• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ee kız anası olmak tabi kolay değil tatlım bende arada kız bebek gördüğümde oğluma alayımmı seni diyorum:)))):9::9::9:
evet öyle apartmanların o derdi var ben his sevmiyorum apartmanda oturmayı

ben evleneli 2 sene bitti hayırlı olsuna gelen yok :) aşure ayında aşure getiren bi teyze vardı noldu bilmem:))) ama bebiş olunca akın akın gelirler, öptürürsem hıh:)))

Kızlar selam ,

Geldik hastaneden ,

Kızım artık baş aşağı :) nst ye girdik sancı görmediler sonra bir ilaç ve serum yedik bir daha nst yine birşey yok fakat gelebilir diyo doktorum proluton iğne olacaz yine ama bir an serumu takalım doğumhaneye alalım diyince dr. bayılıyodum valla meğer ağrı odasını kastediyormuş :D

Şükür atlattık :D öpüyoruz sizleri şimdi bi geçmişe yolculuk yapıp aranıza dönmeye çalışıcam , herkes de herşey de yolundadır inşallah laf arasında Yavrusu gördüm öldürdün bizi güzelim ama iyi haberlerle gelmene çok sevindimmm
Öpücükler ...

h.g cn herşey iyi sayılır bebiş kaç gr olmuş sormadınmı

ya 2 saat önce cepten bir sürü şey yazdım silindi yazdıklarım gitmemiş sinir oldum sonrada cici mamalar yaptım kendime acıkmışım söylemiyim şimdi bademin canı çeker. şimdi bilg açtım burdan rahat yazıyim bari dedim.

burda da hava soğudu ama ben doğal gazı açmadım şimdiden alıştırmıyim dedim kendimi sonra çok soğuk kış günlerinde ısınamam diye. giydim süeterimi sıcak sıcak oturuyorum. salı günü yaptırdığım kan ve idrar sonucu için doktora gidecektim çok zor geldi hava yağmur ve soğuk olunca bide nasıl yorgunum bugün yaptığım temizliğin yorgunluğu çıkıyor. internetten baktım sonucuma azcık kalsiyum düşük çıkmış ilk defa, bu aralar boşlamıştım süt içmeyi falan ondan sanırım. tekrar toparladım besiye aldım kendimi, ürede azcık problem var gibi bakalım yarın gidicem artık doktora.

geçmişi okuduğum kadarıyla herkes ve bebişler maşallah sağlıklı. yeni bebişler doğmuş, doğumlar yaklaşmış heyecanlandım çooook gerçi ben daga 33 haftadayım ama erken doğumları okuyunca :18::18::18:

ya ne yaptın yine yaa :19: hamarat ve de göbekli tontiş seni,ellerine sağlık :49: karnım tok,söyleyebilirsin :1: sütü ve yoğurdu ihmal etmeyelim aman :34:

kızlar özellikle yoğurt ve kırmızı ete yüklenin günde 1 yumurta da şartt

doktorum daha önceki gittiğimde tahminen ne zaman doğar diye sorduğumda aralığın 14-17 olabilir dedi bende 12 si olmaz mı dedim istersen olur dedi bu gidişimde belli olmaz aralığın başında gelebilir dedi bende neeee demişim :9::9:

:9::9::9::9::9::9:
ben sormadım hiç ne zaman gelir diye ama zamanında gelir dedi bakalım

doktorum daha önceki gittiğimde tahminen ne zaman doğar diye sorduğumda aralığın 14-17 olabilir dedi bende 12 si olmaz mı dedim istersen olur dedi bu gidişimde belli olmaz aralığın başında gelebilir dedi bende neeee demişim :9::9:

12.12.12 de doğum patlaması olacak valla benımkının o tarıhe gelmesı imkansız gıbı artık sizler tadını çıkarın

ben evleneli 2 sene bitti hayırlı olsuna gelen yok :) aşure ayında aşure getiren bi teyze vardı noldu bilmem:))) ama bebiş olunca akın akın gelirler, öptürürsem hıh:)))

burdada kimse gelmedi eve taşındığımda üstteki kız diyo hiç gelmiyosun ne kadar soğuksun diyo bende önce sizin gelmeniz gerekir siz gelin ben de gelirim dedim:9:

ya ne yaptın yine yaa :19: hamarat ve de göbekli tontiş seni,ellerine sağlık :49: karnım tok,söyleyebilirsin :1: sütü ve yoğurdu ihmal etmeyelim aman :34:

söylüyoruuuuuuuuummmm tv de kurabiye gördüm canım çekti netten bi bakiim dedim nasıl bişey yapsam diye orda da poğaça gördüm onuda canım çekti :9: bende yarım ölçülerde ikisinden de yaptım :9: yemek yememiştim öğlen yemeği niyetine annemle çay saati yaptık

söylüyoruuuuuuuuummmm tv de kurabiye gördüm canım çekti netten bi bakiim dedim nasıl bişey yapsam diye orda da poğaça gördüm onuda canım çekti :9: bende yarım ölçülerde ikisinden de yaptım :9: yemek yememiştim öğlen yemeği niyetine annemle çay saati yaptık

bizde hala sular yok:((( bi gelse kekler kurabiyeler yapardım ama, elimizi zor yıkıoruz :)))

ohh afiyet olsun tatlım

sende herşeye bakma canımm son aylar isteklerimiz tavan yapıoo:)) bende bugun çarşıda pamukşeker gördüm canımmm çekti
hani senin bisküvi çay keyfin varıı ona ne oldu:)))

Back
X