selamun aleykum arkadaslar... aranıza ben de yenı katıldım eger kabul edersenız.... cok guzel bır duygu..Rabbım tum ısteyıpte bekleyenlere nasip etsın inşallahh. elhamdulillah
selamun aleykum arkadaslar... aranıza ben de yenı katıldım eger kabul edersenız.... cok guzel bır duygu..Rabbım tum ısteyıpte bekleyenlere nasip etsın inşallahh. elhamdulillah
hoşbuldumm.. çok güzel burda herkes hemen hemen aynı haftada ve ortak problemlerımızı(ınsallah olmaz) paylasıp fıkır alabılıcez... aşermeyle alakalı arkadasların yazılarını okudum henuz bende boyle bırsey yok ama ben aşermenın psıkolojık oldugunu dusunuyorum. benım canım o an ne ıstıyorsa yıyorum. o yuzden ekstra bırsey ıstemedım henuz. bır de eslerın beklentılerı galıba hemen hemen aynı benım delı oglum dıye sevıyoo. :)))
canım yanlız diğer topikte bir arkadaş sana bir kaç soru sormuş onlarıda cevaplarsan iyi olur burdan çıkmana gerek yok başka sayfada açarsın o topiği ok?
Karbonhidrat alman lazım.Ben sabahları kahvaltı,öğlenleri kırmızı yada beyaz et(dışarda yemek zorundayım işim nedeniyle) akşamları sebze ve baklagil şeklinde dengelemeye çalışıyorum.
Bu sabah evden nasıl çıktıysam ceviz ve sütümü unutmuşum
Karbonhidrat alman lazım.Ben sabahları kahvaltı,öğlenleri kırmızı yada beyaz et(dışarda yemek zorundayım işim nedeniyle) akşamları sebze ve baklagil şeklinde dengelemeye çalışıyorum.
Bu sabah evden nasıl çıktıysam ceviz ve sütümü unutmuşum
bende dengelı beslenmeye çalısıyorum ilk zamanları çok et tükettım
Şimdi ise bıraz sebze agırlıklı yıyorum akşamları etli yemek yiyorum
Süt içemıyorum ondan dolayıd aayran içiyorum
2 litre su tüketıyorum
abur cubur hiç yiyemıyorum
meyve tuketıyorum
cevız incir badem fındık yıyorum
öyle işteee
:))