• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bugün nst de iken bir hamile vardı sabah 9 da gelmiş doğuma,öğlen 12 falandı ben nst deydim,kadın bir ayyyyyyyyyyyy ıyyyyyyyyyyy dedi bide baktım ki bebek sesi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:maaşallah kadın 10cm açılmış ve hiç dikiş yok nasıl imrendim 5 dak.sürdü doğumu darısı bizlere inşallah:16::16::16:gerçi sezeryan olursa hiç bağırmicaz....

Ay inşallah bizde öyle doğururuz

kızlaaaaaaar ben geldim fıstığımı yine göremedim ama çok güzel haberler aldım allaha çok şüküüüür
kızımın bu ölçümündede kilosu 2 .888 gr çıktı doktor teyzemiz suyu iyi kalp atımlarıda iyi dedi annesini üzmeyecek bu kız başı aşağıya dönmüş dedi
sanırım devlette doğurmak zorunda kalmıcam:62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::65::65::65::65::64::64::74::74::74::74:
10 veya 15 güne kadar doğumunun başlaması gerek dedi
doktorumuz biraz yoğundu ve ben o kadar ısrar ettimki oynamaları arada bir azalıyor diye oda biraz tatlı sert istiyosan sezaryen yapıp alayım dedi bende yok dedim almayın:1::1:
oynaması yavaşlarsa müzik aç o duyar sesini dedi yada bişeyler ye soluna yat dedi:34:
haftaya salı yine gel dedi bundan sonra öyle gidecekmişim kan tahlilide verdim salı günü gidince alcam sonucu salı günü birde alttan bakalım dedi çatı muayenesi yapacakmış
bende 82 kilo olmuşum tansiyonum iyiydi 11 lerde başkada sorun yoktu kızlar salı günü 9.30 da bidaha gitcem bu arada nst ye 25 lira ödüyorum her defasında:49:

Canım benim kocaman bir maşallah bebişine de, sana da. 10-15 gün kalmasını kıskandım ama :))) Benim için zaman geçmiyor gibi. Hayırlısıyla gelsin inşallah bebişin.

Kızlar Bnmde alt taraflardan basladısımdı yukarı ve yanlara doğru ılerlıyor çatlaklarım hunharca :(( çok mutsuzum ama yapacak bişey yok malesef doğumlar bıtınce estetık yaptırırız:52::52:

Canim gobek gogus sarkmasi falan tamam da catlaklar icin yapilabilicek bisiy yok:) uzgunum.. Annemden biliyorum 40inda modifiye yaptirdida:D

Ben izliyorumm :49:
Bu arada kizlarr bende cicilerimizi makineye doldurdum gece calistiricam,
4tane penye battaniye
5 tane ayakli tulum
3pijama tkm
4 ayakli pijama
6 cititli badimiz varmis evde
Ayrica nerdeyse bire duzine corap ve onluk koleksiyonumuz :))
Sapkamizda bolca var bi kac eldiven ile..

Simdi bi kac tane daha pijama tkm
5 li set olan hastane cikisi.
Yeni dogan bez
Benim icin pijjama tkm ve hasta bezi almam gerek..
Bez fiatlari konusunda fikri olanlar yazabilirlermi
Prima almistim oglumda hep ama epeyce tuzlu uygun bisiler bulursam almam lazim artikk..

cnm hasta bezi deilde hasta bezi şeklinde emici bayan kilodu var . pet şeklinde kullanıp atıyorsun ,
doğum yapan bi arkadaşım önerdi banada
çok rahat etmiş .hem kilot giymesine gerek kalmamış hemde tam korumaymış :)
büyük marketlerin çoğunda var
ben migrostan aldım deepend ismi 10 adet 16.90 tl
ama dikkat paket üzerinde bedenleri yazıyor
birdeçocuk bezi gb olanı var ondan alma (kullanımı biraz keyif kaçırıcı malumm çocuk bezi gb:)
pkt üzerine bakarak al ...

ama canım arkadaş demiş ya normal doğum yapılmıyor burada. tüm gebeler mi korkak demez mi bakanlık?
:9:

canım ben 18 e aldım minicik bir şey...

iyi olmuş canım mantıklı acil durumda lazım b planı...

Evet canım minicik sen nerdn aldın eczacı beni kazıklamaya kalkmş demekki iyi ki almamışım 4.5 4.5 tur :)

Ben 25. haftadayken Memorial Hastanesi'nde NST'ye girdim. Bende de düğme vardı ve hareket hissedince basmam söylendi hemşireler tarafından. Ancak sonra doktorumla konuştuğumda "düğmeye basma için henüz çok erken, onu istemelerine gerek yoktu. Son dönemde yapılan NST'lerde o işlem yapılır" gibi bir şey söylemişti. Devlet hastanesine has eski bir yöntem değil yani kesinlikle.

Bu sitede ayrıntılı olarak anlatılıyor.

