• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben artık başlıyayım şansıma havada güzel bugün üşümicem dün soğuktu
görüşürüz sonra

ben çıkıyorum kızlar,banyo yapacağım,öğlen gezmem var,pasta börek yerim sizler için de.Akşam da arkadaşa içli köfte yemeye davetliyiz,bugün kilo almadan biter inşallah.Herkese iyi pazarlar.

günaydın kızlar bugün eşim işe erken gitti çalışanlara malzeme lazımmış kış gelmeden şu dış cephede hallolsada kurtulsak
annemden dün ses çıkmadı bugünde arayıp biniyorum demezse eşimle anlaştık doğumdan sonra 40 gün için bi bayan tutcaz annemede gelme gerek yok dicem beşiğide istemicem buradan alcam ,yok yani geçerli bi sebebi olsa eyvallah dicem dayımın düğününe gideceğini söyledi tamam dedim geldikten sonra hemen gelcem dedi geldi işim var dedi onada tamam dedim
en sonda eşi aramış beni yok akrabasının düğünü varmış gitmesi şartmış annem iş yerinde kalcakmış felan milletin düğünümü biter ben burada doğuracam kadın düğün dernek diyerek bu güne geldi bakalım artık bugün son gelmezse bitti zaten:19:
bugün zorlu bigün ağda günüüüüüü:52: bakalım nasıl olacak birazdan kahvaltı yapıp başlıcam :34:

canım inşallah gelir anne bugün .kolay gelsin bu arada yapabilirsin umarım

benim gibisin desene eşimde beni 7 ,45 te kaldırdı ben kalıncada hemen işe gitti madem gideceksin ne kaldırıyosun değilmi ama bırak yatayım:1:
ama yok benimki öpmeden gitmez canım benim ya :16: aman ne olduysa kocişe çok kanım kaynadı bugünlerde:1:

amann Allah bozmasın dünüşüm benim:)

her yeri geçtim de orası kılsız olsaydı nolurdu sanki,alma sorunu olmasaydı.Ya da madem var,öyle gezseydik,sorun olmasaydı.Amann,kadın olmak ne zor ya.

bende senin gibi diyorum her yeri anladım ama orası niye kıllı diyorum kendi kendime off gerçekten zor kadın olmak kıl derdi bitmez her ay kan derdi bitmez

maşallah canım aralık bebişleri kasımda gelmeye başladı benim de kasımda kısmetse...:16:

canım hiç bilmiyorum indirim vaktini beklemekle iyi yapmışsın...

valla canım dediğin gibi yap. gelmezse gelmesin temel ihtiyaçları da aldın boş ver...

Ağda işinde de dikkatli ol vücut sıcak oluyor oraya yapışıyor çokkk zor. şayet önceden kuaföre gittiysen kuaföre yaptır eşine de demezsin kızar dersen. benim dr m erkek. genelde erkek oldu dr lerim. ama nedense ağda konusunda rahat değilim gidemiyorum çekiniyorum ne hikmetse...

Ateşli hatunum....:1:istanbul az girdi haftasonu listeyi görmeyince unuttuk...:1: bak tüm suç onun...:9: pazartesi güzel haberlerle gel...

olsun canım gidersin daha. deme öyle yiğit şanslı de... Cici bir ailesi var:16:

zaten sanssız diye diye sanssız edicem cocuğu ablacım

günaydın kızlarrr bugün hava güzel eşimdde uyansada kahvaltımızı etsek sonra ben oğluma beşik bakmaya gitsemmmm
geçmişi okurkende oğluşum bi başladı hıçkırmaya yeni geçti annesinin minik kuzusu yaa ben çok özledim onu:16::16::16::16::16:

normali iyidir elbette ama sezaryeni de sürekli kötülemeyi tuhaf buluyorum.İnsan neyi istiyorsa yapsın,ben hiçbir sorun yaşamadım,umarım bunda da yaşamam.Bir de bazı insanlar sezaryen yapan gerçek anne değil diyor ya acaip sinir oluyorum.Sanki gerçek anne olmak için ille bağırarak doğurmak gerekiyor.

