Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım cnm doğumdan sonra az kişi olur,gelmeme bahaneleri nasıl olsa doğumdan sonra gelcez yanına şimdi ne gerek var şeklinde çünkü.. o zaman her kafadan bir ses çıkınca daha bir sinirlencem çünkü,herkez birden çok bilmiş,çok alakadar kesilcek başıma..
Ayy evet öyle oluyor o zaman da insan her söylenenden nem kapıyor... bebek ağlasın: niye ağlıyor bu? sütün mü yetmiyor, gazı mı var, hasta mı? az kişi en iyisi... sırayla gelsinler...
serpil maaşallah canım bebeğine
Nesrinim hayırlısı sezeryanmış sizin için demek ki,olsun..
bence de cnm,teker teker gelin uleeeeeennn dicem ben de![]()
serpil maaşallah canım bebeğine
Nesrinim hayırlısı sezeryanmış sizin için demek ki,olsun..
teşekkür ederiz teyzesi:))) senide kızdırmışlar gene nazlıcan:)))
kızlar elevit türü vitamin içiyor musunuz? benim dr hala veriyor... kesme dedi
evett cnm ben de decavit kullanıyorum,dr. devam et dedi bana da..
evet kızdırdılar
evet canım,ben hala kullanıyorum,günde 1 tane,doktor kesme dedi..
kızlar sıcak çikolata içmek hamilelikte zararlı mıdır sizce,şimdi düşünüyorum sütlü olduğu için faydalıdır diyorum ama bi taraftan da çikolata var işte ona dikkat etmek lazım:44:
terekem sen bi soru sormuştun cvp vereyim geçenlerde bendede öyle ağrı oldu 2 gün felan sürdü ama o ağrılar çok normalmiş öyle diyolar
kızlar sıcak çikolata içmek hamilelikte zararlı mıdır sizce,şimdi düşünüyorum sütlü olduğu için faydalıdır diyorum ama bi taraftan da çikolata var işte ona dikkat etmek lazım:44:
ohoooo ben neler yiyorum içiyorum kız çok kısıtlıyosun kendini ne bulursan ye iç![]()