• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de 6+1 bende de kasık hassasiyeti var idrara sıkışınca ağrıyor hemen. Bazen hiç belirtim olmuyor çok korkuyorum. Mide bulantım yok
Hep bi panik hali. Sürekli kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum aklıma gelince düşünmemeye çalışıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 😍
Doktor da stresli olduğum için 7+3 gibi çağırdı kalp atışı için inşallah her şey yolundadır her şey güzel ilerler
Amin inşallah canım bende yarına randevu aldım bakalım görelim içerdeki ne durumda 😁

Hay
Kızlar benim bebeğim melek 😇oldu.9+5 teydi herşeyim çok normal ilerliyordu belirtilerim kaybolunca bugün hastaneye gittim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim pazartesi kürtaj olacağım.Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım
ırlısı olsun hiç üzülme diğer tarafada cennet kuşu lazım 🥹🥹

Anladım herhalde ikisininde bir bildiği vardır
Benimkide öesela 9 dan sonra 1 ay sonra gel dedi benim kalp atışı duymak için o aralıklarla cagırmıstı sımdı 1 ay beklıcex bazen cok bakmaları iyi değil ultrason kalp atışı bebeğe iyi gelmiyor onu orada saklayan Rabbim meleklerine tamamlatıyordur herşeyi 😇

Benimkide öesela 9 dan sonra 1 ay sonra gel dedi benim kalp atışı duymak için o aralıklarla cagırmıstı sımdı 1 ay beklıcex bazen cok bakmaları iyi değil ultrason kalp atışı bebeğe iyi gelmiyor onu orada saklayan Rabbim meleklerine tamamlatıyordur herşeyi 😇
Sadece 2 kere gittim zaten 3 ay oldu çarşamba gidicem bide

Kozlar aşermeler ne durumda 😅 ilk hamileliğimde hep ekşi yiyordum erkek oldu , şimdi yine ekşi canım çekiyor dün akşam 1 buçuk limonu böldüm tuzlayıp tuzlayıp yedim bak şimdi yazarken bile canım çekiyor😅😅 yine erkek hissediyorum

Kozlar aşermeler ne durumda 😅 ilk hamileliğimde hep ekşi yiyordum erkek oldu , şimdi yine ekşi canım çekiyor dün akşam 1 buçuk limonu böldüm tuzlayıp tuzlayıp yedim bak şimdi yazarken bile canım çekiyor😅😅 yine erkek hissediyorum
Benim canım ne ekşi ne tatlı istiyor tuzlu baharatlı şeyler istiyor🤣 bir de gördüğümü canım çekiyor 🥹 erkek hissediyorum ben de 😍 instagramda 2 cinsiyet tahmini yapan sayfa da erkek dedi🤣

Kızlar heveslik bi iki parça bir şey almak istiyorum miniğime. Ateşölçer almaya karar verdim 😂😂 size sorum şu kulakiçi mi temassız olanlar mı daha iyi
Canım ben ilk bebeğim için braun un kulak içini aldım. Temassız olanı da ilk başta yıkarken suyun sıcaklığını ölçmek için kullanıyorduk.

Back
X