Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de 1 kilo kaybettim hamileligin basindan beri. insallah kilo kaybim artmaz. yarin patates püresi deneyecegim biraz sütle... sade makarnadan biktim.
ben de 1 kilo kaybettim hamileligin basindan beri. insallah kilo kaybim artmaz. yarin patates püresi deneyecegim biraz sütle... sade makarnadan biktim.
Ben 7+1 de gittim doktorum 6 haftayla uyumlu dedi gec döllenme olmus olabilirsiniz dedi o yuzden kalp sesini cok zor duyabildik ama cok kucuk oldugu icin normal dedi. Sürprizlerle doluu
Selam kizlar.
Bende 6+3 haftalik hamileyim. Simdi doktlrdaydim ve bende bir kanpihtisi olustugunu söyledi rahmimde. Bebegin ilk kalp atisini bugünde duydum elhamdülillah... ama bu pihti olayi beni skntiya soktu simdi. Progesteron hapi yazdi sabah alsam 1 tane.. basina böyle bisey gelen varli?