BEBEN YLK HALN DEERLENDREN TESTLER-NST-gebelik.org

haklısın canım ben de ilk olarak 25. haftamda girdim nst'ye ve düğmeye falan basmadım, son haftalara doğru gerekli olduğunu söylediler.

YMD canım çok saol msjını okudum.. saol canım...

geçmiş olsun Mermaid, hayırdır..? ben görmemişim hastamıydın...?

kızlar ben burda yenidoğan bezi bulamadım hep 2 numara bez var en ufak yenidoğan bezi yok siznerden aldınız bezlerinizi hangi marka aldınız ben canbebe almak istiyorum prima bazı bebeklerde alerji yapıyormuş riskli diye canbbe istiyorum ama canbebe bulamadım.

birde yanınıza hasta bezimi alıcaksınız kendiniz için yoksa sadece pet mi

Canım kayınvaldm prima almış 2 numara yeni bebek yazıo 3ve 3 kilo her bebeğe alerji yapmıo 1 paket almş zaten 86lık alerji olursa değştrirm kendimede ped koydum hasta bezini hastanedn veriolr sanırım sorcm yine

Canim gobek gogus sarkmasi falan tamam da catlaklar icin yapilabilicek bisiy yok:) uzgunum.. Annemden biliyorum 40inda modifiye yaptirdida:D

Ztn çatlak genelde sıkı vucutlarda oluyor sarkma problemım olmayacak malesef bnm Dr um 3cm germe ıle hallolur dedı yalnızca derinleşmemesi için hala kremler kullanıyorum işte şimdilik kurtarılabılır gözüküyor :)))

CNm ben puset almadım bebek arabasının içinde olacak ama ztn onlar cok ağır oluyo ben onu arabama koycam Bir daha cıkarmıycam bı arkadasım almıştı böyle ana kucağı suan bebegı 8aylık hala kullanıyo bunu götürüyor heryere hafıf dıe taşıması kolay dıyo B'nde o amaçla aldım bıde dedım mutfakta oturma odasında cocuk koltukta duracağına bunun içinde Dursun oyalanır dedım CNm;)))

Güle güle kullan canım ben sepet beşık aldm tekerlekli onu gezdırcem odadan odaya pusetide kullanırım çok ağır değil zaten

Güle güle kullan canım ben sepet beşık aldm tekerlekli onu gezdırcem odadan odaya pusetide kullanırım çok ağır değil zaten

Saol tatlım sende güle güle kullan hayatım bi şeklide buyucekler kuzular;)))B'nde cok merak edıyorum kuzum büyümüş mu randevumda ertelendı Pzt yada salı ya Dr yenı ultrason almış onda bakalım dedı cok heyecanlıyım ;)))

kızlar hastaneme sordum : kadın doğum pedi(hasta bezi, normal ped değil nette baktım) sebamedintim(vajinal temizlik için şampuan gibi bir şey sanırım),ıslak pamuklu mendil(uni baby ıslak mendil) göğüs kalkanı, kremi(lansinoh ya da garmastan) bunun dışındaki şeyleri hastane veriyormuş. bebeğin ilk gün giyeceklerini. ben gecelik mi pijamamı nasıl isterseniz dedi...

Bunları mı istiyorlarmış ekselansları hastanemiz. Başka bir arzuları yok muymuş. :1:
Unibaby ıslak mendili bugün aldım, göğüs kalkanım var, lansinoh krem de var. Kadın doğum pedi diye bir şeyim yok. Normal gece pedi var. Vajinal temizlik için öyle bir şampuanım da yok. Normal doğum yapmayacağım ki ne yapacaklarmış benim vajina temizliğimi.

bu ay başladı seviniyodum çatlamadı diye nasıl gergin cildim yağlar kremler boşa gitti,eşime gösterdim bak çatladı çirkin durursa napcam diye oda olsun sen canını sıkma ben seni her halinle seviyorum oğlumuz için keyfinden mi oluyo diyince içim birazda olsa rahatladım...

bide benim büyük görümcem pek sevmez beni açığımı falan görse kullanır,takık bana o gün aramış göbeğin çatladımı evet dedim,benim hiç çatlamadı çok güzel göbeğim falan dedi bana açıklama yaptı sanki ben sordum ona,kayınvaldemde benim kzımın göbeği pamuk gibi hiç çatlamadı güzeller güzeli falan fismekan çok canım sıkıldı napmam lazım anlayamadım bir türlü....

Canım bence cahilliklerinden böyle şeyler söylüyorlar. Çünkü cahil kadınlar konuşacak, saracak konu bulamaz böyle saçma sapan meselelerle uğraşırlar. Hiç kafana takma. Komik durumuna düşenler kendileri. Sen anne oluyorsun. Karnındaki çatlığı oluşturan Allah'ın bir meleği. Buna mı üzüleceksin Allahaşkına.

Back
X