• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    237
Ben de molfix premium kullanıyorum ondan mı oldu acaba ya. Azıcık işese bile değiştiriyorum çünkü..
molfixten bizim kaçırma da yapıyodu ya hiç memnun kalmamıştım 1 paket almışım iyi ki çabuk bitti primada hiç kaçırma olmuyo kıyafet değiştirmek zorunda kalmıyoruz hem de en yumuşak o tavsiye ederim

Kızlar gece emzirirken nasıl oyalanıyorsunuz uykunuz açılsın diye
akşam 11 gibi demli çay içiyorum dört bardak falan sabah 7-8'e kadar tutuyo beni yoksa bayılırım😔başka şey uykumu açmıyo bi de dizi açıyorum kısık sesli bazen

doğru biz pamuğa geçtik pişik olunca sleepy ıslak mendil kullanıyoduk bıraktık büyüyünce tekrar ıslak mendile döneriz asiliris asiliris

Ben bundan çok memnunum canım
IMG_2572.webp

Ben de sezeryanla dogurdum 17 gun oldu sutum hala cok az meme ucum da buyukmus silikon uc onerdi hastanede hemsireler ve kan sekeri dustugu icin ilk geceden mama verildi onayim alinarak. Sagim yapiyorum, 2 saatte bir meme 3 saatte bir mama yapmaya calisiyorum, bazen ayri ayri bazen karistirarak biberonla sagdigim sut ve mamayi veriyorum. Iki gundur silikon ucla bile olsa mememde durmuyor katilarak agliyor. Googledan eve gelen bebek hemsiresi buldum bebek henuz kucuk dedi memeye dondurebilirmis 2 gun 3er saat geliyormus sonra whatsapptan takip edecekmis 8bin liraya butcem olmasa da kenardan ayirip odeyecegim bir gorusecegim siz de benzer bir destek alabilirsiniz hem anne hem bebek icin deger diye dusundum umarim faydasini goruruz
Geldiğinde söyler misiniz nasıl bir yöntem belirlediniz

Evet mıkırtı degil mi benim bebiste oyle kurbağalar geldi sarkıya basladilar diyorum bende
Napayim 😄🥰

KIzimda ilk hafta dustu, beyaz akinti vardi. Kiyafetine bulasiyordu kahverengi sekilde, doktor yaktı, kibrit gibi uzun bir cubukla degdirdi ucunda gumus varmis sanirim surunce, simsiyah oldu,yakmak eylemi degil yani 😄islemin adı oyleymis, 1 hafta sonra tamamen gecti cok sukur,yikarken hasta gazli bezlerinden bantladik su gecirmez eczaneden alip, smdi normal dus aldiriyoru, iyi cok sukur, esimde evham yapmisti ama gecti sizde korkmayin

Benim su an kızımda 1 kere hafif oldu sudokrem kullandim dus aldirdim gecti cok sukur
Oglumda hastahanede cok kotu olmustu yanmisti resmen sagolsun hemsireler halletmisler, mustela, bepanthol ise yaramadı, sudocremi aldirmistim esime kalin tabaka olarak surmustum 2 kerr 3. Alt acisimda hafif isilik olarak kalmisti gecti sonra
Evde kendim bakincada olmamisti bir daha o kadar kotu
Smdide riske atmadim sudocrem buyuk boy aldim dogumdan 2 gun oncesi migrosta indirimdeydi
kalin tabaka olarak surun ince degil.

Hanimlar kac no bezdesiniz
Ben molfix 2 deyim 3 haftadir, sadece 2 hafta 1 kullandik smdide yine
bacaklari kipkirmizi ve 2 gundur cisi kaciriyor acaba 3 e mi gecsem bilemedim
Oglumda boyle oldu mu buyuge gecerdim
Ama daha 1 aylik cok mu erken bilemedim
Bende molfix 2 deyim ayni şeyi düşünerek 3 aldim ama o da baya uzun geldi gözüme denemedim bile :) bizde 1 numara kullanamadık bende bolca almışım kaldi oyle 1 numaralar.

Back
X