelmis hayirli olsun bakalim eli kulaginda o zaman bugun yarin haber verirsin insallah...
benimde bugun kontrolum vardi sancilar duzenli gorunuyor dedi 3 dk.bir 50 ye cikiyor dr.bu sancilain kuvvetlendiginde agri hissedersin ve dogum sancisi baslamis olur dedi.eger boyle devam ederse cuma gunune kalmadan dogum olabilir dedi ve cuma gunune randevu verdi...ama alttan muayene diye birsey yok.belkide gerek gormuyorlar. kizim 3360 gram olmus...dr.kilo almaya devam ediyor guzel dedi suyumun orani iyiymis plensantada iyi dedi..artik rabbimin taktir ettigi gunu bekliyoruz..
Teşekkür ederim canım benim burda pek çevrem yok ama annem var onunla görüşüyorum hergün.inşallah hayırlısıyla bebeklerimiz çabucak gelirde sıkıntımız kalmaz ..Canım seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım. senle günümüz aynı sanırım. ben de düşünüp duruyorum daha ne kadar bekliycem diye. ister istemez stres oluyor bir de beni kimse anlamiyor. Eşim de her gün disarda hatta geceleri de.. Bana arkadaslarimla görüşmek evde durmamak iyi geliyor sana bunu onerebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?