• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar moralim çok bozuk 8+3üm dün başka bir şeye çok üzüldüm ağladım streslendim, bu sabaha da belirtilerim kaybolmuş uyandım ne kasık ağrım var ne bulantım.içim içimi yiyor ya bi şey olmuşsa diye.hoof hof

Hiç bişey yemiyorum ki mide bulantımı mandalina kesiyor onu fazla yiyorım ama 😂 başka bişey yok canım istemiyo zorluyorum yin kendimi ama genel olarak isteksizim. Birde evde çocuk var dısardan söylüyoruz yanına ufak bi çorba yapıyoruz nereye kadar böyle olcak bakalım bi toparlanmam lazım yemek yapcam diye bişeyler çıkardım tezgaha ve gttım uyudum 😂😂😂😂😂
Ayyy ben de mandalinanın kokusuna kaç gündür bayılıyorum bi de dolaptan soğuk soğuk olunca üfff ❤️😁

kızlar moralim çok bozuk 8+3üm dün başka bir şeye çok üzüldüm ağladım streslendim, bu sabaha da belirtilerim kaybolmuş uyandım ne kasık ağrım var ne bulantım.içim içimi yiyor ya bi şey olmuşsa diye.hoof hof
Bu haftalarda düşük olursa da kromozom hatasından olur sıkmayın canınızı yok yere vicdan azabı çektirmeyin kendinize

11/14 hafta için taramasına randevuyu perinatolojiden mi alcağım onu tam anlamadım. Kahramanmaraş ya da Gaziantep’te önereceğiniz yer var mı kızlar🙏🏻🙏🏻🥹

Benim de bazen gidiyor belirtilerim mide bulantım göğüs hassasiyeti ve yorgunluk hissi. Çok iyi oluyorum bazı günler. Okuduğum kadarıyla burdaki bazı arkadaşlarımızın da yaşadığı bir durum normal olarak karşılanıyor. Canınızı sıkmamaya endişeme etmemeye çalışın, bebişiniz sağlıklı ise sizledir bırakmaz 💗

Bana monurol saşe vermisti doktor 1 hafta sonra idrar testi verdim temizlenmisti enfeksiyon. Sanırım gebelikte sık sık olan bir durum ama 🥺 dut kuruşunu kaynatıp icmeye iyi diyorlardı burada forumlarda ama doktoruma soramadigim için deneyemedim ben
Evet genelde onu veriyorlarmış ama bana sadece antibiyotik vermişlerdi. Dut kurusunu yarın alıp deneyeyim çok teşekkürler :)

Benim de bazen gidiyor belirtilerim mide bulantım göğüs hassasiyeti ve yorgunluk hissi. Çok iyi oluyorum bazı günler. Okuduğum kadarıyla burdaki bazı arkadaşlarımızın da yaşadığı bir durum normal olarak karşılanıyor. Canınızı sıkmamaya endişeme etmemeye çalışın, bebişiniz sağlıklı ise sizledir bırakmaz 💗
teşekkür ederim💕 inşallah

Evet genelde onu veriyorlarmış ama bana sadece antibiyotik vermişlerdi. Dut kurusunu yarın alıp deneyeyim çok teşekkürler :)
Ben hamilelik öncesi de çok sık olurdum o zaman solgarın cranberryisini içmeye başladım ve o bana çok iyi gelmişti. Tedavi edici değil de koruma amaçlı gerçekten işe yarıyordu. Doktora her seferinde sormayı unutuyorum kullanabilir miyim diye sizin de aklınızda olsun doktorunuza sorabilirsiniz

Benimde öyle oldu ya tam adet günümde başladı lekelenme bir önceki ay olmadı ama bu ay oldu acaba ilgisi var mıdır diye düşünmüştüm ben de😂
Benimde ilk lekelenmem adet günümde oldu durdu çok korktum ama bende bi yerde okumuştum olabiliyormuş adet zamanlarında diye istirahat edecegız böyle durumlarda

kız o yine iyi soğan kokusu duymak istemiyorum başkası bile yapsa getirse ben ısıtınca yiyemiyorum

asla köfte et ve kıyma ile yapılan yemekler görmek istemiyorum gördüğüm an öğürüyorum isimlerini duymam da yetiyo 😂
Of o da cok kotuu 🥲 doktorum ozellikle kirmizi et bu donemde tuket b12 acisindan seni desteklesin dedi

Back
X