- 20 Haziran 2012
- 659
- 561
- 303
yerim bende o ayakları elleri..zaten hissediorum ayağınıkimbilir aynı gün doğarlar belkide bu kada tesadüfle buarada isimleri ne olacak bebişlerin yrna cvp larız bu soruyuda...byeeee
Benim oğlum Melih efe olcak kısmetse :) sizinkiler ne olacak bakim :)
iyi olmanıza sevindim canım uykusuz gecelere hoşgeldin .......
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Aralık Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
Bizim bebişin adı da Berkay olucak inşallah. Aslında ben pek istemedim ama eşimin adı yıldıray ille de berkay olup, babasıyla adı uyumlu olsunmuş, bende kırmadım kabul ettim. Kızım olursa da ben koyucam inşallah.
aralik anneleri formunda 3 erkek 1 kiz bekliyoruz desenize....dun gece siz ne ara geldinizde sohbet ettiniz bende ayaktaydim ama kimse yok diye kapatmistim bilgisayari bilseydim eslik ederdim kiz anasi olarak...bu arafa oflu yok ortalarda buyuk ihtilmalle dogurdu cunku gecen hafta 40,haftasi dolmustu...gelsede haberini verse...
dun nstde sancilar cikti ama bende oyle aman aman denecek kadar agrim yok arada bir inceden sizliyor....vee benim midem bulaniyor...bu bir belirtimidirki..
Allah hepimizin bebislerine güzel isimleriyle uzun ömürler versin inşallah.. Ve bu kadar olur yani bir ortak nokta daha buldum , benim eşimin adı da yıldırayvardır bunda bir hayır :) bu arada nur222 ve sen nerde Oturuyosunuz merak ettim . Ben ıstanbul merter.deyim.. :)
arda olcak ama bi kaç gün önce rüyamda oğlumun adını miraç arda,kızım olursa da miray ada koyucam diorum :) belki miraç ı da ekleyebiliriz bu yüzden
güzelmis isimi arda :) ama miraç 'i daha çok begendim :) artık babasıyla ortak kararimizi verirsiniz çok az kaldı annesi :)
kirsehir-istanbul var bende ankaradayim....
hepiniz ozeldemi yapicaksiniz dogumu?
ankarayla yakınızben özelde yapıcam ama burdaki özel hastane öle büyük bişi değil zaten bi tane özel hastanemiz var çok şükür ki dr um ii..
himm cnm olsun dedigin gibi dr,iyi olsunda...bende ozelde yapacagim...
kirsehir-istanbul var bende ankaradayim....
hepiniz ozeldemi yapicaksiniz dogumu?
ebruli ardalar ve efeler çok yaramaz oluomuş genellikle :)
aralik anneleri formunda 3 erkek 1 kiz bekliyoruz desenize....dun gece siz ne ara geldinizde sohbet ettiniz bende ayaktaydim ama kimse yok diye kapatmistim bilgisayari bilseydim eslik ederdim kiz anasi olarak...bu arafa oflu yok ortalarda buyuk ihtilmalle dogurdu cunku gecen hafta 40,haftasi dolmustu...gelsede haberini verse...
dun nstde sancilar cikti ama bende oyle aman aman denecek kadar agrim yok arada bir inceden sizliyor....vee benim midem bulaniyor...bu bir belirtimidirki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?