- 20 Ağustos 2025
- 40
- 20
- 3
- 23
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #5.421
Benimde 7 ocakta daha çok var Off beklemek çok sıkıcıAy kızlar benim bir sonraki randevu 7 Ocak bir de beni düşünün nasıl dayanacağım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 7 ocakta daha çok var Off beklemek çok sıkıcıAy kızlar benim bir sonraki randevu 7 Ocak bir de beni düşünün nasıl dayanacağım![]()
Teşekkür ederim bu hafta gidecegim sorayım bende doktoruma Teşekkür ederim. Allah kucağımıza almayı nasip etsin8. Haftaya kadar kasık ağrım oldu 8. Hafta dayanılmaz bir bel ağrım oldu. Ben de çok endişe ettim benim de daha önce 2 düşüğüm var. Bel ağrısı iyi değil derler büyüklerimiz o yüzden Dayanamayıp pazartesi doktora gittim hatta. Yaşadığımız belirtiler son derece normal ama işte yaşadıklarımız bizi tetikliyor. Bel ağrısı için Magnezyum içmenizi tavsiye ederim. Sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah![]()
İnşallah haftaya pazartesi gibi belli olacak canim fetal dna sonucuylaCinsiyet belli olur artık o zaman![]()
Ben arada fıtır fıtır bisey hissediyorum ama net değil, çok özledim o hissi vallaKuzum hepimiz aynıyız bi an önce şu bebişleri bi hissetsek de rahatlasak![]()
evet yat dedi sadece tuvalet ve yemeğe kalk dedi ki ben kalktığım zaman kanıyor hemen aylardır yatıyorum maalesef daha da geçmedi ne zaman bitecek bilmiyorum. progestan verdi 3 kez günde sadece onu kullanıyorum size ne dediPeki yat dediler mi size ya da ni risk var dendi mi
sağolum sadece progestan günde 3 kezGeçmiş olsun hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Daha cok erken merak etme 6 7 hafta olunca kalp atisi duyarsinKızlar bugün 5+4 keseyi gördü ama embriyo’ya dair oluşumlarda var dedi cuma tekrar gel dedi normal mi sizce
Ha birde karından usg bakıldı
Bu tip sorular icin en iyisi doktorunuza danisin :) Iciniz daha rahat olur. Burada cok farkli cevaplar gelebilir.Kızlar her hafta kalbini dinlemek zarar verir mi Bebişe?
Bu konuda alanında uzman jinekolog dr kağan kocatepenin videoları var youtubeda onları tavsiye ederim izleyebilirsin.Kızlar her hafta kalbini dinlemek zarar verir mi Bebişe?
Ben 9+3 ken yaşadım kanama ama regl kanaması gibi değildi. Bana da progestan verdi hap olarak. 2 gündür mide bulantım yoktu başından beri var normalde, bugün çok hafif bir kanama geldi yine tek seferlik dayanamayıp başka doktora gittim bir sorun yok çok şükür. Progrstanı hap olarak değil de fitil olarak günde 2 kere kullanmamı söyledi. Bu tip kanamaların olabileceğini normal olduğunu ancak kan durmayacak şekilde geliyorsa regl gibi ped dolduruyorsa gel dediMerhaba kızlar. 9 hafta 5 günlük hamileyim. 4 gün önce kanamam olunca progesteron hap verdi dr. Kullanıyorum ilacı ve tevekkül ediyorum. Ama kanama bugün yine oldu bi tık daha fazla şekilde birde regl ağrısı gibi ağrı var. Bulantım her gün çok olur bugün sıfır. Yarın dr uma gideceğim ama benzer durum yaşayan var mı?
Ek olarak ben de 9+5 imMerhaba kızlar. 9 hafta 5 günlük hamileyim. 4 gün önce kanamam olunca progesteron hap verdi dr. Kullanıyorum ilacı ve tevekkül ediyorum. Ama kanama bugün yine oldu bi tık daha fazla şekilde birde regl ağrısı gibi ağrı var. Bulantım her gün çok olur bugün sıfır. Yarın dr uma gideceğim ama benzer durum yaşayan var mı?
Bana yat kalkma demedi ama dinlen dedi. Ben sabsh öğlen akşam 2 fitil ve 2 flakon tekte göbekten iğne vuruluyordum , 2 flakon tek kalçadan verdi ve sabah akşam endol fitil ekledievet yat dedi sadece tuvalet ve yemeğe kalk dedi ki ben kalktığım zaman kanıyor hemen aylardır yatıyorum maalesef daha da geçmedi ne zaman bitecek bilmiyorum. progestan verdi 3 kez günde sadece onu kullanıyorum size ne dedi