• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

heee o zaman benim doktorda erken bakmış sayılmıyor değilmi canım
banada enfeksiyon varken bir defa alttan baktı başkada bakmadı hiç sevmiyorum ya şu alttan muayeneyi:19:

yok erken değil canım zamanı artık:)))) sonuçta hala normal doğum kesin değil duruma göre sezeryan tarihini belirlemesi gerekiyo sezeryanı son haftaya kadar bekletmiyolar biliyosun 38 den donra almaya başlıyolar

iyi yapmışsın tatlım yardım edenin yoksa mecbur tabi gerçi benimde yanımda kimse yok ama annemi bekliyorum ufak işler dışında bişey yapmıyorum:34:
sende çok fazla yüklenme bari

evet canım haklısın bende aynen annemi bekliyorum inşallah perşembeye gelecek ama ne olur ne olmaz diyorum kendime yarın eşime yaptıracağım

yok erken değil canım zamanı artık:)))) sonuçta hala normal doğum kesin değil duruma göre sezeryan tarihini belirlemesi gerekiyo sezeryanı son haftaya kadar bekletmiyolar biliyosun 38 den donra almaya başlıyolar
eczereyrey demişte doğumu başlatıyor felan diye bende ondan dedim canım ama bana sorsan erken değil yani senin dediğinde doğru
evet canım haklısın bende aynen annemi bekliyorum inşallah perşembeye gelecek ama ne olur ne olmaz diyorum kendime yarın eşime yaptıracağım

iyi bari canım sevindim annenin gelecek olmasına benimkide 1 aydır erteliyor ama bakalım sözde yarı binecek ama ses yok hala:1: inşallah yine ertelemez

eczereyrey demişte doğumu başlatıyor felan diye bende ondan dedim canım ama bana sorsan erken değil yani senin dediğinde doğru

iyi bari canım sevindim annenin gelecek olmasına benimkide 1 aydır erteliyor ama bakalım sözde yarı binecek ama ses yok hala:1: inşallah yine ertelemez

inşallah canım ertelemez sonuçta en ihtiyaç duyduğumuz zamanda yanımızda olmazlarsa ne yapalım biz

gece 1 gibi yattm 3 gibi kalktm :50:
uyku iyice haram oldu bizlere.
ailemn yanındaym yine.ama yatak pek sert,yorgan çok ağır.
halbuki bekarlık yatağmdı.ne rahat yatardm.
şimdi nasl yabancı.
neyse bu geceyi geçirdim bi türlü..bi yarnm kaldı.
yarn gece de burda yatıcam.pazar günü kociş gelicek :16:
bu haftada gündüz çalışıyor olcak,gecemiz gündüzümüz birbirine girdi valla :26:
Eki Görüntüle 549320
doğum hediyemi de aldk,hatta şmdiden takıyorum bile :27:
bnm küpelerim bunlar iştee :12:
Canım alışkanlıklarmz işte insan kendi evine alıştgmı sanki ailesinin yanında yaşamamş o eşyalrı kullanmamş derlerdi inanmazdm allah korusun tekrar oraya dönmek zorunda kalsam yapamam ya.
Küpelerini güle güle kullan canım

ya benim telefonuma bişey oldu çekmemeye başladı sinir ediyo beni
hava kapalı canım ondandır
inşallah canım ertelemez sonuçta en ihtiyaç duyduğumuz zamanda yanımızda olmazlarsa ne yapalım biz

aynen öyle canım ama ilkten baya bi söyledim çok ağırlaştım sıkıntı çekiyorum gel diye baktı erteleyip duruyor dahada bişey demedim
allah kimseye muhtaç etmesin :50:

aynen öyle canım ama ilkten baya bi söyledim çok ağırlaştım sıkıntı çekiyorum gel diye baktı erteleyip duruyor dahada bişey demedim

bayadır böyle yavrusum bozuluyomu ne.
amin canım Allahım kimseye muhtaç etmesinn çok zor

amin canım canını sıkma sende ne yapacaksın kendini de yorma olmazsada olmasın zaten evlerimizde ne var da bizim durumumuz belli karnı burnunda bayanlarız doktor bana her gitmemde söylüyor bol bol dinlen evi temizliyim diye kendini yorma diye

Günaydın kızlaaarrrr bişe sorcam benim gibibütün gece bebeği uyuyan var mı yaaa sabaha kadar hiç sesi soluğu çıkmıyo oğlumun sabahta kahvaltı yapmadan harekete geçmiyor bütün gece uyucak olması iyide bana bi garip geliyo acaba benmi duymuyorum geceleri hareketlerini :40:

Canım benim oğluş geceleri çok hareketliymiş. Ben söylemiyorum ama eşim söylüyo. Eşim elini karnıma koyarak uyursa oğluş onu uyandırıyo ama bende tık yok. İlk sferde eşim şoka girmişti hemen uyandırdı beni. O kadar harekete benim kalkmadığımı görünce bana bişey oldu sanmış :)

amin canım canını sıkma sende ne yapacaksın kendini de yorma olmazsada olmasın zaten evlerimizde ne var da bizim durumumuz belli karnı burnunda bayanlarız doktor bana her gitmemde söylüyor bol bol dinlen evi temizliyim diye kendini yorma diye

öyle canım ne yapayım ya önceden çok iş yapıyodum şimdi umursamıyorum saldım yani:1:

Back
X