Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanır mısın,ben de hep onu düşünürüm,o yüzden de 2 haftaya bir en fazla 3.haftada aldırırım.Bir kaza geçirsem beni o halde görürlerse diye çok utanırım.Her yerim için geçerli.
günaydın kızlar bugün eşim işe erken gitti çalışanlara malzeme lazımmış kış gelmeden şu dış cephede hallolsada kurtulsak
annemden dün ses çıkmadı bugünde arayıp biniyorum demezse eşimle anlaştık doğumdan sonra 40 gün için bi bayan tutcaz annemede gelme gerek yok dicem beşiğide istemicem buradan alcam ,yok yani geçerli bi sebebi olsa eyvallah dicem dayımın düğününe gideceğini söyledi tamam dedim geldikten sonra hemen gelcem dedi geldi işim var dedi onada tamam dedim
en sonda eşi aramış beni yok akrabasının düğünü varmış gitmesi şartmış annem iş yerinde kalcakmış felan milletin düğünümü biter ben burada doğuracam kadın düğün dernek diyerek bu güne geldi bakalım artık bugün son gelmezse bitti zaten![]()
bugün zorlu bigün ağda günüüüüüübakalım nasıl olacak birazdan kahvaltı yapıp başlıcam
![]()
ben çıkıyorum kızlar,banyo yapacağım,öğlen gezmem var,pasta börek yerim sizler için de.Akşam da arkadaşa içli köfte yemeye davetliyiz,bugün kilo almadan biter inşallah.Herkese iyi pazarlar.
benim gibisin desene eşimde beni 7 ,45 te kaldırdı ben kalıncada hemen işe gitti madem gideceksin ne kaldırıyosun değilmi ama bırak yatayım
ama yok benimki öpmeden gitmez canım benim yaaman ne olduysa kocişe çok kanım kaynadı bugünlerde
![]()
canım inşallah gelir anne bugün .kolay gelsin bu arada yapabilirsin umarım
amann Allah bozmasın dünüşüm benim:)
her yeri geçtim de orası kılsız olsaydı nolurdu sanki,alma sorunu olmasaydı.Ya da madem var,öyle gezseydik,sorun olmasaydı.Amann,kadın olmak ne zor ya.
maşallah canım aralık bebişleri kasımda gelmeye başladı benim de kasımda kısmetse...
canım hiç bilmiyorum indirim vaktini beklemekle iyi yapmışsın...
valla canım dediğin gibi yap. gelmezse gelmesin temel ihtiyaçları da aldın boş ver...
Ağda işinde de dikkatli ol vücut sıcak oluyor oraya yapışıyor çokkk zor. şayet önceden kuaföre gittiysen kuaföre yaptır eşine de demezsin kızar dersen. benim dr m erkek. genelde erkek oldu dr lerim. ama nedense ağda konusunda rahat değilim gidemiyorum çekiniyorum ne hikmetse...
Ateşli hatunum....istanbul az girdi haftasonu listeyi görmeyince unuttuk...
bak tüm suç onun...
pazartesi güzel haberlerle gel...
olsun canım gidersin daha. deme öyle yiğit şanslı de... Cici bir ailesi var![]()
normali iyidir elbette ama sezaryeni de sürekli kötülemeyi tuhaf buluyorum.İnsan neyi istiyorsa yapsın,ben hiçbir sorun yaşamadım,umarım bunda da yaşamam.Bir de bazı insanlar sezaryen yapan gerçek anne değil diyor ya acaip sinir oluyorum.Sanki gerçek anne olmak için ille bağırarak doğurmak gerekiyor.
günaydın mü-mine nasılsın![]()
Günaydın cemaat-ül müslüman![]()
ben çıkıyorum kızlar,banyo yapacağım,öğlen gezmem var,pasta börek yerim sizler için de.Akşam da arkadaşa içli köfte yemeye davetliyiz,bugün kilo almadan biter inşallah.Herkese iyi pazarlar.
ay inşallah zorlanmam ısıtıyorum şimdi olmak üzerebende erkek doktora gittim canım önceden eşimle değil tek giderdim doktora hatta spirali erkek doktora taktırmıştım çekinemdimde
ama ne biliyim seninde dediğin gibi bu iş için çekiniyorum daha önce hiç gitmedim
belki erkek doktordan çekinmememizin sebebi mesleği nedeniyledir güven oluşturuyor insanda birde sağlık yani macbursun tabi şuan bunada mecburum ama daha önce gitmediğim için çekiniyorum
evet canım öyle beşiğide alırım sanki ne olacak şuana kadar ses çıkmadı bugün son günü geliyorum demzse yarın bikaç kişiyi arıcaz inşallah
Günaydın canım... Erkencisin bugün?canım hemen sorayım nevresimi ütüledin mi?
kilo bilmem de gramları alırsın 600 mü desem 700 mü bilemem...
evet canım dediğin nedenler olabilir. inşallah yaparsın rahatça... Annen de umarım yanıltır hepimizi...
seastre canım derler ya 40 kez dersen bir şeyi olumuş. deme sen... olur öyle aksilikler...![]()
günaydın hanımlar kahvaltımızı yaptık geldik biz de