Sana kesinlikle sonuna kadar katılıyorum canım. Arkadaşımızın kitaptan alıntı yaptığı o yazıya ve yazarına gıcık oldum. Benim en yakın arkadaşlarımdan birisi doğum sancısı çekerken yanındaydım ve kızın söylediği laf "yalvarırım çıkartın şunu içimden, çocuk falan istemiyorum"du. Ona bu sözleri söyletecek derecede acı çekmişti suni sancı nedeniyle. Elbette arkadaşım şuan kızına canını bile verir, o kadar çok seviyor. Ama o acı çektiği an bu sözler çıkıyordu ağzından. Kulaklarımdan bu sözleri, gözlerimin önünden de o çektiği acı hiç gitmiyor. Ben sezaryen yaptıracağım. Aynı zamanda miyom ameliyatım yapılacak sezaryen ile birlikte. Ama miyomum olmasaydı yine sezaryen yaptırırdım eminim. Çünkü o acıyı çekmeye cesaretim yok. Çünkü korkuyorum. Çünkü o sancıyı çekerken bebeğim için o lafları söyleme ihtimali bile korkutuyor beni. Ya da sancı çekerken acısından hiç kabahati olmayan yanındaki insanları azarlayan birisi olmak istemiyorum. Bu bir tercih. Bu tarz korkuları olmayanlara ne mutlu. Karınlarına onca kesik alıp felçli gibi yatmayacaklar. Tut ki bu yazılanlar doğru. Sezaryen olacak bir insanın bunu okumasının ona ne faydası var? Zaten keyfinden göbeğini bilmem kaç kat kestirmiyor ki bu kadın? Bunu aldı ve "sezaryen olan anne teyze gibi baba gibi bir şeydir" gibisinden bu derece ağır bir cümleyi okudu. Küfür gibi, haraket gibi bir cümle. Şimdi bunun o kadına ne faydası var? Normal doğum yapacak olan bir anne benden daha mı kutsal olacak şimdi? Tamamen saçmalık buluyorum bu sözleri. Doğurup çocuğunu boğup öldüren ya da doğurup çocuğunu terk edip giden annelerin eminim tümü sezaryen olmuştur!!!

Günaydın cemaat-ül müslüman :1:

Günaydın canım... Erkencisin bugün?:1: canım hemen sorayım nevresimi ütüledin mi?

ben çıkıyorum kızlar,banyo yapacağım,öğlen gezmem var,pasta börek yerim sizler için de.Akşam da arkadaşa içli köfte yemeye davetliyiz,bugün kilo almadan biter inşallah.Herkese iyi pazarlar.

kilo bilmem de gramları alırsın 600 mü desem 700 mü bilemem...:1:

ay inşallah zorlanmam ısıtıyorum şimdi olmak üzere:50: bende erkek doktora gittim canım önceden eşimle değil tek giderdim doktora hatta spirali erkek doktora taktırmıştım çekinemdimde
ama ne biliyim seninde dediğin gibi bu iş için çekiniyorum daha önce hiç gitmedim
belki erkek doktordan çekinmememizin sebebi mesleği nedeniyledir güven oluşturuyor insanda birde sağlık yani macbursun tabi şuan bunada mecburum ama daha önce gitmediğim için çekiniyorum:50:
evet canım öyle beşiğide alırım sanki ne olacak şuana kadar ses çıkmadı bugün son günü geliyorum demzse yarın bikaç kişiyi arıcaz inşallah

evet canım dediğin nedenler olabilir. inşallah yaparsın rahatça... Annen de umarım yanıltır hepimizi...:16:

seastre canım derler ya 40 kez dersen bir şeyi olumuş. deme sen... olur öyle aksilikler...:16:

Günaydın canım... Erkencisin bugün?:1: canım hemen sorayım nevresimi ütüledin mi?

kilo bilmem de gramları alırsın 600 mü desem 700 mü bilemem...:1:

evet canım dediğin nedenler olabilir. inşallah yaparsın rahatça... Annen de umarım yanıltır hepimizi...:16:

seastre canım derler ya 40 kez dersen bir şeyi olumuş. deme sen... olur öyle aksilikler...:16:

demicem bidaha ablacım onu çok seven anne ve babası var anneanne dede ve babaanne dedi var daha ne olsun demi ablacım önemli olan bunlar varsın beşiğide olmasın oğlumun

Back
X