• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

umarım cnm doğumdan sonra az kişi olur,gelmeme bahaneleri nasıl olsa doğumdan sonra gelcez yanına şimdi ne gerek var şeklinde çünkü.. o zaman her kafadan bir ses çıkınca daha bir sinirlencem çünkü,herkez birden çok bilmiş,çok alakadar kesilcek başıma..

Ayy evet öyle oluyor o zaman da insan her söylenenden nem kapıyor... bebek ağlasın: niye ağlıyor bu? sütün mü yetmiyor, gazı mı var, hasta mı? az kişi en iyisi... sırayla gelsinler...

serpil maaşallah canım bebeğine :nazar:

Nesrinim hayırlısı sezeryanmış sizin için demek ki,olsun..

inşallah canım ben dert etmiyorum.inşallah kombine spinal epidural olacak göreceğim sesini duyacağım inşallah ve sevinçten ağlayacağım inşallah 2 hafta sonra bugün...:16:

kızlar elevit türü vitamin içiyor musunuz? benim dr hala veriyor... kesme dedi

kızlar sıcak çikolata içmek hamilelikte zararlı mıdır sizce,şimdi düşünüyorum sütlü olduğu için faydalıdır diyorum ama bi taraftan da çikolata var işte ona dikkat etmek lazım:44:

evett cnm ben de decavit kullanıyorum,dr. devam et dedi bana da..

evet kızdırdılar :19:

evet canım,ben hala kullanıyorum,günde 1 tane,doktor kesme dedi..

benim bitti hastanede de sgk yok ilaç yazdıramıyorum folbiolm vardı. eşime diyeceğim getirsin hatayda vardı...

kızlar sıcak çikolata içmek hamilelikte zararlı mıdır sizce,şimdi düşünüyorum sütlü olduğu için faydalıdır diyorum ama bi taraftan da çikolata var işte ona dikkat etmek lazım:44:

bence yoktur zararı...:16:

terekem sen bi soru sormuştun cvp vereyim geçenlerde bendede öyle ağrı oldu 2 gün felan sürdü ama o ağrılar çok normalmiş öyle diyolar

Teşekkür ederim seastire cevabın için, bu topiği yeni buldum öyle acemiyim ki, oku oku bitmiyo ordan oraya sıçrıyo yazılar :)) Benim geçici değil ama nerdeyse 3 haftadır aynı ağrı sürekli var. Oturduğum zaman yok ayağa kalkınca oluyo. ama idare ediyorum artık napim

ohoooo ben neler yiyorum içiyorum kız çok kısıtlıyosun kendini ne bulursan ye iç:27:

Back
X